Фенове избухнаха в аплодисменти: Браво, Алисия! Искаме те натурална! (Вижте защо предизвика възторг с втората снимка от Малдивите)

https://hotarena.net/laifstail/fenove-izbuhnaha-v-aplodismenti-bravo-alisiia-iskame-te-naturalna HotArena.net
Фенове избухнаха в аплодисменти: Браво, Алисия! Искаме те натурална! (Вижте защо предизвика възторг с втората снимка от Малдивите)

„Браво, Алисия, само така!“, избухнаха фенове на фолк певицата след втората й снимка от Малдивите, видя HotArena.

 

На нея изпълнителката позира съвсем натурална и това се хареса на потребителите.

 

Този път нямаше критики и коментари за многобройните операции на Алисия или опити да прикрие недостатъците с Фотошоп. Именно защото на снимката тя е естествена.

 

Вижда се дори, че не е премахнала бенките от лицето си, които толкова мрази и винаги „чисти“ с Фотошоп.

 

За срама на Алисия от тези образувания сме ви казвали и друг път. Неслучайно фурията рядко си показва шията, защото тя е осеяна от бенки, както бяхме писали ТУК.

 

Наскоро пък на свое участие отново пропусна да коригира дефекта и този гаф не остана незабелязан от по-прозорливите.

 

Излиза, че много по-умен ход от страна на Алисия ще бъде да си показва недостатъците, отколкото да ги крие, защото феновете я харесват натурална.

 

Припомняме, че Алисия от няколко дни е на Малдивите, където релаксира заедно с любимия си мъж.

40 Коментара

ха-ха

преди 7 години

Разбрах Иронията-всъщност е доста гнусна и прилича на костенурка в лицето!

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Разбрала си,че виждаш собственото си лице в огледалото,може би.........или.........ахаххаха! Красива жена,елегантна и позитивна е Алисия!Нямаше за какво да се хванете,за бенките и,че кой си няма и на кого пречат..........

Коментирай

Тик

преди 7 години

Представете си,ако махне очилата как ще изглежда

Коментирай

xaxaxa

преди 7 години

Само олигофрени се кефят на злобните и платени статии в Хотарена за Алисия. Най-яката жена с най-якото поведение! Живее си живота и грам не ви отразява. Явно харесва бенките си щом не ги закрива. Чудя се кога Алисия ще ви обърне малко внимание, за да ви вдигне рейтинга, може би в някой друг животец... :D :D :D :D :D

Коментирай

КЕФ КЕФ КЕФФФФФФФФФФ

преди 7 години

Оставете щастието на Алисия, очевидно не се вълнува от вас. Защо не побликувахте материала на Папараци за неделя, което обсебената от Алисия /от години/ Лозанова сподели? Грозната, амортизирана табуретка Николета сън не може да спи от злоба, че Алисия и Преслава са перфектни отношения и всички видяхме как се подиграва на Николета, питайки ководещата Моника "Абе защо във вашето предаване за нас не се говорят хубави неща". Само вечната завистлива злобарка Николета е враг номер едно на всички! И за което хората я плюят толкова..... КЕФФФФФФФФФФФФФФ

Коментирай

Якоооооо

преди 7 години

Много як коментар! Браво

Коментирай

GALIA

преди 7 години

MEGA GROZNA

Коментирай

!!!!!!

преди 7 години

Много си зле,ако си мислиш,че Николета решава какво да се дава и какво да се снима в Папараци!А Преслава и Алисия са лисички лицемеррни!

Коментирай

!!!!!!

преди 7 години

Точно Алисия е тази,която все гледа да клъвне Николета и то редовно вече толкова години!Ще поясня как за по-тъпите- с текстове,клипове, с изпуснати ,уж случайно,реплики по участия ,предавания,със снимки на хора от обкръжението на Лозанова-доста отмъстително и злобно човече е Алисия,но е прикрита и коварна!

Коментирай

Вили

преди 7 години

Ти пък къде ме видя да пиша, че тя решава кво да се пуска? ПХАХАХАХАХАХАХАХА. Тя няма властта да показва това, което на нея й се иска, това го знаеме, но се личат пристрастията в предаването, а и аз коментирам това, че споделя новината, че дори е сложила и надписче на статията обсебената кратуна.

Коментирай

Обичам те, Шиши !

преди 7 години

Момичето си изглежда много добре ! Много моля, грозновати, пъпчиви, целулитни, желаещи да бъдат платени компаньонки в Дубай като МИА (НиЛото), девойки да не пръскат слюнки от злоба по екраните на компютрите или телефоните си. Няма смисъл, момичета ! Един съвет - излезте, потренирайте, оправете си кожата и може да ви се усмихне щастието и не се занимавайте с хора, които не познавате :)

Коментирай

jui

преди 7 години

kva e taq jelva

Коментирай

Нели

преди 7 години

Само едно уточнение ! Пусни си пилотното издание на предаването на кухата лейка по БТВ , за да чуеш култовата реплика : "Когато чуя буквата А , винаги първо се сещам за Алисия !!!!!!!!!!!! " Тази жена е меко казано обсебена ! Нейното граничи с лудост вече ! Много ми хареса какво каза наскоро в едно интервю Елена Паришева : " Щастието обича тишината !" Тази жена обаче , не знае и не познава щастието ! Когато животът ти е изграден в/у чуждо нещастие , няма как да си щастлив ! Единственото нещо , което все още не проумявам е как тази женица не се замисли поне веднъж за детето си ?!? ОК , тя няма акъл , всичко видяхме многократно . Но няма ли кой да ѝ каже да спре ?!? Срамно е държанието и поведението ѝ ! Това дете рано или късно ще порасне и ще види и прочете всичко , случило се през годините !!!

Коментирай

е

преди 7 години

Алисия си пуска натурални снимки на които изглежда перфектно!А онова злобно същество вечно обработени снимки но перфекционизма и изчезва като я видя на екрана и личи злобата в какво я е превърнала...

Коментирай

Ваня

преди 7 години

Кои са тия песни? "На кръгъл час" ли? "На кръгъл час ме подсещаш за вас", "Скъпи, аз не падам ниско като вас" от кога истината означава обсебеност? На Алисия й писна от злобни интервюта, статуси и всякакви захапки от страна на Гнилоча, която нямаше трибуна, на която да не спомене Алисия. Или песента "Добре дошла" в която я осмива, че се правеше на единствена, а накрая дойде на мястото й! Никога не се заяжда напразно и търсейки внимание! Алисия е интелигентна и знае къде да удари! Какви реплики по участия? Я кажи някоя по-конкретна? Присъствам на всички участия на Алисия и гарантирам, че никога няма "случайно изпуснати реплики"! Що се отнася до това, че се сприятелява с всички врагове на Николета, ти не разбра, ли че Лозанова не е фактор и Алисия няма за какво да се съобразява с кой се сприятелява! Тъпия и злобен гнилоч е ВРАГ с всички в тая държава, все някой плюе, все някой й е крив. Толкова е нещастна... Как разбра, че Алисия е коварна като даже не ви отразява нито вас нито идолката ви? Помии....хем не я познавате а говорите толкова категорично,утайки

Коментирай

До Ваня

преди 7 години

Реплика-по-долу са цитирали последната изцепка на Света Алисия!

Коментирай

21

преди 7 години

Само,че Николета се скъса да пуска снимки на задника и циците си от Малдивите.А на натуралната красавица,недокоснатата от пластичен хирург хубавица Алисия, клиентът й е забранил.И пак добре,че е Николета да поръча статия за Алисия,че хората да разберат,че е на почивка и да се спукат да й завиждат.Ех,неблагодарност...

Коментирай

.......

преди 7 години

Единствената Шиши тука е Асуна,в последно време се е ояла жестоко,да не говорим колко се е отпуснала и сбръчкала!!!!! Дроб!!!! Така,че хубави съветчета даваш за трениране и оправяне на кожата,но тази която трябва спешно да се вслуша в тях е г-жа 101 брадавици!!! А относно платените компаньонки - не сме забравили как бившата месарка,живееща на квартира в работническият квартал Дружба,хващаше 204 за да се среща с господата които си я поръчваха!!!!Даже и в книга е описано срамното и минало!!! А за сексът с дебелаци и старци тя може най добре да каже - има опит и с Гущеров и с Касъмов - и това не сме забравили!!!!!

Коментирай

Eeeei

преди 7 години

Хахахахах опасни сте и ден няма да мине без да плювнете малко отровица, а защо ги кфалифицирате като недостатък, не ви ли е идвало на акъла ,че бенката не е нещо грозно , навсякъде както и във висшета мода това е белег ,който ти придава идентичност и когато е на място е много красив ,както в случея на Алисия. Определено не са и недостатък ,,ако беше така , вече да ги беше махнала ,една много бърза процедура и goodbye . Аз лично смятам ,че тя си ги харесва много и не се свени да бъде това което е

Коментирай

Тити

преди 7 години

Алисия е едно детенце на тази снимка , истински красива жена

Коментирай

Коце

преди 7 години

Онзи въглен да му мисли , и 10 живота няма да и стигнат да я стигне плазмодито с мекия корем и висналия ГОЗ

Коментирай

evelyna

преди 7 години

Хот Арена,защо има гробно мълчание вече втори ден за това което Ан Джи каза как Николета и е откраднала дупето за рекламата на Рефан,голяма цензура,голямо нещо,все едно не четем и другите сайтове.Срам е че се имате за голяма работа

Коментирай

ШИ ШИ

преди 7 години

ИСКАМЕ ДА ВИДИМ ДУПАРАТА НА АНН ДЖИ

Коментирай

ШИ ШИ

преди 7 години

ИСКАМЕ ДА ВИДИМ ДУПАРАТА НА АНН ДЖИ

Коментирай

ШИ ШИ

преди 7 години

ИСКАМЕ ДА ВИДИМ ДУПАРАТА НА АНН ДЖИ

Коментирай

ШИ ШИ

преди 7 години

ИСКАМЕ ДА ВИДИМ ДУПАРАТА НА АНН ДЖИ

Коментирай

Касъмов

преди 7 години

Давам снимка на дупарата на анн джи само след като видиме снимки на асуна като колбасарка, как продаваше бахур на времето!!!!!!

Коментирай

do TITIT

преди 7 години

Molq??? Alisiq se SKUSA Ot plasti4ni operacii? Kakvo znachi "istinski krasiva"jena?? TO biva biva hvalebstviq, ama chovek trqbva da si znae granicata ...Ti 100% si samata ASuna. Drug tova izrechenie ne moje da go napishe!

Коментирай

Бети

преди 7 години

Значи , какво излиза . Едната дава 50% от "хонорарите си" , за да ви плаща да пишете статии срещу Алисия . Алисия от друга страна си седи кротко и чака маймуната сама да се усе.е !!! Тактиката на Алисия , определено е по-сполучлива !!!

Коментирай

Beni

преди 7 години

A kude e lubimia i.muj?Vijte v stukloto na ochilata ,4e sama si pravi snimka.Inuche estestvena s bemkite izglejda po-dobre...!!

Коментирай

Тихичко!

преди 7 години

По-добре да си селфи, отколкото да наеме специално фотограф, който да й прави модерни и перфектни, фотошопирани снимки, сякаш ще ги представя на конкурс след това. Някои хора не ходят с тонове грим и пози на плажа, за да си избиват комплексите в Инстаграм и са естествени каквато е Алисия! Сетихте се кой друг визирам нали? Алисия като гледам не държи да документира всяко кътче от Малдивите или където е /защото тя не е казала дори на кой остров е/ и да си покаже новия бански! А любимия й мъж, не е в ролята на фотографче по цял ден, както са някои други мъже и не задължително да се показва и да е плътно до нея по цял ден.

Коментирай

OFFFFF!!!

преди 7 години

Майко мила, пази Боже сляпо да прогледа. Ти аджаба от коя дупка излезе, за да коментираш операции, след като очевидно даже и в кабинет по пластична хирургия не си влизала? Алисия има оправени зъби, нещо, което и Лозанова има. Има силикон в гърдите, какъвто има и Лозанова! Има и хелаурон в устните, нещо, което Николета също има в долната си устна, която й е видимо по-голяма от началото на появата й! Алисия си е оправяла и носа, нещо, което не може да се твърди със сигурност при Николета, защото и да има оправяне, то е много леко. Е? Какво толкова има Алисия, че Николета дори не се споменава? Алисия си поддържа лицето с модерни и съвременни процедури, но няма ботокс и филъри, и това се вижда! Ако имаше, по лицето й нямаше да има и една бръчка, защото мускулите се парализират при такива манипулации, а Алисия има естествена еластичност на кожата си! Сега да мина и към Николета, освен гореспоменатите интервенции, тя има присадени вежди и мигли. Има и блефаропластика(повдигане на клепач) проверете в началото какви са били очите й, сега са сравнително по-изразителни! Има и Тредлифтинг(оформяне на овала на лицето) преди е била с видимо много кръгла форма на лицето, а сега има ясно изразена брадичка. Няма да се учудя, ако си е стеснявала и вагината, тоя парцал. Неинформирани мишки такива.

Коментирай

OFFFFF!!!

преди 7 години

Има и блефаропластика(повдигане на клепач) проверете в началото какви са били очите й, сега са сравнително по-изразителни! Има и Тредлифтинг(оформяне на овала на лицето) преди е била с видимо много кръгла форма на лицето, а сега има ясно изразена брадичка. Няма да се учудя, ако си е стеснявала и вагината, тоя парцал. Неинформирани мишки такива.

Коментирай

OFFFFF!!!

преди 7 години

Има и блефаропластика(повдигане на клепач) проверете в началото какви са били очите й, сега са сравнително по-изразителни! Има и Тредлифтинг(оформяне на овала на лицето) преди е била с видимо много кръгла форма на лицето, а сега има ясно изразена брадичка. Няма да се учудя, ако си е стеснявала и вагината, тоя парцал. Неинформирани мишки такива.

Коментирай

OFFFFF!!!

преди 7 години

Държа да уточня, че този коментар беше "Отговор-коментар" и не му е тук мястото. Отнася се за Николета и една от многото й операции!

Коментирай

ВАЛЕРИЯ

преди 7 години

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА АЛИСИЯ! ЗА ПОВЕДЕНИЕТО, ЗА ЛИЧНОСТТА, ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО! ЖЕНА, КОЯТО Е НАД НЕЩАТА И СЕ ХАРЕСВА ДОСТАТЪЧНО, ЧЕ ДА СЕ ПОЯВИ НАТЮР, БЕЗ ХИЛЯДИ ОБРАБОТКИ. ДОСТАТЪЧНО САМОУВЕРЕНА ДА НЕ ОТРАЗЯВА ДРЕБНИ МИШКИ И ДОЛНИ, ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ! ДОКАТО ОНИЯ ПРЕГОРЯЛ, ПРЕОБРАБОТЕН И НЕАТРАКТИВЕН ЗАДНИК РЪСИ КОМПЛЕКСИ И СИ СМЕНЯ ЗАДНИКА В РЕКЛАМИ С ТОЗИ НА ДРУГИ ПОДДЪРЖАНИ И СЕКСИ ЖЕНИ С ГОТИНИ ЗАДНИЦИ, АЛИСИЯ Е ГОРДА ПРИТЕЖАТЕЛКА НА КРАСИВО, СТЕГНАТО И ПОДДЪРЖАНО ТЯЛО И ДОРИ НЕ ГО ПОКАЗВА! САМОЧУВСТВИЕ, БРАТКО....

Коментирай

123

преди 7 години

Не си показва тялото,защото сама знае що за грозотия е.Ако тя самата се харесваше нямаше да се подлага на пластични операции и да се превърне в безизразна мумия.Достатъчно самоуверена -Алисия???Не смее и една снимка да си качи,да не ядоса клиента си,който се срамува да го свързват с нея и се моли никой да не разбере.И е с нея само на край света,в чужбина,където никой не ги познава.Срам е жена на години,с голямо дете цял живот да играе играчка на платежоспособни момчета.Ама почивки,парцалки дават и Али е доволна.

Коментирай

Ивет

преди 7 години

Ей пилешки мозък, Алисия има над 20 участия месечно и вади чисти пари хиляди левове, откачалко, може да те купи и продаде колкото пъти поиска. Може да си купи къща, кола, почивки, рокли и каквото й душа иска. За разлика от теб, сигурно работиш за 500лв и не можеш и маникюра да си оправиш. Доволните и удовлетворени жени не се държат като теб! Ако беше над Алисия нямаше да се занимаваш с нея, а със себе си! Жалкар! Много ясно, че щом има възможност да е с платежоспособен господин ще си го хване! Или платежоспособните мъже нямат право да си имат жени? ХАХАХАХАХАХА Ти кво искаш да си хване някой дюнерджия да издържа ли? Овце проклети, толкова й завиждате, че говорите простотии изсмукани от пръстите, само за да изплюете нещо! И кво общо имат прословутите операции с перфектното й тяло? Нищо. Както и празната ти картуна с главния мозък. Срамували се, много знаеш ти да ти е*а майката злобна. Аре пътувай събирай пари тая година за Китен, остави Алисия

Коментирай

до Ивет

преди 7 години

Може да си купи,ами да го направи тогава.Бабичката никога не си купува нищо сама.Разчита на подаянията на децата,които я чук...Къща от Валери,коли,почивки и парцали от Никито и Бирмата.Тя търси само платежоспособни мъже или по-точно млади момченца с едипов комплекс,че улгнал мъж не би се хванал с нея.И по-добре в Китен,с чесно спечелени пари,отколкото скрита на Малдивите,заработвайки с дъртия си задник.А и какво ли толкова й има,че дори тъпкача й се срамува толкова?

Коментирай

ьахьхауьаьуха

преди 7 години

Дъвчете си сдъвканите и предъвкани темички, бабички, лелички от 80-те няма кой да ви чуееее, не разбрахте ли, мазоли ви излезнаха и си умряхте по тия жълтурски сайтове да плюете евтини кифли.... на Алисия й дишате пръднята от години, и вие и Лозанова, докато тя си гледа живота. Много й знаете житието й битието, какви къщи и какви коли... Какво виждаш ти УТАЙКО? Виждаш я по участия и толкова.. Ще те купи и продаде както си поиска. Коя си ти??? Освен слугиня на Алисия не можеш и подметките да и излижеш, щото не би допуснала такива парцали да имат комуникация с нея. Ниско ниво, ниски летви! Много ясно, че ще е бабичка за жени с акъл на подрастващи пубертети. Завиждайте ййййййййй, щото докато Николета изтерясва и звъни на Валери да ходи да плаща сметките за р.д на дъщеря му Алисия е в перфектни отношения с него. Явно е трудно да останеш безразличен към една "бабичка" УТАЙКИ МРЪСНИ ЗАВИСТЛИВИ, аре чупка! хахахахахаххах

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.