Евтиния! 1000 лева струва девствеността на българската ученичка!

4090
04 Юни 2012, 12:57


Десетки български ученички продават девствеността си по интернет. Средната цена е около 1000 лева на момиче.

 

 

Сайтовете за запознанства са рай за продавачките на девствени ципи. Младите момичета първо показват плът на уеб камерата на загорели и заможни господа, след което си уреждат среща. Вече миналите по този път госпожички споделят, че от девиците се възползват предимно женени мъже, които имат проблеми вкъщи.

 

 

Обикновено девственици си търсят комплексирани бизнесмени, които са недоволни от официалните си съпруги“, коментира Клаудия и допълва, че ромките са най-евтини на пазара.

 

 

Схемата на нашенките е добре позната в цял свят. Още преди месеци в интернет се появиха статии как в Унгария, Русия, Румъния и някои други страни млади момичета продават девствеността си срещу нелоши суми.

 

 

В България някои предприемчиви дами дори са измислили начин да изкарат не хиляда, а хиляди левове. Много българки си правят хименопластика и продават „нежното си цвете“ десетки пъти. Процедурата струва само 1000 лева, докато цената на девствената ципа може да стигне до 15 000 евро. Има чужденци, които плащат луди пари, за да бъдат „първи“.

 

 

 

Бизнесът с химени процъфтява и материалните нашенки вече са в играта. Страшното е, че някои от тези българки дори не са пълнолетни... 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени