Фенове попиляха Алисия за новата й песен „Ти ли“: Too much лъхаш на чалга! (Клипът и пак лъха на евтиния)

https://hotarena.net/pod-pricel/fenove-popiliaha-alisiia-za-novata-i-pesen-ti-li-too-much-lahash-na-chalga HotArena.net
Фенове попиляха Алисия за новата й песен „Ти ли“:  Too much лъхаш на чалга! (Клипът и пак лъха на евтиния)
От вчера новият клип на фолк певицата Алисия се върти в мрежата. Дългоочакваното видео към песента „Ти ли“ обаче разочарова феновете на звездата, видя HotArena.

На страницата на певицата заваляха негативни коментари. Че видеото е заснето с ограничен бюджет става ясно още от първите кадри. Действието за малко се развива в апартамент, а през останалото време Алисия пее статично в студио.

Това не е първият случай, когато изпълнителката на „Ара“ се опитва да прави от нищо нещо. Явно тя не обича да инвестира в собствените си проекти, а залага на бюджета, който й отпуска продуцента й Виктор Касъмов.

Ето малка част от коментарите на разочарованите фенове:

\"
Харесва ми стилът ти и като твоя фенка ,която не слуша чалга последните ти песни са ми too much. Искаше ми се някоя от новите ти песни да бъде като \"мистър грешен\" или \"на кръгъл час\". Това е мое мнение и не ангажирам никой с него“.

„Големи драми,големи чудеса. За текста нямам думи...“.

„Този път не ме очарова песента за жалост...нищо ново и различно като клип и текст. Иска ми се да видя и чуя подобен стил песен и клип като Моят рай и Близо до мен“.

На вас харесват ли ви песента и клипът?






18 Коментара

Iva

преди 7 години

Хахахахха,а защо не копирахте всички положителни коментари за песента и Алисия,а ?Ейййй кофти е да си без кариера и само да завиждаш на чуждата ;)

Коментирай

Eva

преди 7 години

Kliput i pesenta sa super

Коментирай

Алисия пак е топ, не си кривете дребните душици!

преди 7 години

Прекрасна, нежна, фина и женствена! Изглежда чудесно, млада, свежа и красива, нищо общо с чалгарските визии в поп фолка. Премерен сексапил. Няма пошлост, голотии и жажда за внимание. Стил и класа! Само едно ви желая, да нямате късмета да сте в нейната "евтиния". Когато прави нещо различно, искате нещо подобно на друг нейн проект, когато прави нещо сходно с друг такъв, тогава пък било разнообразно? Абсолютна дезориентация и неадекватност в мнението. Изкарали ми два три негативни коментара от стотици положителни! Толкова ли сте отчаяни, че дрънкате тъпотии, само за да я засегнете? Толкова ли ви е яд и ви дразни? Ако Алисия беше на нивото, на което се опитвате да я принизите нямаше да ви е такъв трън в очите! Показателно е! Завистници! Алисия мачка яко и така ще е и занапред!

Коментирай

:)

преди 7 години

Защото на спонсорката на сайта, която е по-гнусна и от бедняците, които работят в него, не й отърва истината! Лошо е, когато едните имат преуспяваща кариера и се изграждат личностно и професионално, а другите ги наемат веднъж два пъти в годината да рекламират посредствени онлайн дрешки и рокли за по 30 лв. Ама това, че носи рокли за толкова никой не го писа. Ей затова Алисия винаги ще е КЛАСИ над някои хора!

Коментирай

wowwww

преди 7 години

Ти ли ги убиииииииииииииииииииии!!!!!!! Страшнаааа е... Алисия си е Алисия мама ви злобна комплексарска.... нещастните, отчаяни табуретки да си завират главата в лайната и да завиждаттттттттт!!!!!!!

Коментирай

??????????

преди 7 години

От толкова пластики прилича на урод.Песента звучи като предишните й песни.С една и съща прическа от години,по учасия,в ежедневиета си,поне в клиповете Ивчо да й направи нова прическа.За кой ли пореден път снима клип в къщата на Витанова?В Сигнал бг също е пълно с отрицателни коментари.

Коментирай

Истината

преди 7 години

На майка ви в п*****а всичките и клипове са супер избарани николета ли си каква си злобна,ниска,черна,грозна и завистлива така ще си умреш с завистта жено жалка си!!!

Коментирай

100%

преди 7 години

Абсолютно! Забележете, че именно най-простите, завистливи и глупави хора без обоснована и адекватна гледна точка, които знаят единствено да обиждат, да плюят и да слагат измислени етикети на Алисия са фенове на онова сбръчкано, противно градинско джудже! Феновете на Николета коренно се различават от тези на Алисия! Последния клип в който участва Николета на Stan е толкова изкуствена, че чак плаши! Как може да има толкова измислен персонаж, който позира и докато се усмихва дори. Държи се сякаш някой я контролира с дистанционно. Фалшива, пошла, евтина и проста жена!

Коментирай

:)Хм

преди 7 години

В "Мой" е с кок, в който има и цветна коса, и е с бретон. В "Във кого да се влюбя" е с дълга къдрава коса. В новия й клип е с права дълга коса. В "Познаваш ме" е също с къдрава коса, но има и сини кичури по цялата коса. Има и една визия на която мисля, че е с нещо като плитка, косата й е прибрана.В "Моят рай" е с модерните прибрани бретони горе на мини кок. Не знам как прецени, че е била еднаква. Свали си капаците.

Коментирай

Хаха :*

преди 7 години

Айде коментирайте малко и колко положителни коментари има написани и колко хора харесаха песента ;) ще ви се ама Алисия пак извади хитааа!

Коментирай

А

преди 7 години

НА БЯЛОТО КАЗВАШ ЧЕРНО.РАДГЛЕДАЙ СНИМКИТЕ Й В ИНСТАГРАМ И СЕ УВЕРИ САМ.НА СНИМКИ ОТ УЧАСТИЯ,КЛИПОВЕ,ОТ ПОЧИВКИ,ОТ НОРМАЛНИ СНИМКИ ОТ ДЕНЯ Й,ДОРИ НА СВАТБА Е ОТИШЛА С ТАЗИ ЛЮБИМА НЕЙНА СПУСНАТА КОСА.ЯСНО Е,ЧЕ НЕ ИСКА ДА СЕ АКЦЕНТИРА НА ОБЕЗОБРАЗЕНОТО Й ЛИЦЕ.И ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ВАКАРЕЛСКИЯ ДИАЛЕКТ-"'АЗ РАЗЧИСТВАМ,А ТИ СА ИЗНАСАШ"'.

Коментирай

али

преди 7 години

Тази култова сценка и тези думи може само в клип да ги каже и изиграе.В живота е кротка и смирена овчица,безропотно изпълняваща повелите на чорбаджията си.

Коментирай

Ай

преди 7 години

Ленчето с въпросителните-чудиш се колко си луда ли? Та нали пишеш в Хотарена и Сигнал едни и същи глупости десетки пъти под различни имена, мислиш че не се познава ли.

Коментирай

страхотна е Алисия

преди 7 години

И да и ядете гъза тук педалчета и курвалъци, дърти парцали и нещастници, истината е една- Алисия е вървежна певица ( има всеки ден участие) прави хубави песни които се харесват на феновете и и не само, и не е глупава на хвърля излишни пари в скъпи клипове , което няма никакъв смисъл. Песента е важна. Тя си има изграден стил и феновете си я харесват, а те съвсем не са малко. И каквото и да пишете тук драскчите неграмотни и тъпи и горе изброените й е точно през лявата обувка за вашето мнение. Нищо не и липсва , има си всичко, И ще си подрежда живота и професионалните проекти , както тя намери за добре. А вие не сте никакъв фактор в нейния живот.Страхотно красива жена е. Видях я на едно място случайно, защото не ходя на нейни участия. Много миловидна, нежна и красива жена е и без грим. така,ч е каквото и да си драскате тук, аз вярвам на очите си , а не на вашите злобни и измислени съчинения. Простащина е от ваша страна и си е за ваша сметка вашето мнение. Никой не го вълнува или може да промени нещата.

Коментирай

Фенка зад граница

преди 7 години

Уникална е тази песен не мога да спра да я слушаммм Алисия както винеги недостижима от никоя друга певица поредния хит всяка следваща твоя песен по дабра от предишната Браво нали знаеш щом говорят значи има защо много те харесвам все така напред продължавай твойте фенове оценяват труда ти уникална с различен стил певицата която се различава от всички други певици не съм идвала на твой участия и не съм те виждала на живо но това не ми пречи да си ми любимка дано прочетеш този коментар и разбереш че хората те харесват!!!

Коментирай

21

преди 7 години

Ех,истината боли.Единсвената курва тук е Алисия,заработваща скъпи обувки и рокли поръчвана от богати клиенти по почивки в чужбина.Показаха я,прибирайки се със заработените подаръци в ръчички.Детето й колко бащи смени и колко още му предстоят.Ако е такава неземна красавица нямаше да си реже лицето.Като певица е нула,ако не бяха скандалите около личният й живот никой нямаше да я знае.

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

nepowtorima...kakto winagi....alisia e nomer 1....mindila swirkoleta....cial giwot 6te i di6a praxta samo....brawo alisia....

Коментирай

Emi

преди 7 години

Alisiq e DOWN tazi godina..i ne razbiram zashto prodaljavate da gi sravnqvate s Nikoleta? Te otdavna veche nishto ne delqt!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.