Евгениева дразни Сираков с междукрачие (ШОКИРАЩИ снимки и още ИНТРИГИ на конкурса за Плеймейт)

5664
29 Януари 2015, 13:06


Редакторска плесница

 

Като куче и котка са бившите годеници Биляна Евгениева и Христо Сираков.

 

HotArena забеляза двамата на конкурса Мис Плеймейт 2015, където Биляна цяла вечер хвърляше погледи на Стоте манекенки и се опитваше да го дразни с прелестите си.

 

Сираков обаче не й остана длъжен и правеше това, което умее най-добре – да бъде тузар, заобиколен от стотина красавици.

 

Женски номера и мъжки трикове

 

Припомняме, че конкурсът се състоя вечерта на 27 януари, при не особено голямо медийно присъствие и недобра организация.

 

В журито беше именно Биляна Евгениева, която се опитваше да го раздава „куул“, уж незабелязвайки бившия си годеник в публиката и дамите около него. Облечена супер предизвикателно, танцьорката извади най-голямото си женско оръжие – междукрачието.

 

На пръв поглед късата й черна рокля уж успяваше да скрие най-деликатните зони, но хитрата Биляна извади скритите си козове под масата. Тя се разкрачи, уж неволно, като откри невероятна гледка за всички, стоящи на масите отсреща, в това число и Христо Сираков.

 

Той пък я дразнеше цяла вечер, като мъжкарстваше в компанията на знойни златотърсачки.

 

За тези, които не са запознати с драмата на Биляна и Сираков – двамата бяха сгодени миналото лято и имаха бурна авантюра. В един момент обаче Евгениева започна да се задушава от спокойния семеен живот с годеника си и кривна встрани с Благой Георгиев.

 

След като в медиите излязоха техни общи снимки, Стоте манекенки развали годежа и я изхвърли от общия им дом.

 

Не пускат Вулева

 

Нажежената обстановка между Сираков и Биляна, която можеше с нож да се реже, е само част от интригите на конкурса. Албена Вулева например имаше възбрана да припарва събитието, но все пак успя да се намъкне, дегизирана с огромна черна шапка.

 

Истината е, че последно време журналистката е низвергната и никой не я иска на мероприятията си.

 

За сметка на това, с радост бе посрещнат Ники Кънчев, който бе дошъл без съпругата си. Така той необезпокояван можеше цяла вечер да се наслаждава на силикон и баджаци.

 

Организацията пък бе под всякаква критика и много от гостите си заминаха преждевременно. Те бяха принудени да чакат отвън премръзнали, докато охраната ги пусне да влязат, писа България Днес.


Вижте снимки на междукрачието й по-долу.

 

М. Грозева

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени