Фейсбук скъса от подигравки баджанаците Ники и Валери! Михайлов избухна: Жалка история са интригите на Божинов!

https://hotarena.net/pod-pricel/feisbuk-skasa-ot-podigravki-badjanacite-niki-i-valeri-mihailov-izbuhna-jalka-istoriia-sa-intrigite-na-bojinov HotArena.net
Фейсбук скъса от подигравки баджанаците Ники и Валери! Михайлов избухна: Жалка история са интригите на Божинов!

В дните преди един от най-важните мачове на националния отбор, всички медии се занимават с Валери и Божинов и Ники Михайлов, и то не заради футболните им качества, а зареди жените им, видя HotArena!

 

Заливането на социалните мрежи с техни общи фотоси, което идва от Божинката, им донесе куп подигравки. „Ето ги баджанаците“, „Правилната двойка се намери“, са едни от най-меките коментари, които може да се срещнат.

 

За изместването на фокуса от самия мач срещу Италия в събота е виновен Валерко. Играчът буквално взривява съблекалнята с интриги, а всички футболисти вместо да се вълнуват от двубоя, били занимавани с последните новости около развода между нападателя и съпругата му Николета, разказват информатори.

 

Вместо да спазва спортен режим, Валери плътно спазва режим селфи.

 

Но най-подъл номер, играчът на Тернана извъртял на Ники Михайлов. Божинката се скъса да се мазни на националния треньор Ивайло Петев, преди да го извика за двубоя с Италия, не толкова, за да помогне на Лъвчетата, а за да успее да пришие Ники към схемата си.

 

Лозановият съпруг имал фикс идея да демонстрира супер приятелство с вратаря, като причините за това били няколко. Първата - да натрие носа на Николета. Втората - да имитира приятелство с него, за да си гарантира, че това няма да бъде последната му повиквателна за националния отбор.

 

И като се почнаха едни чупки и стойки, та чак цяла седмица. В понеделник Валери Божинов започна ударно да разпространява слуха, че е в една стая с Михайлов в хотела в Правец. Там е лагера на отбора преди важния мач с Италия на 28 март.

 

Дори в телефонен разговор с HotArena в понеделник Божинката някъде около десет пъти ни повтори, че си спинкат с Ники легло до легло.

 

HotArena обаче не е вчерашна и не публикува тази информация, защото имаше силни подозрения, че Валери ни пързаля.

 

Малко по-късно обаче се оказа, че футболиста не пързаля само нас, а и други медии.

 

В понеделник в сайтове на Гонг и Дарик се появява кратка информация, че Валери Божинов и Ники Михайлов делят една стая. Тя беше публикувана от личен приятел на мъжа на Лозанова, който работи в Гонг.

 

Атрактивното инфо моментално плъзна по всички медии. Плъзнаха и подигравките. Междувременно Валери се беше погрижил да подклажда интригата, като почна да пуска снимки във Фейсбук профила си от тренировките на отбора.

 

Избираше все такива, на които е попаднал в кадъра близо до Михайлов.

 

Кулминацията в плана му настъпи в сряда тази седмица. На сутринта в този ден националният отбор беше събран, за да се снима с костюми на една от фирмите спонсори. Часове преди да излезнат официалните снимки, Валерко пуска в нета няколко фотоса, на които разбира се до него стои..... Ники Михайлов.

 

Има и надпис “My Bro”. Божинката се е ухилил като зеле и има защо. След минути снимките стават хит във Фейсбук, а коментарите по тях - хиляди.

 

На Ники Михайлов обаче му писна от това лицемерие и вчера даде интервю, в което директно определи стратегията на Валери като смешна и жалка.

 

Запитан от репортер дали има нещо, което го притеснява сега на лагера преди мача с Италия, вратарят отговаря така:

 

„Около отбора – не. Имаме нов щаб, има настроение. Но се акцентира върху някакви дребни неща, които нямат отношение. Като това, че с Валери Божинов спим заедно. И всичко почва да се върти около това. Жалко и смешно е.

 

Докъде стигнахме – да занимаваме селекционера дали Божинов и Михайлов са в една стая, вместо да си говорим как да се сбием като колектив с Италия. Ами всъщност ние дори не сме в една стая, ние сме в две съседни стаи. И какво значение има това? Пречи ли ни да слезем в лобито и да изпием кафе или чай заедно?

 

Но да местим акцента от мача с такова нещо – наистина е жалко“.

 

Не за първи път HotArena хваща Божинов в лъжа. И докато шменти капелите му за Алисия са детински, то интригите, които върти сега в националния, могат да взривят отбора от вътре.

 

Жалка история...

29 Коментара

pppp

преди 9 години

Jalki ste vie,to choveka hubavo vi go e kazal,che ako trqbva da se pishe za neshto,tova e macha,a vie kakbo li ne si izmislihte samo ot edna snimka(govorq za vsichki jalti parcali) ,zashto se pravite na udareni s mokar parcal.

Коментирай

Ellie

преди 9 години

Божинов се излага с непрестанните му снимки с Михайлов. Все едно му се подмазва. Михайлов една тяхна обща снимка не качи, Божинов само това прави. Като наранен тийнейджър се държи...

Коментирай

Valq

преди 9 години

Mnogo e jaluk toq Bojinov ot kakto ima fb ne spira da se izlaga

Коментирай

bey

преди 9 години

Ooooo kolko jalki opiti pravite arena ......Vrazumete onazi ludata che skoro shte I triabva usmiritelna riza.Znaem che e zlobna neshtastna I neobichana I nejelana. .no ne e nujno vseki den da go dokazvate. ..

Коментирай

vey

преди 9 години

А тя какво общо има с факта, че Михайлов каза, че Божинов лъже?

Коментирай

Kamelia

преди 9 години

NE SUM SMQTALA CHE MIHAILOV SHTE MU SE VURJE NA SMESHNIKA BOJINOV

Коментирай

гъба

преди 9 години

Първо отново лъжа и то ваша...Божинов беше публикувал статия в която пише че са в една статия, той никога не го е казвал лично ;), второ Ники не обвинява Валери в лъжа а тези които са го подхвърлили като информация ;) абе тия двамата така се гаргарят с Лозанова че чак да ти стане жал за нея, хахахах и двамата са били с нея и двамата са я изритали те от живота си, всъщност тя да е била с мъж който да не я зарязал първи, представете си що за човек е..горката спри с тези платени и пробутани евтини статии, защото ставаш жалка и смешна, да си си седяла на гъза , не да тичаш и да се въртиш на чужди пи.ки, сега мъжът и виновен, прословута си с това, а сега чак се прочу като лека жена.

Коментирай

добре дошла, или по скоро на местото на Алисия си ти сега

преди 9 години

КЕФ! БОЖИНОВ СИ ГЛЕДА КЕФА И ЖИВОТА, А ТАЯ НЕНОРМАЛНИЦА И ОТКАЧАЛКА ЛОЗАНОВА САМО ГО СЛЕДИ И ПУСКА СТАТИЯ , СЛЕД СТАТИЯ ХАХАХАХАХ..ОТЧАЯНА, ЧАК СМЕШНА.НАЛИ СИ ГОЛЯМАТА РАБОТА, БЪДИ НАД НЕЩАТА, НО ПОНЕЖЕ НЕ СИ, ТИ СИ ЕДНА МИЖИТУРКА ВЕЧНО ОЦЕЛВАЩА НА ГЪРБА НА НЯКОЙ СЕГА МЯСТО НЕ СИ НАМИРАШ И НЯМА ДА НАМЕРИШ ДОКАТО НЕ ИЗЛЪЖЕШ СЛЕДВАЩИЯ БАЛАБУРНИК.

Коментирай

Ягода

преди 9 години

Кофти ти е версията. Първо, че Божинов и Михалов са в ЕДНА стая го каза лично Валери на няколко медии. И разбира се за поред път излъга:)

Коментирай

CECO

преди 9 години

BOJINOV I MIHAILOV NE SA V EDNA STAQ BE MALUMNICI STE VSICHKI KOITO KOMENTIRAT.PROSTIQ VALERI GO E KAZAL TOVA V GONG DA GO PUSNAT ZA DA DRAZNI NIKOLETA,NO MIHAILOV V INTERVU ZA 24 CHASA KAZVA CHE TOVA E LUJA I CHE NE SPI S TUPAKA V STAQ

Коментирай

347

преди 9 години

божинов е лъжец !!!

Коментирай

VESELA 85

преди 9 години

Istinata e che i Bojinov(tupoto) i Mihailov(pleshivoto) nemogat da si razdelqt Nikoletka i dvamata stavat mega smeshni

Коментирай

d

преди 9 години

"вчера даде интервю, в което директно определи стратегията на Валери като смешна и жалка." АЛОООО! КАЗАЛ Е, ЧЕ ВИЕ СТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ - ВИЕ, КОИТО АКЦЕНТИРАТЕ НА ТОВА, НЕ ЧЕ ВАЛЕРИ Е ТАКЪВ. БОЖЕ, БОЖЕ.. МНОГО МЪКА ПО ТОЗИ СВЯТ! А ПРОСТОТИЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ.

Коментирай

Mia

преди 9 години

Sega poglednah intervuto na Niki Mihailov za 24 chasa i toi naistina kazva che ne spi s VAleri v edna staq.Hotarena pishe istinata kopirana ot vestnika

Коментирай

Hora,hora

преди 9 години

Niki Mihailov naistina e kazal che ne spi s Bojinov.Qvno PEtev napravi golqma greshka,che go izvika tozi tupanar v nacionala.Koi drug futbolist ste videli da kachhva takiva poziorski snimki kato Valeri??? Mnogo se izlaga tova momche ne misli za macha s Italia i decata si,a misli kak da si pusne snimka s Mihailov!!!

Коментирай

1234

преди 9 години

Защо така грозно го наричате Божинката?що за тъпотия,казва се Валери...Валерко ако е дете....но тази Божинка...все едно николета да е лозанка а Ася дойкатаили дойчинката...много прости имате наистина,iq с негативна стойност

Коментирай

ZZ

преди 9 години

И аз мисля,че е така,все пак тя е била и с двамата преди Ася...и за съжаление на Ася се пада все второто място ,утешителната награда

Коментирай

jjjjjk

преди 9 години

Bila e i s dvamata predi Asq ?Da ne bi da sa si pravili troika Mihailov Valeri i Nikoleta,tq ne kazali che e prabila troika somo che s druga jena

Коментирай

tctc

преди 9 години

Predpolagam,che zashtoto ot nqkolko dni go zalivat s pumiq i go izkaraha kakav li ne,a toi ne samo,che ne gi otrazqva,ami prodaljava da si e v nastroenie i da si kachva snimki,tova gi vbesqva velilite draskachi i nezamenimata.

Коментирай

Do 1234

преди 9 години

Zashtoto Bojinov se izloji mnogo!!! S vsihki snimki i komentari koito napravi samo i samo da drazni Nikoleta,nie horata go vijdame tova ne sme prosti.Ako na BOjinov ne mu pukashe za Nikoleta nikoga nqmashe da si napravi fb,instagrami i da kachva snimk s Niki Mihailov vsichko tova pokazva kolko e kompleksiran ot jenata koqto mu rodi dete.Az ne haresvam Nikoleta Lozanova no durjanieto sprqmo neq ot VAleri BOjinov pokazva che toi vse oshte e obicha.

Коментирай

Do tctc

преди 9 години

Toi si e vinoven baluka vmesto da si gleda decata,toi si kchva snimki s perukata za da drazni onezi dvete kokoshki.Pulen smeshnik e toq Bojinov samo se izlaga s smeshnite mu snimki

Коментирай

MY BRO

преди 9 години

BOZHINOV E GOVEDO!!! MAZEN GUZ,PISHE ZA MIHAILOV CHE MU BIL BRAT!!! TOCHNO TOZI LI TI E BRAT,BE BOJINKA KUDETO ISKA DA DUNI JENATi I KUDETO RAZPRAVQ NA CQLA SOFIA KOLKO MU BIL QK SEXA S NIKOLETA.BRAT MI RABOTESHE 6MESECA PRI NEGO KATO OHRANA NA MORETO I NA NEGO MU GO RAZKAZVASHE.RAZKAZVASHE SUSHTO I KAK NE ISKA DA DUNI ALISIA ZASHTOTO NE MU HARESVALA

Коментирай

Simona

преди 9 години

Sega kurveto Asq Vakarelska kakvo li nqma da napravi Bojinov(izlagaciqta) da se vurne pri neq XOXOXOXOXOXOXOXOX

Коментирай

Stela Varna 88

преди 9 години

Nqma li koi da kaje na tova prosto momche Bojinov da spre da se izlaga s vsichki snimki i publikacii

Коментирай

bim

преди 9 години

Тоя Валери е много тъпо парче.

Коментирай

Хахах

преди 9 години

Божинката,Лозанката и Дойчинката се обадили на Михалката .тва вече заприлича на истински изторийй или съди на кръстопът аххахх,имената на героите са променени

Коментирай

1234

преди 9 години

Аз пък мисля ,че отдавна не я понася и особено му е опротивяла със схемите си за ПР и т.н ,засегнат и озлобен може да е,но да я обича едва ли

Коментирай

Галя

преди 9 години

До Simona Simonke, ти си курве и твоята приятелка Гни Ло още по-голямо. Не съм фен на Алисия, но Николета е К*вата тука.

Коментирай

тихо

преди 9 години

асуна е най-голямата курва и то от най-гнусните чалгарки.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.