Евгени спал с мъжа на Соня? (Лордът нанесе смъртна обида на Колтуклиева, ВИЖТЕ)

5764
03 Декември 2015, 13:00


Бомба след бомба хвърля в „Биг Брадър Ол Старс“ самопровъзгласилият се за лорд Евгени Минчев. След като намекна, че е спал с Боби Къртицата, сега пък стана ясно, че е нещо като „баджанак“ на най-големия си враг в риалитито – Соня Колтуклиева, узна HotArena.

 

Благородникът в Къщата даде да се разбере, че е имал нещо с мъжа й.

 

Евгени Минчев е категоричен, че бракът на Соня е фалшив и че тя много отдавна носи огромни рога на главата си. За най-голям срам на журналистката нейната законна половинка дори не й изневерявал с жени. По думите му той си лягал с мъже и успявал да замаже следите от забежките си в продължение на години, пише „Всеки ден“.

 

В разговор с приятелката си Ваня Червенкова запознатият с всички тайни на елита Минчев обяви, че знае много неща за мъжа на Соня, които обаче щял да й разказва, когато излязат от Къщата. Бизнес дамата призна, че не е запозната, при което Евгени прошепна клюкарски: „Аз съм запознат. Както и много други мъже в София“. Излишно бе да уточнява по-големи подробности, тъй като стана ясно, че е бил гост в леглото на половинката на Соня. И по думите му не е бил единственият.

 

Според близки на журналистката тя и мъжът й Стефан Неделчев отдавна са тръгнали по свои собствени пътеки и едва ли някой би се учудил да разбере, че рядко лягат в общо легло. Въпреки това обаче идеята, че съпругът на Соня има забежки с представители на своя пол, шокира пишещото братство. Съпругът на Колтуклиева е бивш главен редактор на несъществуващия вече вестник „Пари“. В последните години той живее в Лондон.

 

Вярно, че Стефан вече е на 61 години, а се поддържа като младо момче с фитнес и диети. Но няма ли хетеросексуални, които държат на външния си вид? Работили сме години с него, такова нещо не сме чували. Това е просто абсурдно!

 

Евгени го каза от яд, просто ей-така, за да наскърби Соня. Ти пусни един слух, пък после иди го опровергавай“, коментираха с възмущение приятели на журналиста. Соня и Стефан имат дъщеря, която също работи във Великобритания. Детето е в потрес от изнесените клюки по адрес на баща си. Соня Колтуклиева също се разгневи на Минчев и го заплаши със съд след финала на шоуто.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
самуил
преди 4 месеца
0
В този случай Евгени не лъже.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ончев
преди 2 години
-2
Соня,не си струва да съдиш този, който е осъден от Господ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм...
преди 2 години
-1
А всъщност Сончето се сдуха брутално като чу това! И не отвърна нищо, за да защити брака си... това говори достатъчно, според мен!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени