Фенове на Адам Ламбърт го изпратиха на летището с псувни (видео)

https://hotarena.net/skandali/fenove-na-adam-lambart-go-izpratiha-na-letishteto-s-psuvni HotArena.net
Фенове на Адам Ламбърт го изпратиха на летището с псувни (видео)

Разярени фенове на Адам Ламбърт го изпратиха на летище София с псувни. 

Нежният певец бил наречен \"тъп гей\" от свой почитател, който чакал цели 2 дни за снимка, а накрая Адам го подминал и дори извикал охраната си, която да го \"защити\".

\"На летището бяхме само аз и още 3 момчета. Можеше да се спре, а не да вика охраната си и да се кълчи пред нас, минавайки като швестерка. На идване в София се снимаше с фенове, явно защото имаше медии и искаше да си направи реклама. Всъщност е много долен и си заслужи обидите\", споделя ловецът на автографи Веселин Любенов, който веднага след случката на летището качи клипче, на което той псува певеца.

Други фенове пък недоволстват от нагли охранители, които се държали вулгарно пред хотел \"Шератон\", където звездата и останалите членове на Queen отседнали.

\"Кой се интересува чак толкова от тези старци, че да ги пазят така\", коментирали фенове пред хотела. 

4 Коментара

Gossip girl

преди 7 години

Този гнусен, мазен, бавноразвиващ се педераст (не е достоен за титлата "гей'), Вееселин, кога ще проумее, че никой не е длъжен да търпи вонята му, дори и за периода само на една снимка

Коментирай

Весо фена

преди 7 години

Кучко, знам те коя си, ще сажъляваш ше ти фгорча животеца да знеш мършоооооо

Коментирай

Gossip girl

преди 7 години

Уф, уплаших се, ами сега?

Коментирай

Family Glamily

преди 7 години

Моля, моля, този не е бил никакъв фен на Адам, а най-обикновен ловец на автографи и снимки. Феновете на Адам са тези, които го посрещнаха на летището и тези, които чакаха с часове за да вземат най-предно място на стадиона преди концерта и никога не биха го напсували заради такива глупости. Жалко, че тоя нещастник му е вгорчил настроението.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.