Факти+имена! Футболисти опъват едни и същи бръмчалки (Ники М. баджанак с 4-ма колеги; Стоичков и Боби Михайлов също са в скандала)

https://hotarena.net/pod-pricel/faktiimena-futbolisti-opavat-edni-i-sashti-bramchalki HotArena.net
Факти+имена! Футболисти опъват едни и същи бръмчалки (Ники М. баджанак с 4-ма колеги; Стоичков и Боби Михайлов също са в скандала)

Едни и същи момичета, предимно моделки и плеймейтки, разтварят крака в леглата на родните футболисти и спортисти, сочи креватна статистика, узна HotArena.

 

Родни бръмчалки + родни спортисти = участици в групов секс от мащабни размери. Налице е интимна статистика, изкована на принципа „всеки с всяка и всяка с всички”, разкрива „Уикенд“.

 

Ники Михайлов сякаш водеше негласна битка в леглото с пловдивската милионерска фамилия Арабаджиеви. Ролята на Хубавата Елена изигра Николета Лозанова. След като Ники и плеймейтката скъсаха, тя се намърда за кратко в прегръдките на пилота Владо Арабаджиев. През това време Ники не си губи времето и чукна не толкова известната моделка Ралица Тошкова. Мина, не мина време, тя се омъжи за наследника на Ветко Арабаджиев. Преди това Ралица се отби и върху вувузела на друг пилот, Жоро Танев, а снимка от този интимен акт обиколи всички клюкарски издания.

 

Тошкова е също бивша изгора на големия син на Стойчо Младенов, Александър, но преди да се хване с Ники. Алекс Младенов изкара няколко месеца и с модела Виктория Джумпарова, подвизавала се в леглото на неуспелия да се реализира като професионален футболист юноша на „Левски” Владимир Пецов.

 

С Ники Михайлов са свързани и няколко други прелюбопитни сексвъртележки. Вратарят на „Мерсин” има и фолкпевици в списъка си, но те пък се гордеят и с други футболисти в своите. Ники преспа с Емануела. Тя пък успяла да пъхне под чаршафите и българския двойник на Кристиано РоналдоДани Златков от „Миньор” (Перник).

 

Ники имаше мимолетна авантюра и с най-силиконовата футболна половинка – Дарина, бившата приятелка на Коста Янев (ЦСКА). Снежина Вълкова, която е била интимна и с Валери Божинов, пък била първата учителка в кревата на Михайлов-младши, разнася клюката.

 

Нападателят на „Партизан” взриви бомбата като изостави Алисия, от която има син и я замени с Николета, която му роди дъщеря. Звездата на „Ара” е настоящата половинка на Николай.

 

Секс-многоъгълници се вихрят и с адрес „Герена”. Преди няколко години „Уикенд” хвана в крачка женения директор на „сините” Георги Иванов с плейбойката Светлана Василева. Тя, оказа се, преди да задоволи Гонзо, се е трудила и върху Дарко Тасевски. Той пък вече се наслаждава на „Мис България” Ромина Андонова, която преди македонския национал имала задявка с Еньо Кръстовчев. Последният в последствие утеши в кревата изоставената от Николай Димитров-Хичо, Сузана.

 

Бившият нападател на „Славия” Георги Христов стана баджанак с един от най-добрите си приятели – вратаря на Берое Теодор Скорчев. И двамата спаха в едно легло с Ангелинка от „Биг Брадър”. По едно време смуглата пловдивчанка беше в постелите на трети свой съгражданин - Владо Арабаджиев.

 

Половинката на Елин Топузаков, Весела Тотева, също е избройкала не един и двама футболисти. Първият й ритнитопковец бе Велимир Йованович, тогава играч на „Славия”. След като нещата помежду им не тръгнаха насериозно, Весела изживя авантюра и с бразилеца от ЦСКА Тиаго Силва. Минаваме на Златките. След коронясването й за „Мис Плеймейт”, Райкова взриви вселенски скандал, като преспа с Валери Божинов и сложи дебели рога на Алисия.

 

След което се кротна при самбиста Благой Иванов. Двамата обаче се разделиха, тъкмо когато слуховете вече ги пращаха пред гражданското и родилното. Русата Златка сега е с ММА-боеца Георги Валентинов, а пък Багата скочи на Черната Златка. Преди това бургазлийката имаше вземане-даване и с гребеца Иво Янакиев, но се разделиха след Олимпиадата в Пекин. Преди да се хване с Багата, втората Златка се влюби в нападателя с фигура на анорексик Наско Курдов, а след като се разлюбиха, се плюха като дърти хамали из медиите.

 

С Курдов също е била битата от Орлин Орлинов и участничка в настоящия „ВИП Брадър” Катрин Вачева. Моделката зариби и нападателя на „Пирин” Мартин Тошев. Стигнахме до Симона Първанова. В колекцията й попадат все футболяги от сой – Ники Михайлов, Ивелин Попов, Валери Божинов… Един от първите й е Бижутера Христо Йовов. В спортните среди усилено се носят легенди, че Симона е повдигала завивките и на самия Христо Стоичков. А според някои осведомени до половия й живот, част от него са били също Боби Михайлов и Коко Динев.

 

И покрай Димитър Бербатов се навърта обща жена. Тя е бившият модел Станислава Цветкова. Първият й футболист бе настоящия съпруг на Весела Кюлева, Мартин Станков. Раздели се с Бялото перо и се пробва с Бербо, когато той носеше екипа на „Байер” (Леверкузен).

 

Легендата разказва, че Митко изхвърлил куфарите на Станислава от апартамента си в Леверкузен, след като я набарал да си пише любовни sms-и със Станков. Накрая Станислава стана официална съпруга на най-верния авер на Бербатов – Тодор Кючуков. Нападателят на „Манчестър Юнайтед” дори кумува на сватбата им. След няколко години обаче Кючуков и Цветкова се разведоха.

 

 

11 Коментара

Sev21

преди 8 години

Свят ми се зави...... Кой кум, кой сват, кой на булката брат не е ясно....0b

Коментирай

пропускате

преди 8 години

Само пропуснахте да напишете, че Николета Лозанова през мимолетния период в който беше в с Ники Михайлов преспа и с бащата- Боби Михайлов. И че не е отиде в леглото на БОжинов след Ники МИхайлов , а след много други врътки. Както и това, че е мачкала чаршафите за една нощ както с Благо Георгиев , така и с Димитър Бербатов. А, в същото време и с много други , който я забърсваха в дискотеките . И че с един ляга , а с друг осъмва. Но , явно тук ви У-бягва мисълта "просто така" ха ха ха

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Да не си пропуснал и Стоичков,Сираков, Жеков,Гунди,Котков-айде посмали Манго!?

Коментирай

мдааа... много не са вписани

преди 8 години

Жалкото е, че се е родила по-късно, иначе със сигурност и тях да е забърсала - изтривалката. А това, което е казано в горния коментар е абсолютно достоверно, харесва ти или не. И това "Манго" сигурно го извади от своя паспорт??? Иначе, няма как да се върже с действителността.

Коментирай

АМИ ВАЛЕРИ БОЖИНОВ А

преди 8 години

ТОЙ Е БАДЖАНАК С КОЙ ЛИ НЕ ЕБАЛ Е ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛКИ НА ЖЕНА СИ НИКОЛЕТА А НЕЯ Я Е ЕБАЛ ДОРИ БАЩА МУ ЕМИЛ

Коментирай

не и е извадил око -Я!

преди 8 години

Абе, едно е да ебеш, друго е да си ебалник. Демек преебан трътляк. Ами, защо да не я наебе Емил, щом като му се е подложила резкечена гола , както винаги посред нощ? После, магарето било виновно, че скъсало синджира! ха ха Курватор!

Коментирай

Мария

преди 8 години

Ралица Тошкова не е ли мъж?

Коментирай

sofianka

преди 8 години

Ralica Toshkova e travestitopodobno koeto prostituirashe kato jena taka che he e istinski myj.Dobre che beshe toq balyk Vlado inache odavna da e umrqla ot glad v Sofiq.Veche nikoi ne q porychvashe.Drugite pleimeitki Zlatka Klozeta i Svetlana oshte prostituirat no oshte malko shte stavat samo za magistralki.Ujas

Коментирай

ppp

преди 8 години

Ruminka chupi rekordite...tq i neina priqtelka postoqnno si gi vikaha osobeno dqsnata ruka na Vulka...Az sum q vijdal taq kakvo q pravqt kogato raboteh kato ohrana pri vuprosniq chovek...sushtata Rumina Andonova miss bg 2010....prostitutka i taka si q narichaha po mejdu si...samo vdigaha telefona i sled 30 min idvashe taq...a tq ne e krasiva izobshto...

Коментирай

блаа

преди 8 години

Тази същата Рoмина, от която родните медии сега взимат всякакви интервюта и съвети за майчинство и щастлив брак? Браво на нея! Добре се е уредила, върза балъка футболист, само че за разлика от Николета, след сватбата си седна на дупето.

Коментирай

Люси

преди 8 години

Ралица е най- грозната мъж- жена. Травестите са по красиви . Владо къде ти бяха очите как се показваш с тази алчна за пари мърла . Името й никога няма да се изчисти кво като е родила две деца . Мечтата й беше да хване някой с пари тая нещастна циганка . Поне хубава да беше и с хубав характер , ми то травестита ме грозен ме злобен човек . Те такива се уреждат дето цяла България известни мъже им плащат на дребно и ги правят каквото искат. Владо плати й за пластични операции , че ти си по- женствен от тоя грозен мъж до теб

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.