loading...
loading...

Фенките на Крисчън Грейн в сълзи: Без Джейми Доран в 50 нюанса по-тъмно

2906
24 Февруари 2015, 18:37Мъка, тежка мъка налегна фенките на Крисчън Грей. Последните дни около сагата 50 нюанса сиво витаят мрачни слухове. Говори се, че актьорът Джейми Доран няма да участва в продължението на филма. Тъй като прекрасната му съпруга категорично му е забранила.Според информацията, която обикаля мрежата Амелия Уорнър, никак не е щастлива, че съпругът й посещава странни сборища нощем, за да се подготвя за ролята си, вместо да си стои у дома заедно с 15-месечната им дъщеря.
Освен това госпожа Доран е получила забрана от Джейми да гледа филма, но въпреки това бе на премиерата и видя достатъчно, за да обяви пред съпруга си, че не иска да го гледа в продължението.Не е ясно защо възмущението на Амелия идва едва сега, с оглед на факта, че още преди старта на филма, тя е знаела, че не става дума за проект, в който главните герои се държат за ръце и се разхождат сред природата. Тя обаче не е единствената причина, поради която ирландския актьор не иска да играе в продължението.Говори се, че екранния Крисчън Грей се е засегнал от острите критики за актьорската си игра във филма.Засега новината не е потвърдена официално, но социалните мрежи направо полудяха, а феновете не спират да леят сълзи заради Джейми Доран. Надяваме се, това да се окаже просто слух, защото какво продължение би бил 50 нюанса по-тъмно, без убийственото тяло на Джейми само по дънки…

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени