Фабрика за пари! Наталия Кобилкина спечели 2, 5 милиона (Взима по 80 бона чисти на месец)

3565
10 Март 2015, 14:30


Наталия Кобилкина е същинска машина за бързи пари, разбра HotArena!

 

Благодарение на своите десетки семинари, онлайн консултации и курсове рускиня е успяла да натрупа отдавна първия си милион. Според източници на „Всеки ден“ само за последните 3 години сексоложката е заработила рекордна сума от над 2,5 милиона лева!

 

Всеки месец добавя към имането си минимум по 80 000 лева. Няма инициатива на Наталия, която да не е посещавана от десетки желаещи. Всеки неин клиент плаща по около 300 лева за няколко часа уроци как да „намерите жената в себе си“, „как да се превърнете в алфа мъжкари“ и „как да станете богаташи с пари в излишък“.

 

„Хората не подозират, че хитрата Наталия е една машина за пари. Оборотите й за месец са 130-140 бона, от които поне 80 000 са чиста печалба. За нея работи екип от над 25 човека“, разкрива служител на Кобилкина. Допълнително перо са книгите й – до този момент 4.

 

„Има месеци, особено през лятото, когато Наталия организира и пътувания и екскурзии, на които учи уж хората как да бъдат щастливи. Тогава лапаницата е още по-голяма“, издава източникът ни.

 

Кобилкина обмисля да разшири бизнеса си и да го прехвърли в Англия, където планира да открие своя фирма. Така откритието на Слави Трифонов вече се превръща в по-богата и успешна жена от други сериозни бизнес дами с огромен опит като Ваня Червенкова или Евгения Калканджиева.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени