Евгени Минчев за Гуркова, Филева и Галин: Очилата на Наталия са като стъкла на стар Ситроен, тези на Михаела тежат като сумист на стара невеста, а Галин е с бански на лалета, ама май не е към момчетата

5001
06 Август 2016, 15:00


Евгени Минчев отново исипа редовната си доза жлъч върху родните ВИП-ове, а този път на подбив са Наталия Гуркова, Михаела Филева и фолк певецът Галин, разбра HotArena.


За Мис България 198 г. Наталия Гуркова Евгени Минчев заключва, че участва в моден спектакъл с названието "В бяло, в Черна гора", визирайки облеклото и народността на мъжа й. Повод за коментара е снимка, на която красавицата позира в бяла дантелена рокля пред обширен басейн. Лордът намира комбинацията от мястото на снимката и облеклото на Наталия за "странна".


Минчев подчертава, че облеклото й е "помпозно, а шапката го затормозява с бални и други банални очаквания". Той е видимо учуден, че въпреки дългия си моден стаж, Наталия успява да се вкарва в все по-причудливи образи "без оглед на естетическа правдивост спрямо мястото и повода". Благодарение на шапката, очилата и високото деколте, у Евгени дори се прокрадват съмнения дали на снимката е самата Гуркова.


Според него, "тя потъва в морето от дантелена сметана, а зад очилата й остава скрита цялата нейна очарователна идентичност". Именно очилата лордът сравнява по големина и блясък с предните стъкла на стар автомобил с марката Ситроен, а шапката допълва този образ, играеща ролята на своеобразен гюрюк.


Това метафорично сравнение с возило Минчев нарича "бял мерцедец ме преследва в живота", но признава, че всъщност го преследва споменът за този моден кошмар, който не отстъпва на друг, сътворен от певицата Михаела Филева.


За гаджето на рапъра Павел Евгени се чуди каква по-точно мъка я е довела до отчаяното решение да си сплете косите по този начин. Той определя модното й състояние като плачевно. "Плитки на килограм са тежест в плитките води на нейната слава, като я дърпат надолу в коварните води на суетата".


Като бивш ватман, лордът няма как да пропусне, че именно със същия модел дънки, с който Михаела позира днес, са се подвизавали ватманките преди 30 години. Те "изразяват ханша повече, отколкото трябва, за да бъде наречен секси". Другата част от облеклото на певицата - белият потник, "изпотява хората с вкус и зашива етикет за преоценена стока отгоре", пише "Телеграф".


Аксесоарите също са важен акцент, а според Евгени, в обеците на Филева "се събира цялото крайбрежие, но пък не се събира и грам от одобрението ми". Очилата на певицата също са на подбив, защото, поставени небрежно върху носа й, "тежат като сумист върху млада невяста". Минчев приятелски съветва Михаела до отиде на шопинг или друго полезно пътешествие, но не иска да звучи, сякаш я праща по дяволите.


Може би там сам ще иска да се прати Галин, шом прочете какви ги е надробил модният гуру по негов адрес. Евгени Минчев заключва, че "всички момчета са с гащи на лалета, но не всички с гащи на лалета са и момчета"


Лордът е наясно с колебанията на фолк изпълнителя "на кой бряг да акостира", но не по-малко объркан се чувства всеки, зърнал банския му. Той е "своеобразен порой от цветове, всеки от които присъства на поне една женска пола или пижама", а Галин умело ги е обедини на 30-те сантиметра плат, които "едва защитават така прокламираната му мъжественост".


"Плътните бедра са изопнали този вързоп от ексцентричност и така както бедрата са богати на омега мастни киселини, така и плувките плуват от различни гюрлюци, самодивчета и троскот, неразличими в комбинациите си", пояснява лордът. Според него, гащетата са несъвместими нито с плочките, "къде реални, къде подозрителни", нито с мускулите, които също са сякаш "съшити с бели конци".


"Прическата, очилата, татуировката и позата също дкладват за онази дискусионна сексуалност, която не можеш да си купиш от Метро", довършва го Минчев.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ебача на Минчев
Преди 1 година
-5
Да те еба в ПЕДЕРАСА смотан...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени