Фики Стораро праща биячи на Бирмата заради побоя! Вижте певеца с насинено око

9639
28 Февруари 2015, 12:10


Редакторска плесница

 

„На Бирмата няма да му се размине само с шамарите и ритниците на охраната. Стораро няма да преглътнат унижението, което Станоев нанесе на Фикрет пред всички в клуба, ще има вендета“, убедени са авери на Фики.

 

Фамилията на младия певец вече е предприела мерки за ответен удар срещу милионерския син, узна HotArena.

 

Бушониран

 

Припомняме, че Фики Стораро бе нападнат в столичен клуб от бившия на Преслава, след като колегата й си позволил да я целуне в уста на дансинга. Още преди охраната да успее да реагира, Бирмата наши два юмрука на чалгаджията, като според слуховете дори му избил единия зъб.

 

Дали певецът има нужда от дентален специалист, не можем да твърдим, но със сигурност е бил бушониран.

 

Това личеше и два дни по-късно, когато Фикрет имаше участие в пловдивски клуб. Разбира се, гримьорите се бяха постарали да прикрият синината на дясното му око, но по-прозорливите веднага забелязаха жълто-лилавото петно.

 

Честта на фамилията

 

След инцидента от вторник бащата на Фики веднага му е наел охрана, която да го пази. „Нараниха честта на фамилията! Никой не може да си позволява да унижава по този начин сина ми! Ще има последствия“, заканил се Тони Стораро.

 

Според запознати Фики вече е наел биячи, които да „върнат услугата“ на ревнивеца. Това обаче няма да се случи толкова лесно, тъй като Георги Станоев ходи със солидна охрана. По случайност на афтърпартито след наградите на Планета, Бирмата бе дошъл без гардовете си, което му коства няколко шева в „Пирогов“.

 

Стела Йорданова

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дентален специалист
преди 3 години
0
Предлагам на мястото на избитите зъби, Асан или както там се казва, да си сложи златни. Многу и фйешън!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Х
преди 3 години
-1
ЗА КАКВО ЛИ СЕ БИЯТ?ЗА ЕДНА ГРОЗНА ЧЕРНА СКУМРИЯ.ПРЕСЛАВА Е ТОЛКОВА ЗЛЕ.С ПЛОСЪК ГЪЗ КАТО ДЪСКА,АЛЧНА ДО ПОЛУДЯВАНЕ И ПРОСТА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени