Феновете не искат любимките си руси! (Алисия и Емилия пък - в никакъв случай брюнетки)

https://hotarena.net/pod-pricel/fenovete-ne-iskat-liubimkite-si-rusi HotArena.net
Феновете не искат любимките си руси! (Алисия и Емилия пък - в никакъв случай брюнетки)

Няколко фолк певици и моделки разочароваха феновете си с решението си да боядисат косите в светъл цвят. На други пък не им приличат тъмните нюанси, узна HotArena.

Най-пресен пример, който отнесе негодуванието на почитателите си, е Златка Димитрова, известна повече като Черната Златка.

 

Бургазлийката изплаши Facebook в един случаен ден, в който лъсна на снимка с перхидролена грива.

 

За да излезе от положение и да оправдае постъпката си с комичен резултат, Злати заяви, че е била просто рекламно лице на американски продукт за изсветляване.

 

Блондинка, макар и за кратко, стана и Емануела. Косата й издържа няколко боядисвания, тъй като при първите опити рижавееше в главата. След като постигна желаното русо, певицата отново се завърна към стария си имидж и потъмни чорлите си, пише „Телеграф“.

 

След като се разделиха с половинките си, Анелия и Мария също преминаха в отбора на русокоските. И двете са харесвани повече от феновете си с гарваново черни косици. Гущерова се осъзна, макар често да експериментира с цветовете, докато бившата съпруга на Коко Динев така и не се завърна към старата си визия.

 

Има и две представителки на фолк жанра, чиито почитатели не искат пък да виждат с тъмни гриви. Това са Алисия и Емилия. За разлика от първата, втората не е станала 100%-ова брюнетка, тъй като в момента е с прическа Омбре.

3 Коментара

mdaaa

преди 8 години

Tочно пък Алисия -нейния цвят е тъмният- брюнетка. Това са абсолютни глупости, че феновете я харесват с руса коса. По-скоро злорадство от ваша страна. Кой ли фен на Алисия се учудва във вашата "добронамереност" към нея?!? С тъмна коса е латино дива и страшно много и отива.

Коментирай

giss

преди 8 години

Ахахаха Асе укроти родата. Латино дива си само в твоите сънища. Жалко, че нямаш реална представа за това как изглеждаш отстрани и как те възприемат другите. Гарантирам ти, щеше да си купиш пищов и да се гръмнеш.

Коментирай

Ха ха

преди 8 години

Тези имат фенове ли?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.