Фактите са си факти! Николета е по-скъпа от Парис Хилтън!

https://hotarena.net/pod-pricel/faktite-sa-si-fakti-nikoleta-e-po-skapa-ot-paris-hiltan HotArena.net
Фактите са си факти! Николета е по-скъпа от Парис Хилтън!

Николета наистина е водила преговори с продуцентите на „ВИП Брадър“, но няма да участва в шоуто. Тя ще се включи на по-късен етап в „Биг Брадър ол старс“, който ще стартира в средата на ноември, срещу рекордния хонорар от 500 000 лева, узна HotArena.

 

Цифрата я превръща в най-скъпоплатената звезда във формата до момента. Дори Парис Хилтън е взела за престя си доста по-малка сума. „Ол старс“ е реалити, в което влизат звезди, които вече са участвали в подобни продукции. Ни Ло преди години бе част от „Къртицата“ по ТВ7. От доста дълго време Нико Тупарев и Радо Тушев се опитват да я привлекат в предаването, но едва сега успяха да си стиснат ръцете и то срещу половин милион лева.

 

Николета е поискала пълен списък с потенциалните участници, като условието й е одобрението на всеки един да минава и през нея. Тя възнамерявала да си направи армия от другари, за да избегне злобни подмятания от страна на нежелани „интелектуалци“, писа „ШОУ“.

 

За сега спрягани имена, които също влизат в „Биг Брадър Ол Старс“, са Емануела, Константин, рапъра DEE, Катя Близнакова и др.

 

40 Коментара

истина

преди 6 години

Стига си поръчва статии Николета, само си даваш парите за глупости, на такива статии биха повярвали само хора, които нямат значение за кариерата ти. Не се насирай чак толкова, не ти ли е кофти като останеш насаме с мислите си, ако изобщо има с какво да мислиш :D

Коментирай

хахахаха

преди 6 години

Да да точно но тази безинтересната ще и дадат толкова пари и ще се съобразяват с нея...

Коментирай

Въх!

преди 6 години

Статус на justpablo_official в Инстаграм: Представям си влизането на Никито Михайлов в къщата; отварят му вратата в ляво, той се хвърля в дясно :)

Коментирай

Юлия

преди 6 години

Пак ще влезе, като в Къртицата за две седмици и ще си тръгне.

Коментирай

ЕФТИНА ПРОСТИТУТКА С ОГРОМНИ СРАМНИ УСТНИ

преди 6 години

Горката курва, НАЛИ БОЖИНОВ НЕ Я ЕБЕШЕ ДОКАТО БЯХА ЗАЕДНО ЗАЩОТО ГО КЕФЕХА ПОВЕЧЕ МАЛКИТЕ ПУТЕНЦА НА МАЛКИТЕ КОТЕНЦА, И СЕГА СЕ ХВАЛИ ЧЕ ИМА КОЙ ДА И КАЗЛИСТИ ПРОВИСНАЛИТЕ ЧЕРНИ СРАМНИ УСТНИ В ЛИЦЕТО НА НИКИ МИХАЙЛОВ. САМО ЧЕ НИКОЛАЙ ОЩЕ СЕ НАДЯВА ДА СИ ХВАНЕ НЯКОЯ БЕЗ ДЕТЕ КОЯТО НЕ ЕБАНА ОТ 200 ЧОВЕКА. АНДЖЕЛИНА АТАНАСОВА МУ СЕ ДЪРПА И СЕГА СИ ТРИЕ КАЛНИТЕ ОБУВКИ В КАРАДЖОВСКАТА ПЪТЕКА НИКОЛЕТА. КУПУВА ВИНО И Я ЕБЕ А НИКОЛ СИ БЪРКА В ДЕБЕЛИЯ ГЪЗ САМА В КЪЩИ С БАБА Ѝ

Коментирай

Aaaahahaha posmali malko

преди 6 години

Kakva e tazi Andjelina Atanasova be hora, ta vse q namesvate s Niki Mihailov. A tova za cifrite e samo v bolnia mozak na zastarqva6tata pleimeitka. Haha, ....

Коментирай

деси

преди 6 години

Анджи ми е приятелка и наистина Михайлов постоянно и досажда и пише както и я офертира чрез общи познати като Чавдар и Жоро

Коментирай

Кети

преди 6 години

По-скъпа и 100 пъти по-безизвестна пт Парис Хилтън. Комплексарка

Коментирай

седем

преди 6 години

Никитата са ми като Чехълчо и Амеба

Коментирай

Кофти

преди 6 години

Докато Николета Лозанова си поръчва платени статийки в несериозни жълти медийки, ЕВТИНАТА Парис Хилтън си харчи парите на воля от мултимилионната си банкова сметка! На това му се вика: ГЛАДНА КОКОШКА - ПРОСО СЪНУВА!

Коментирай

ЛОЗАНОВА ПЛАТЕНА ПРО

преди 6 години

ПАРИС ХИЛТЪН СЕ ЕБЕ С КОЙТО СИ ПОИСКА..ЗА КЕФ..ДАЖЕ АКО ХАРЕСА ПИЧА..СИГУРНО ЩЕ МУ МЕТНЕ НЯКОЙ ДОЛАР...ТОВА СИ Е МИЛИОНЕРСКА НАСЛЕДНИЦА ОТ ВРЕМЕТО КОГА НИКОЛЕТА СЕРЕШЕ ВЪВ ВЪНШЕН КЕНЕФ И СИ МИЕШЕ КРАКАТА В ЛОКВИ!! АМА СЕГА ВСИЧКИ У НАС Й ВДИГНАХТЕ САМОЧУВСТИЕТО И ВЕЧЕ Е....ИЗВЪНЗЕМНА!!! ДОКАТО НИКИТО СИ Я ПОРЪЧВАТ ДЕБЕЛИ ЧИЧАЦИ С БАЙПАС И С ДИСКОВА ХЕРНИЯ... ТЯ НЯМА ИЗБОР...КАКВОТО Й СЕ ПАДНЕ ТОВА Е...КАТО НА ЗРЪНЧО В ПАКЕТЧЕТО СЪС СНАКС! СТИГА С ТИЯ ПРОСТИТУТКИ!

Коментирай

;)

преди 6 години

Лелелелеле, даите и хапчета на тая, че сьвсем е изкукуригала....каква Парис Хилтжн, какви 500 000 хиляди лева хахаха. Едната в случая е наследница на богата фамилия а другата наЩа НикУлинка е който повече даде с него ужас. И моля поизтрийте малко нулоте че се излгате. Та тя е толкова скучна и безинтересна, да не говорим че все едно и сьщо предлага...снимки направени за фейсбук та и 5 лева са и много.

Коментирай

MilenA

преди 6 години

Фактите са си факти поредната новина от типа на тези за Николинка ,желана от Роналдо,Гришо,Плейн....викана за модел от знайни и незнайни дизайнери,никога непоявила се където и да е и подиграна от D&G за резила с имитацията,дето рекламираше.Фактите са си факти ,обаче пропускате голямата жълтина ,че Цвети Янева е родила,защо ли сте толкова дискретни,да гадаем ли чий е сайта...

Коментирай

Хм

преди 6 години

Жалка и досадна работа - пак лъжи. Няма такъв луд, кокто да даде и една пета от споменатата сума за някой толкова тъп и скучен като г-жа Лозанова. Пийте си хапчетата и авторът на този виц и самата Николета. И да - Николета даже и на лайното на Парис Хилтън не може да стъпи, камо ли друго сравнение.

Коментирай

ха ха ха

преди 6 години

и ако изобщо остане за 2 седмици, ще обели само 2 думи хахахахаха.... То толкова може това едноклетъчно!

Коментирай

хаха

преди 6 години

Ей затова влизам в това сайтче!...Всеки път успяват да ме забавляват с подобни брутални нелепици... Ха-ха...

Коментирай

da da

преди 6 години

Само 1 поправка, не е "застаряваща", а "ДЪРТА" плеймейтка. Отдавна трябваше да е в пенсия, щот в тази "професия" рано, много рано се пенсионират!!!!!!!!!!

Коментирай

ani

преди 6 години

predi 2-3 dni bqha 250 000,dnes skochiha dvoino, znachi v petak da chakame 1 000 000,nali?

Коментирай

Гуца от Сунгурларе

преди 6 години

Абсолютни глупости на търкалета и PR, като го знам, колко откачен е оня гейтак Радо Тушев и как всички му имат страх, друг път ще се остави на тая куха патка да го изнудва. Това е абсурдно, но дори и да имаше малко истина в това с какво би била интересна тая табуретка? По цял ден ще се клепа с грим и ще премята от легло на легло,дали продуцентите са толкова глупави? Плюс това това предаване е с изключително нисък рейтинг последните години, което означава и орязан бюджет. Та има ли още някой, който да вирва,че тоя НАЙ-ЛОН, ще влезе срещу такава сума?!

Коментирай

криси

преди 6 години

Купил плешо вино за 7.50 верано азур на винпром пещера и после я ебе пияницата от пловдив в ушите. Дейба скотовете мизерни

Коментирай

6

преди 6 години

Да много е скъпа, затова е изритана от всички.Ставате смешни с тези реклами.Дори да влезе в Брадъра това и е последната по-апетитна възможност, тоест за повече пари.След това забвение.И за модел остаря и стана безинтересна, не че рекламира нещо кой знае какво.Това е поуката за всички момичета , които следват нейния пример.Докато сте млади и скандални може да ви търсят - ето при нея богати футболисти, водеща и т.н ама след това развитие нулево.В тези временни рекламки и шоута няма дългосрочна реализация.Дано не бъдете като Николета и се занимавате с по-смислени неща.

Коментирай

opa....

преди 6 години

Арената,явно вие сте решили всякак да довършите Мърши, напраО я убивате с това заглавие!!! Пък аз през ден си резервирам президентския апартамент в някой от хотелите на световноизвестната верига ''LOZANOFF'', ама де да се сетя, че са на Мърши на баща й?!!!

Коментирай

брр

преди 6 години

Абе, няма ли да се намесят най-сетне психиатрите, бе... Тая хухавелка няма ли адекватни близки, загрижени за нея, които да подемат някакво лечение?...

Коментирай

hahahhahaha

преди 6 години

da, tochno kakoto predi vreme Azis beshe napisal, che "samo ti lisichke uspia da vzemesh honorar ot 250, 000 " ili neshto takova za "Kartsitsata" i posle se namesiha prutsentite i ia razkonspiriraha, che niama takav honorar i tova e samo v kuhata i shizofrenichna glava. Ostavete mokrite blianove s Grisho, Plein, Ronaldo i ne znam si oshte koi. Ne pomnite li, che tazi otrepka beshe dori kazala, che 1. Otkazala honorar ot "poveche ot 10, 000 evra" na Amerikanskiat Playboy, zashtoto nali veche se snimala za Bulgarskiat? Koi ti smiata v USA v evra, be mome? 2. Neinata priatelka Vania, predi vreme i uj bila podarial kon za rojdenia den, koito seo kaza koniat Cross it konnata bazai ihich ne i e podaren, a tia prosto se e snimala s nego 3. Beshe uj litse na Cavalli, kogato Cavalli beshe mogo iak prez 2010, a se okaza, che reklamira magazinat v Sofia, v koito se preofavat drehi Cavalli. 4. Beshe se snimala mai v klipa na Whizz Khalifa "Molly" i dori niakoi razpraviashe, che e gledal teaser-at i bila mnogo iaka. Molly veche imashe klip po tova vreme 5. Klipat a Akon, niakoi pomni li go? 6. Model v Agentsia Crystal v Rim?! hahaha 7. i oshte mnogo mongo abursin istorii, dostoin za film na Quentin Tarantino...

Коментирай

Ujas

преди 6 години

Ti vsichko znaesh breiiii...:)))))))))) Axaxaxaxa , gorkoro obsebeno sushtestvo... Budish jal s tozi negramoten komentar.... tova tvoeto e diagnoza s ime Nikoleta!

Коментирай

Nikoleta e parcal, no da q narichate durta na tazi vuzrast muahahahhaah

преди 6 години

Na 30 godini si durt samo v pileshkite mozuci na nedoraslite pikli ;)))))) Davaite, kifleta produljavaite da rusite bezumia, tukmo da imam na kakvo da se smeia axaxaxxaxaxa

Коментирай

Stela

преди 6 години

До Ujas То понеже твоя коментар пръщи от грамотност.А лъжите на кукумицина цигански са толкова нелепи,че се помнят като вицове.Не е нужно да си обсебен от блондинку за да се сетиш поне 10 вица за тях...И да се върна на грамотният коментар......Ако ще правиш забележки,то гледай ти поне да си на щогоде добро ниво....Така написано будиш присмех

Коментирай

Бети

преди 6 години

Каква "елегантна" и "стилна" рокля! От кой ли известен дизайнер си я е закупила-Живанши, Шанел, Херера, Ралф Лорън, Диор, Готие...? О,не, разбира се! Класиката и шикът са твърде изтъркани за "модерната", "неустоима", "идеална", "перфектна", "скандална", "ИЗВЕСТНА" и "БЕЗСМЪРТНА" г-жа "НАЙ-КРАСИВАТА СЪМ НА СВЕТА." Това "изтънчено" и "изящно" парче плат ще да е най-вероятно творение на "НАЙ-ВЕЛИКИЯТ" и "ТАЛАНТЛИВ ДИЗАЙНЕР" -ФИЛИП ПЛЕЙН! :)

Коментирай

do ujas

преди 6 години

bojeeee, bojeee, iska ti se... da sam bolna i obsebena... prosto kato vidia tova nedorazumenia se seshtam za izblitsite na shizofrenia. A kolkoto do tova dali sam gramotna ili ne: 1. pogledni tvoia pravopis. 2. ne si ti chovekat, koito shte mi dava otsenka 3. na latinitas i v jalt site, edva li e miastoto, kadeto shte demonstriram znania, dostoini za BAN. Drugo da mi kajesh?

Коментирай

da i e "erodirana"

преди 6 години

Erodirana e! Priznai si!

Коментирай

китайски боклук. Тя само реплики носи и се дуе

преди 6 години

Китайски плат , произведение на онлайн магазин "Лалето" :) :) ).Иначе се е изпъчила сякаш е на Буров дъщеря. Куха проститутка! И да, лорадствам.Голям кеф ми направиха как я изритаха от Папараци... тънко и с пиниз. А, тя де ли се дуе ,горката куха лейка.Щели да й дадат половин милион...Кога??? В сънищата само.Пак ще четем наесен,че нещо станало и няма да влезе в Брадъра.Най вероятно до тогава ще омайва Прукан кухото да я осемени. Да не мислите,че на Нико Туперев му е изпила чавка мозъка.Той за тези пари ще доведе супер известна световна личност,която наистина ще събере много пред екраните, Заради тази разпоретина само нейните чикиджии фенчета ще седят пред екрана на това предаване.Предпочитам да седна с хубава книга в ръка за този един час, а да не гледам това изкуствено чучело. Има толкова други програми по света ,точно Курволета проститутката ще гледам,дето цяла България й знае анатомията ОТ - ДО.

Коментирай

UJAS!!!

преди 6 години

Axaxaxxaxaxa To puk tvoqt "pravopis" e super axaxaxaxa:)))))) "щогоде", "блондинку" ахахахха Kude e tvoeto "nivo", "draga"??? Kato gledam ne si s nishto po-razlichna, no iavno si se pochuvstvala "dlujna" da otgovorish...

Коментирай

UJAS!!!

преди 6 години

PONE ZNAM KUDE SE SLAGAT ZAPETAI, NEGRAMOTNICE! DERZAI!!!

Коментирай

devil

преди 6 години

еми по скъпа е Парис не взима пари за секс а Николетчето (курволетчето) я знаем как краката и устата все са и отворени

Коментирай

Do UJAS!!!!

преди 6 години

Znaesh, ama ne znaesh, che predi zapetaya ne se ostavia raztoianie, a sled neya se ostavia 1 space v pechatarski text. Hodi si demonstrirai znaniata po punktoatsia v BAN, kompleksarke, zastreliana. I nauchi pravilata na pechatarskia stil, predi da mi se pravish na filolog.

Коментирай

Rr

преди 6 години

Ако някой и даде 500 000 ще се окаже че е по-тъп от нея.

Коментирай

Rrr

преди 6 години

Ако някой и даде 500 000 ще се окаже че има и по-тъпи от нея.

Коментирай

123

преди 6 години

То този хонорар расте всеки изминал ден,току виж до 11-и септември станал милион. Което е по-трагично я изкарват по-известна и преуспяла от звезди от световен ранг, леле докъде я докарахме, жалко.

Коментирай

100 000 e honorarat i

преди 6 години

aide, stiga gluposti beeee; polovin milion samo v nai- smelite i sanishta kato ne si pie hapchetata. Aide stiga veche, honorarat i e 100 000.

Коментирай

vypros

преди 6 години

Ti kak vidq na Ikoleta sramnite ustni. Ne che ne vqrvam, no govori s amo ako lichno si vidql ili razbral

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.