Фики чака дете! Приятелката му Гюлджан бременна в третия месец (Подробности)

11584
24 Февруари 2017, 09:00


Фики Стораро ще става баща! Именно бебето е причината за скорострелния му годеж с красивата туркиня Гюлджан, разбра HotArena.

 

 

20-годишната красавица е бременна в третия месец и единствено наличието на живот в утробата й е повод най-популярният ерген у нас да я поиска за жена. В навечерието на Свети Валентин Фики изненада любимата си, като й се врече във вярност и подари годежен пръстен, пише „Таблоид“.

 

 

Изненадващият годеж обаче се оказа наложителен. 20-годишната Гюлджан е бременна в 11-ата седмица и според лекарите било късно за аборт. Освен това, както нейните, така и родителите на Стораро-младши, които са мюсюлмани, били напълно против да се извършва манипулацията, която е убийство в очите на Аллах. Същевременно обаче бебе без татко не може, заради което семейният съвет се събрал и решил, че най-праведната постъпка е Фики да поиска официално ръката на Гюлджан и да вдигне сватба.

 

 

Доколко е желано от баща му Фики, обаче е въпрос, който никой не смее да коментира. На върха на славата и със заявени планове за кариера, Стораро-джуниър винаги е споделял, че иска да свие семейно гнездо едва след като навърши 30 години.

 

 

В крайна сметка белята станала и влюбените научили прекалено късно, че ще стават родители. Заявката в публичното пространство, че му е рано да бъде баща, кара мнозина да предполагат и че вероятно Гюлджан е мълчала известно време за растящия плод в утробата си, за да „върже“ един от най-богатите и проспериращи изпълнители.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hater
преди 6 месеца
0
Фюлджаната не е туркиня по скоро турски цигани..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тонита
Преди 1 година
0
Новата отвратителна "светска" двойка. Толкова много фалш и позьорщина. Къде да повърна, моля?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lollypop
Преди 1 година
0
Хитруша! Той за това ли на всички снимки гледа като пребозало теле?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Неориенрирани.
Преди 1 година
-2
Късно за аборт. Тая три месеца не разбра ли, че цикъла й закъснява. Циганска работа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени