ФАТАЛНА! Цеце ГРУБО се ПРИСМЯ на чувствата на Миро!

2245
06 Декември 2012, 16:12


Цеце Орешкова се оказа много въртелива, а това пак ще облее в сълзи префинения Мирослав

 

Македонката или не знае какво иска или е решила да сътвори най-голямата драма в живота на Мирослав. Той влезе да ни покаже, че вече е голямо момче и няма да плаче, а Цеце сякаш знае това и се стреми да докаже точно обратното. „Тази Орешкова ще го погуби, горкият!”, коментират в мрежата потресени потребителки.

 

Зрителите не вярват на очите си, защото тя само за ден сменя тактиките си и определено ни обърква. Всъщност, нищо чудно няма, защото и от самолет е видно, че тя здраво е лапнала по Борислав. Красавицата се надява той да й върже, но бившият на Лили все още се има за недостъпен. Станахме свидетели и на задушевен разговор между някои от съквартирантите, където присъстваха самите Боби и Цеце.

 

Всички те се опитаха да й обяснят, че Миро много я харесва, тъй като тя се правеше на „ни лук яла, ни лук мирисала” и се чудеше защо той реагирал по-рязко спрямо нея. След като чу това, тя много грубо се присмя на чувствата на Миро: „Какво да направя?! Аз не мога да му помогна!”. Казвайки тези тежки думи, брадърката не спираше да хвърля погледи към Боби, за да види той как ще реагира. Той обаче запази самообладание и удобно се "разсея" с нещо настрани. През цялото време се забелязваше как Цеце кокетничи с Боби, дори когато се обсъждаха теми, които нямат нищо общо с техните страстни игри.

 

Накрая започнаха и плановете за партито за Нед, а когато Лестер предложи да има мъжки стрипт*йз, манекенката скочи като попарена и заяви, че тя не позволявала Боби да прави такива неща. „Той може само за мен, специално!”, подметна наблюдавайки го, но пак не срещна никаква реакция.

 

Феновете на шоуто се питат: „Какво правеше тогава с Миро в банята?!”, „Защо се натиска с него, като не го иска, само се лигави, а после ще му разбие сърцето!”. „Гадна е! Не я харесвам, това е недопустимо!”, смятат мнозина.

Източник: kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени