Фики Стораро се увърта около Галена, Галин в ужас (Вижте как я пази)

https://hotarena.net/lubopitno/fiki-storaro-se-uvarta-okolo-galena-galin-v-ujas HotArena.net
Фики Стораро се увърта около Галена, Галин в ужас (Вижте как я пази)
Секссимволът на родната поп фолк сцена Фики Стораро записва нов дует с Галена, разбра HotArena.


Двамата се отдават на шеги и закачки, но под зоркия поглед на мъжа на певицата Галин.


Половинката на Галена е уплашен от секс славата на Фики и е твърдо решен да сведе до минимум отношенията му с майката на децата му. Които от години са само професионални.


\"Вържи попа, да ти е мирно селото\", обяснявал Галин и ходел на всички участия на жена си, предават от България днес

8 Коментара

Фори

преди 6 години

Както да я вързваш разпасаната жена тя все намира начин да се отвърже, най-вече, ако е Галена!

Коментирай

Xaxa

преди 6 години

Смешници, Фики и цялото му семейство са семейни приятели с Галена и Галин. Много ви се ще Галин и Галена да се разделят, но няма! За толкова години не разбрахте ли, че дори не си правят труда да ви четат гнусните статии, а още па-малко биха им повлияли? Жалко подобие на журналисти!

Коментирай

kokona

преди 6 години

Tezi gnusni statii si gi porychvat te samite za da ima intriga okolo tqh.Smeshnika si ti deto mislish che tova e sluchaino

Коментирай

Дидо

преди 6 години

То Галена и Николета заради Фики намразиха Преслава..И двете му искаха циганския .. (още не мога да си ибясня какво намират в тази маймуна) А той само Преслава виждаше, и само Преслава искаше..То момичето не е виновно, тя нито го е харесвала, нито ще го харесва..Да се говори за любов, това е абсурдно :D И сега явно още лекуват рани с измислени новини хахах :DD Той Фики още точи лиги за кака му, ама уви :)) Честита да му е стийк сватбата с онази как беше...Айше? :D

Коментирай

преди 6 години

Муцуните им са като на хора с психични отклонения.

Коментирай

До Дидо

преди 6 години

Ти си по-малоумен и от автора на статията. Баш за Фикрет е умрял някой от мъка хахахха Егати фантазията имат някои хора :D :D Галена си е Галин. Това е. Дали ви харесва или не , проблемът си е ваш. И се научете да използвате думата "мразя" за по-логични неща. Как ли не Галена ще мрази Преславка. Дреми й на Галена при всичките й ангажименги и семейство баш за Преславчето.

Коментирай

Стоил

преди 6 години

Алу, улигуфренчиту, страшен бъгарски ма пич? Чалга малоумник

Коментирай

Стоил

преди 6 години

Ти всяка нощ от задниkа ли им излизаш, че знаеш ко става у тях и между тях. А как е секса? Увисва ли му като на оня у ваната дето се мъчи Галчето да го възбуди?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.