Фил Колинс: Адел е лигава малка риба!

2056
02 Ноември 2014, 11:43


Английският музикант Фил Колинс нарече певицата Адел "лигава малка риба", тъй като измамила след молба за музикално сътрудничество, която тя обяви още миналата година, пише лондонското издание The Independent.


„Свърза се с мен и ме помоли заедно да напишем песен. Даде ми едно музикално парче да го довърша, после го взе, но така и не ми се обади. Тя е лигава малка риба", коментира Фил Колинс, бивш барабанист на известния Genesis за списание Q.


Колинс казва и че когато се чул с Адел, тя отказвала да говори с него, извинявайки се с много проблеми в личния си живот.


- Каза "Не, не нямам възможност да я чуя, детето ми отнема много време. Всъщност в момента нищо не работя". Сега чувам, че излиза нов албум. Аз не участвам в него, нищо не знам", разказва Колинс.


Заради една обявява в Twitter по-рано тази година, в британските медии се спекулира, че новият албум на Адел, трети поред, би могъл да се появи около Коледа. Въпреки това, мениджъра на певицата отрече, че албумът ще има до края на 2014 година.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени