Фенка за малко да умре заради Галин, той й спаси живота (Вижте как)

4116
08 Май 2016, 09:48


Галин е влязъл в ролята на сласител и е избавил своя фенка от сигурна смърт, изваждайки й езика, научи HotArena.


Нелепата случка, която за малко да завърши с фатален край, се е разиграла миналия уикенд в Благоевград. Галин е имал участие в местна дискотека, а екзалтирана негова почитателка явно не издържала на вълнението да бъде близо до него.


Тя се строполила на земята и започнала да се гърчи. Тогава, като в някоя романтична любовна история, дошъл нейният Ромео, който със замах я върнал към живота.


„След края на концерта видях калабалък, всички викаха ужасени, хора звъняха на линейки. Запътих се към хората и около легналото на земята момиче имаше двама бодигарда. Веднага реших да й бръкна в устата и да й извадя езика. Гърчовете й бяха неудържими”, споделя спомените и героизма си Галин, пише "Уикенд".


Моммчето бързо се съвзело благодарение на адекватна помощ. След като отворила очи, тя не можела да разбере дали сънува или не. Над нея се бил надвесил нейният любимец, който я галел по косата. Момичето отказало да се качи в линейката, защото се почувствала много по-добре при вида на любимеца си. Тя споделила, че за първи път й се случва подобно нещо и най-вероятната причина е вълнение.


„Сърцето ми биеше до полуда по време на концерта. Исках само да го докосна, но охраната му не ме допусна до него. Вероятно след това вълнението е дало превез и не съм издържала”, разказва момичето.


Момичето обаче останало без автограф и снимка с Галин, защото той бързал за друго свое участие, но споменът, че той я е спасил, ще я топли доживот. Мнозина разкритикуваха певеца, че не спира да раздухва случката и героизма си, за да си прави пиар напук на непрестанните слухове за ориентацията му.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хах
преди 2 години
-2
Жалък и евтин хетеро пиар отново, като пуснаха гей чата с него веднага намери да се прави на хетеро отново.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени