Фавиол избухна с подарък за 300 бона (Снимка)

https://hotarena.net/laifstail/faviol-izbuhna-s-podarak-za-300-bona HotArena.net
Фавиол избухна с подарък за 300 бона (Снимка)
Скандалният влогър Фавиол Сефери се похвали с невиждан подарък. Вчера вечерта ютубърът качи клипче как се качва в чисто ново, черно Мазерати, опаковано със златна панделка. Според запознати возилото струва поне 300 бона.

Сигурни източници потвърдиха, че колата е подарък от съдружника на Фавиол, който е собственик на бутиците Мартинез, както и на парфюмния завод в Русе. Поводът бил не малък, а именно една година от създаването на парфюма, с който ютубърът генерира няколко милиона оборот на компанията.

Най-скандалното обаче е, че след като вдигна цялата Русенска прокуратура на крак заради кокаиновите си изцепки, Фавиол най-спокойно и безочливо позира в новият си автомобил и размахва средни пръсти от него.

Припомняме че преди две седмици младият ютубър публикува снимка в инстаграм, на която издайнически се виждаше прах, нареден на линийки и свита на тръбичка банкнота. Веднага след като последователите му алармираха за резила, той изтри снимката. 

Източници от обкръжението на албанеца снесоха, че той е бил задържан за разпит и е преспал в русенско районно управление. Сеизрана беше и прокуратурата в дунавския град, която щеше да проверява има ли данни за повдигане на обвинение срещу самозабравилия се самохвалко.

32 Коментара

баце роман

преди 5 години

Де да имаше книжка да го кара тва Мазерати , ама няма резака .

Коментирай

гуца от сунгурларе

преди 5 години

Честно, кво ни занимавате с тоя измислен гей? Топ парфюм дрън дрън, ползват му името и са му дали 100 лева да се радва... Абсолютно лигаво педерестче, а колата сигурно е на някой, който го е клатил и му е дал за отплата да се снима пред нея...

Коментирай

9272627

преди 5 години

Vchera go vidqh toq selski bek s taq karuca za nishto ne stava

Коментирай

Моника Валериева

преди 5 години

Аз му подарих колата. Статията е лъжа. Дълго време заработвах зад граница и със спестените средства му я закупих.

Коментирай

Лидия Радева

преди 5 години

Много го харесвам това момче ! Изключително симпатично и позитивно дете. Яд ме е че се пишат подобни неща за него. Горе главата и продължавай в същия дух !

Коментирай

103-to

преди 5 години

Brao bat favi iskam ei taka da si s nova kola vseki den vuobshte da ne ti puka koi kvopishe I kazva nomer 1 si

Коментирай

тук-там

преди 5 години

Този е любовника на Луна. Заедно са от много години. Всички мазератита и бентлита са му подарък от нея. Запознали са се в съседна Турция, кудето Луна заработва като компаньонка на елитни манафи.След като Сефери и луна се влюбват, двамата откриват фирма с най-различна дейност - концерти на луна,пускане на парфюми, трафик на еднорози и самодиви и всякаква незабранена от закона дейност. Луна е глава на семейството им и тя се шири с бюджета им.

Коментирай

klub 35

преди 5 години

Оооо, Фави с нова кола ли си? Супер, добре че го махна това грозно бентли. Кога ще дойдеш в 35 да ти се храча в напитките ?

Коментирай

111111111111

преди 5 години

Faviolski nomer 1 da go duhate vsichki

Коментирай

kalina

преди 5 години

Favi mnogo mi haresva parfuma ti mnogo si sladak

Коментирай

Петър

преди 5 години

Ихии фави честитооо

Коментирай

.....

преди 5 години

Хубаво е мязератито ама едва ли е 300бона

Коментирай

Tup sait

преди 5 години

Tva se edno e negoviq sait ..samo s nego ni zanimavate ...

Коментирай

Milioner

преди 5 години

Hahha ot bentli na mazerati...sledva golf3

Коментирай

Фен

преди 5 години

Аз пък му се кефя на 25 ...прави пари, а не се занимава д глупости ...така се прави

Коментирай

zdr kp

преди 5 години

Първо това Мазерати не струва 300 бона. Второ, Тоя шиптър е поставено лице. Целия този бизнес е на ТИМ и те прибират парата. “Ютубърът” е тяхна пешка просто.

Коментирай

Tor

преди 5 години

Toq v edno intervio ne kaza li che nqma knijka ....sq shtq trqq da hrani palkite che da go kara tva mazerati

Коментирай

ggg

преди 5 години

Именно. И аз му се кефя много. На 25 години да правиш такива пари ... Евала ! Купих си парфюма му още като излезе, на премиерата в Мегами. Хареса ми. От тогава следя профилите на въпросното момче и много ме кефи как се развива и начина по който рекламира парфюма си

Коментирай

mirela

преди 5 години

kakuv tim be vie ne ste v chas

Коментирай

Anna

преди 5 години

I vse pak mislq che e malko prekaleno. cqlata tazi pokaznost nachertani linii snimki. kolko trqbva da si izpadnal za da si kachish umishleno snimka na koqto se vijda kak durpash linii. gnusno paradirane I demonstrirane na bezzakonie. skoro shte go opandizqt toq

Коментирай

ludi

преди 5 години

vie ne ste na red bolni hora

Коментирай

Елена

преди 5 години

Всеки ден статии за този... явно добре си плаща. Стига сте ни занимавали с безпардонни самохвалковци. Преди много го харесвах, следях видеата му с интерес. Но от както започна историите с тези бентлита и ферарита и демонстрации ме изгуби изцяло. Защо когато всички се докоснат до славата и парите се превръщат в лекета ?!

Коментирай

ГПАЕ Гео Милев

преди 5 години

Аз съм учителка на Фавиол от гимназията в Бургас в която той е учил. Случайно попаднах на тази статия и не мога да повярвам на прочетеното. Искрено се надявам това да са поредните жълти измишльотини. Фавиол винаги е бил страшно амбициозен и много мил и позитивен. Въпреки че не се появяваше често в училище, когато идваше съучениците му бяха развълнувани а той непременно беше център на вниманието. Много се радвам на успеха на парфюма му и на това че следва мечтите си. Фавиол, ако четеш, госпожата по география съм :)

Коментирай

ot sushtata gimnaziq

преди 5 години

qvno govorite za drug faviol hahah

Коментирай

кати

преди 5 години

Бил е добро момче,може и така да е,ама госпожо-УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ НЕ ПРОЩАВАТ,а още повече не прощават неподходящите среди с които се забъркаш.......Много е преуспял,няма що....парфюмче направило момчето,аххаахааа!!!Лесно е да се извадят парите и да се плати на екип от специалисти и хоп-парфюма или дадената козметика готова,лепваш им името си и си мноого успял и велик........не мисля!

Коментирай

Фифи

преди 5 години

До "учителката'' от гимназията: Ако наистина бяхте такава, не би ли следвало правописа, граматиката и лексиката в коментара Ви да са на нужното ниво?!?

Коментирай

мис антония

преди 5 години

Тоя дрипльо няма два лева само ходи разни гейове да го хрантутят и кола няма даже педераста. Пълен мизерник и скъсаняк, наркоман, утайка!!!!!

Коментирай

Наталия

преди 5 години

За жалост въобще не е толкова богат и успял на колкото се прави, а и дори това което се направил го е направил със средствата на баща си. Жалко, иначе има готина визия, сладък е. Но пък съм направо влюбена в тази кола! Какво трябва да направя за да ми купят такава? Дано има в някакъв по-весел светъл цвят, че това черно е направо мъртвешко.

Коментирай

ХАХАХА

преди 5 години

ще ти отива мат розово или коралово много свежо и момичешко е , а относно визията му снимай едно прасе и намери 10те разлики , виждала ли си го на живо да знаеш как изглежда в действителност , фотошопа сваля 20кила че и отгоре , добавя си тен , маха си пъпки черни точки и т.н. цялостен фотошоп фейслифтинг си прави прасенцето порки и представа нямаш , виж го на клипове в нета

Коментирай

До Наталия

преди 5 години

Специално ти да продължаваш да се надупваш на богатите чички,да те удрят висналите им топки в разработения ти задник ноо на дали. Досега като не си успяла..Идва бодра млада смяна.

Коментирай

Здравейте на всички!

преди 5 години

Не желая да Се излагам и да се издам коя съм само искам да ви кажа че преди време бях уж гадже на Фавиол пишката му е малка свършва за 3 минути и има отпуснат корем!Не прави никакви подаръци на приятелките си и даже съм си плащала сметките сама!Големият бизнесмен...

Коментирай

AAA

преди 5 години

Znam te... ti si taja kurwa neizmita, ot kojato techeshe sperma ot gaza ti kato hodeshe po Vitoshka..ZNAM TE KOJ SI, DARTA KUROSMUKACHKO!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.