ФЕНОВЕ: Бориса преди изглеждаше повече от трагично! (Виж я без корекции в комично ВИДЕО)

5475
02 Май 2014, 16:38


Бориса Тютюнджиева е преминала през огромна метаморфоза. От грозното пате, добре де, не толкова грозно пате, се е превърнала в изящен и красив лебед, забеляза HotArena.net.

 

Ако изгледате видеото, ще установите, че единствената прилика в Бориса преди и Бориса сега, е единствено гласът й. Само преди няколко години Тютюнджиева е вадила вид на обикновена кифла, която не излиза от дискотеките.

 

По лицето на моделката се забелязват огромни пъпки, които дори тежкият, петслоен грим не успява да покрие. Веждите на Бориса също са под всякаква критика, отбелязват колегите от kliuki.net, които са попаднали на култовия клип.

 

Топираната й перихидролена и съсухрена коса пък въобще не подлежи на коментар. Това обаче далеч не е всичко, което буди подигравки в старото интервю на моделката. От приказките й си личи, че Бориса Тютюнджиева преди, както и сега, не се справя особено добре с оформянето на изречения.

 

И въпреки, че сега се опитва да си гради имидж на морално, младо момиче, Бориса Тютюнджиева преди изглежда е имала друго мнение.

 

Тъй като в прав текст си заявява, че обожава скандалите и провокациите и че си пада по разголените тоалети, а не по спортните.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 4 години
-1
Много фалшива. Наистина се прави на някаква, каквато се вижда от други нейни изказвания от преди, че НЕ Е. Отделно вида й е потресаващ. Както са писали и долу, личи си, как се опитва да звучи интелигентно, как се насилва, нужно й е да се съсредоточи доста, за да измисли посредствен отговор на елементарен въпрос и да отговори отново криейки се зад някое клише.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ая
преди 4 години
-1
Бориса се прави на добрата самарянка в Кътицата,но е доста дразнеща.Говорът и е ужасен и си личи как премисля какво да каже.Не е глупава жена,но опрделено не съм за нейния лагер в играта.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
WRG
преди 4 години
-2
Доста зле!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени