Евгени за Бориса: Тя е като агроном в ТКЗС, намазана с филия мас

4852
07 Юни 2014, 12:30


„Пътят към ада е осеян с добри намерения и очевидно Бориса Тютюнджиева е тръгнала да илюстрира това със зелената си рокля“, коментира Евгени Минчев облеклото на моделката, видя HotArena.net.

 

„Тази зеленина може да бъде с произход нейния крехък естетически опит и да е просто ливада, ако се сещате какво искам да кажа. Бориса все пак е внимателна в разведряването на околната среда и за да не бъде напълно разпозната като виновна за този зелен казус, е поставила очила.

 

Ако ювелир внимателно се заеме със стъклата, от тях може да се произведе оптика, достатъчно за да види светът, че Тютюнджиева върви в напълно грешна модна посока.

 

Огромна кафява чанта, като мех, изпълва крехкия силует, но поне оставя на въображението свобода да отгатне какво се съдържа в нея.

 

Чантата превръща красавицата в агроном, взел за дългия работен ден в ТКЗС намазана филия с мас, месечни отчети за развитие на добитъка и шише айран. Горката Бориса, единствено изпълналите й устнички издават, че може би е известен модел“, отсече Лордът пред в. „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
EVGENI MIN4EV
преди 3 години
-4
DART PEDAL DA GO GUHA6 SKRII SE VE4E MODEN KRITIK
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени