Фики – напълно неграмотен! (Не може да пише и чете, а пък завърши?!)

3666
01 Септември 2014, 15:30


Като абсолютен глупак и кретен описват Фикрет Стораро част от бившите му съученици от Националното музикално училище „Любомир Пипков“, където популярното чалга синче изучаваше специалност „Поп и джаз пеене“, научи HotArena.net.

 

Набори от класа на фолкаджията споделят, че въпреки популярния си статус, мускулестият певец по нищо не се различава от масата ромско население, което не може да чете и пише, пише в. Всеки ден“. От началното си образование Фикрет срещал трудности с българския език и въпреки че го говори сравнително добре, писмото никак не му вървяло, издават учителки. Стораро-младши трудно можел да напише изречение без грешка.

 

Това се обуславяло от факта, че в родата си чалга певецът говорел предимно на майчиния турски език, но и него знаел само говоримо, тъй като не пишел често.

 

Младата надежда на „Пайнер“ не крие, че през живота си не е прочел нито една книга – дори тези от летния задължителен списък в училище. Той оправдавал невежеството си с факта, че е музикант и никой сборник с разкази не можел да го грабне.

 

С друг бисер лъсна през последните дни изпълнителят на „Стига“, издадоха го продуцентите на „ВИП Брадър“, чийто сезон ще е посветен на социализма. Когато турчинът попълвал анкетната карта за влизане в риалити предаването, на въпроса с какво свързва датата 9 септември, младокът просто отговорил: „Нямам участия на този ден“.

 

„Момчето се вълнува единствено от тялото си и как да забърше ново гадже. На дневен ред не му е нито образование, нито култура, пее си чалга песните и се чувства доволен от живота“, коментират го близки с положителна нотка.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Юрий Чалгарин
преди 3 години
0
Циганин тъп със глава голяма във която чесно да ти кажа нищо-нищо няма
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
As(s)
преди 3 години
-1
Можем да му се подиграваме колкото си искаме. Но докато ние тъпеем и драскаме тук, той си гледа кефа и си харчи кинтите (най-вече тези на баща си,късметлия).А за нас остава възвишеното чувство на културни гладни мишки с псевдо морал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 3 години
0
Найс, а? Чака-рака до зори, зобане и пак чака-рака. Що му е да чете и пише правилно? За кво да плаща иначе на ПиАра? Па и кво е тва - книги? И за кенефна хартия не стават! Друго са си маанетата, бляк!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kofti
преди 3 години
0
И кой е виновен за това? Ами многобройните му фенчета и на чалгата като цяло, които позволяват на подобни пишман-певци да паразитират на техен гръб, чрез боготворенето им и ходенето по участия и т.н.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени