Фен на Преслава: Мъжът й ме смля от бой с ритници, а тя само гледаше!

https://hotarena.net/laifstail/fen-na-preslava-majat-i-me-smlia-ot-boi-s-ritnici-a-tia-samo-gledashe HotArena.net
Фен на Преслава: Мъжът й ме смля от бой с ритници, а тя само гледаше!
„Мъжът на Преслава ме преби от бой, а тя гледаше отстрани и го чакаше да приключи!”. Това разказа пред „Уикенд” фен на фолка, станал жертва на новия любим на певицата само защото не я харесва.

Човекът бил нападнат по време на концерта на телевизия за 16-ия рожден ден на тв „Планета” в Пловдив. Той слязъл в подземния паркинг, където били колите на изпълнителите, за да изчака колежката на Преслава – Теди Александрова, и да я помоли да се снимат заедно. Вместо това обаче се срещнал очи в очи с Петя и нейният „телохранител” Павел Лазаров, с когото певицата спи от лятото насам. Тя точно била приключила участието си в концерта и слязла при колата си, за да си тръгва. С човека на паркинга се знаели от 10 години. В началото на кариерата й той много я харесвал и ходел на всичките нейни участия. Именно така се запознали. След това обаче се разочаровал и вече две години не бил стъпвал на нейна изява, като се изключат общите концерти с другите й колежки. От време на време си позволявал да я критикува пред останалите певици, които познава лично, и това стигнало до ушите й. „Като чу какво говори по неин адрес, Преслава го намрази! Сигурно е казала и на мъжа си, а той само търси повод да набие някого”, разказаха приятели на пострадалия.

Павел се нахвърлил с юмруци върху въпросния фолк фен още когато го видял. Удрял го по главата, разбил му носа, цялото му лице било в кръв. После го повалил на земята и започнал да го рита. Почитателят бил на концерта заедно с много свои познати, които обаче останали в залата. Заради това нямало кой да му помогне, нямало и свидетели на побоя, освен самата Преслава и две нейни приятелки. Жените пътували заедно с нея и Павката, както е известен любимият на най-скъпо платената изпълнителка на „Пайнер”. Трите дами стояли отстрани, наблюдавали побоя, който бившият затворник нанася на беззащитния човек, и чакали да приключи.

Когато му омръзнало да бие бившия фен на гаджето си, Лазаров го оставил да лежи в прахоляка на паркинга, настанил се в колата заедно с трите си придружителки и си тръгнал.  Пребитият човек успял да се върне при приятелите си в залата, където всички били ужасени от вида му. Зад сцената веднага се разчуло, че мъжът на Преслава е пребил почитател.

„Всички певици започнаха да обсъждат случката! Галена клюкарстваше директно от сцената – секунди преди да излезе да пее, говореше само за това. Всички бяха шокирани!”, разказаха присъствали на концерта. Те му помогнали да се измие, за щастие, нямал тежки наранявания, заради които да се търси лекарска помощ. Няколко дни по-късно разбрали, че Павел се е хвалил пред приятели как е пребил „един лайнар” по време на концерта на „Планета”.

Според някои, пострадалият сигурно е провокирал побоя, обиждайки певицата пред гаджето й. Той редовно си позволявал да нарича изпълнителки с обидни имена. „Даже и така да е било, агресията е недопустима! Той няма право да бие беззащитен човек”, смятат приятелите му. За Павел се твърди, че бил тартор на биячите в нарко-организацията на Сако. Той е свикнал да раздава справедливост с юмруци.

16 Коментара

ззззззззззззззззззззззззззз

преди 6 години

Само така! Бой,бой и пак бой! Докато спре да обижда!

Коментирай

Ivan

преди 6 години

Mi da hodi da pusne jalba v policiata i shte go razcheknat toia ciganin dilar.

Коментирай

.....

преди 6 години

Аз пък не разбирам как можете да ходите и да се унижавате, искайки автографи от някакви мутреси. Само да отбележа, че такива като самозабравилата се мутра не подбират и всеки може да бъде на мястото на пребития. Отделна тема е, че стойностна жена не би се хванала с такъв боклук!!!

Коментирай

Капча

преди 6 години

е как пък чак от бой са му сменили физиономията като след минути качва снимки с другите певици и нищо му няма? Дори да са правени преди боя същата вечер се е снимал с негов приятел в дискотека и си е съвсем здрав.Освен това как качва снимки като в предна статия се твърди че Павел му взел телефона? Много куца тая история. А и видя явно, че не му обърнаха внимание преди и сега измисли нова версия. Хотарена, що се занимавате с психопати? Това момче от години се върти по медиите как се бъзика с известните и хич не изглежда като да е ментално здрав. То не му беше Венета Райкова крива, то не беше Галена, сега пък Преслава. Е айде Карлуково да се самосезира.

Коментирай

veselin

преди 6 години

kacvam snimki ot fotoaparat praveni ot moite priqteli, i boqt naistina beshe jestok, vze mi telefona i go izhvurli nqkude, sled 15 minuti go otkrih pod edna kola, i da dam jaqlbi v policiqta znam, ce nqma da stane nishto, zashtoto tozi ima vruzki pri tqh za tova e nedosegaem i ne e v zatvora.Pitaite go otkude ima pari, kato po cql den se mukne s Preslava.Predi tova redovno prebivashe Zlatka Raykova i Maria Cvetkova.

Коментирай

Така е :-)

преди 6 години

Преса Белото и “стойностна жена” няма как да стоят в едно изречение.

Коментирай

Да Веселин

преди 6 години

Преслава не е ли реагирала по някакъв начин? И как без причина те бият?

Коментирай

kap4a

преди 6 години

Ami haide dai da gi vidim togava! Otkyde si tolkova zapoznat kak si vadi parite i dali si bie jenite? Edno vreme Zlatka samo go hvaleshe po intervuta?

Коментирай

istinata

преди 6 години

tova e koeto e napisal e napalno vqrno! pavel ba4ka s kukite i nqma koi da go pipne, daje ima prisuda a ne e v zatvora! i naistina prebivashe zlatka kato bqha gadjeta ama neq vsi4kite i maje q bieha, presa e dolen bokluk i tq shte qde boi spoko

Коментирай

123

преди 6 години

Няма присъда. Това лесно може да се провери. Съден и оправдан е. Вие да не сте му светили със Златка?

Коментирай

преди 6 години

pomnia i x faktor kogato piania rapar se durjeshe otvratitelno s kamelia no tia evalla go postavi na miasto samaaaa----- tupata preslava mulcheshe i duma ne kaza ! iavno taka pravi kato se zavurti muj okolo neia mulchanie na sluginia:)))) mnogo vurvejna taktika xaxxaxaxxxaxxaaaaa

Коментирай

Петя

преди 6 години

Петя е лигавня. Може само да се лигави и държи като курва. Мъжете хар това явно. Размятат я напред назад, правят я каквото искат, ограничават я, БИЯТ Я, ЕБЪТ Я Ина мълчи като п*тка.

Коментирай

istinata

преди 6 години

da! poznavam li4no Pavel ot kakto oshte beshe sas zlatka i znam mn neshta i podrobnosti.. spukvashe q ot boi daje q zatvarqshe v djipa mu da spi ve4er! suden e i dade pari i za tova go opravdaha!

Коментирай

123

преди 6 години

Душо, не е Х фактор, ами едно време вип брадър! Пък там Преслава си мълча, щот онез и двамата бяха неадекватни. Бе хора, приказвайте с факти бе! Що клюкарите лъжи, а?

Коментирай

123

преди 6 години

Демек няма присъда. Освен тва въпросното дело няма общо с митовете за наркотици дето вървят по сайтовете. Като го познаваш що не излезете всички с имената си и да кажете истината. Аман от анонимници със слухове по жълти медии!

Коментирай

G KOZ

преди 1 година

ИМА НАГЛИ ФЕНОВЕ КОИТО СИ ЗАСЛУЖАВАТ ПЕРДАХА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.