Фики Стораро изпитва студентки в Night Flight (Снимки от празника)

2864
09 Декември 2014, 18:00


Изпит за уменията им на домакини проведе сред студентките в София Фики Стораро миналата нощ. Изпълнителят на хита „Горе долу” влезе в ролята на преподавател и препита бъдещи юристки, актриси и медицински сестри: „А ти горе-долу готвиш ли добре? Ти горе-долу чистиш ли поне?”.

 

Изпитната сесия премина около сцената на NIGHT FLIGHT, където се стекоха стотици почитателки на мускулестия младок. Синът на Тони Стораро бе специалният подарък на клуба към всички студенти за празника им – 8 декември.

 

Певецът разписа с отлични оценки и 5-6 студентски книжки, а някои от по-палавите им собственички отправиха предизвикателни оферти към проф. Фики за срещи след учебните часове. Любимецът на поп фолк фенките и студентките превърна 8 декември в незабравим празник.

 

Младият Стораро изпълняваше хит след хит, а студентите искаха още и още. След което купонът премина в ръцете на DJ Bobby G, който до сутринта весели столичните студенти с поп фолк хитове. Визуалните ефекти в клуба превърнаха 8-декемврийското шоу в зрелище от светлина.

 

В края на концерта си Фики пожела на студентите в NIGHT FLIGHT да залягат не само на купони, но и да са редовни на лекциите си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vui
преди 3 години
0
Bravo mango qj laina i steroidi
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени