ФАКТ! Преслава напълня и заприлича на човек! (Анорексията остана в миналото? Вижте я, ЦЪФТИ!)

6330
09 Октомври 2014, 18:14


Въпреки че стана обект на подигравки сред колежките си, затова, че е започнала да яде повече – не една ябълки, а две на ден, Преслава наистина заприлича на човек. Изпълнителката изглежда видимо по-добре, след като е качила допустимите 3-4 килограма, видя HotArena.net.

 

Очевидно е направила извода, че не е нужно да е кокалеста, че да е секси. Певицата е върнала ума си и е започнала да се храни. Въпреки че е качила няколко килца, тя си позволи да излезе на участие с прилепнала рокля, което значи, че не манията й е изчезнала и тя вече одобрява телглото си.

 

Въпреки че многократно отричаше, че не спазва нищо специално, за никого не бе тайна, че Преслава бе залитнала в крайности в стремежа си да е фиданка.

 

Причината да стигне до ръба на анорексията бяха подричанията от началото на кариерата й, когато бе сочно и апетитно парче. Подигравките зад гърба й бяха оставили поражения върху психиката на красавицата и се наложи тя да предприеме крути мерки, за да се втали.

 

След като бе и пълна и безумно кльощава, очевидно Преси намери златната среда и сега изглежда по-свежо и е меко казано – перфектна.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bai ivan
преди 3 години
-3
една и съща е по телосложение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени