Феноменално! Бендът на Гъмзата засенчи Брегович в Night Flight! (СНИМКИ)

3179
13 Септември 2014, 15:01


Йордан Йончев-Гъмзата и неговият бенд засенчиха Кръстника на балканската музика Горан Брегович. Тромпетистът на „Ку Ку Бенд” и музикантите му подлудиха Night Flight в петък вечер, а на изпълненията им на живо не остана равнодушен нито един от гостите на клуба, научи HotArena.net.

 

Заедно с Гъмзата на сцената засвириха още два баритона, синтезатор, туба, перкусии... Идеята на талантливия тромпетист с помощта на своите колеги да клонира на българска сцена великия балкански оркестър „Ъндръграунд” на Горан Брегович, сполучи.

 

Бендът вдигна градуса на купона до червено и вместо планираните 3 излизания на сцената, бе извикан на бис и продължи да забавлява купонджиите. Гъмзата изпълни не само своите парчета. В репертоара му имаше и вечни хитове на „Ку Ку Бенд”, а също и творби на Брегович и неговия „Ъндърграунд”.

 

С „Гъмзата Brass Show” стартира първия уикенд от новия сезон в хитовия клуб, който ще премине под мотото „Night Flight Reload – Купони без край”. Именно в мотото се крие и тайната в новата концепция  - три от четири вечери в седмицата на сцената на клуба да гостуват най-ярките звезди от поп фолка, фрий денс, жива музика, духов оркестър, космическо шоу, вариетета и прочие екстри за най-верните фенове и гости на Night Flight.

 

Тази вечер Гъмзата и бендът му ще изнесат втора музикална лекция в клуба за всички онези, които я пропуснаха снощи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени