Филип Киркоров се отрече от България! Почетният варненец изненадващо обяви, че е роден в Русия

2813
26 Март 2018, 14:04


Филип Киркоров изненадващо сложи кръст на родната си България и, пускайки бюлетина на 18 март за президентския вот, обяви, че е роден в … Русия, което е пълна лъжа, узна HotArena.

 

 

За силен президент, за силна Русия, за истинската Русия, в която аз някога се родих… преди 51 години”, произнесе екзалтирано шоузвездата, упражнявайки правото си на вот в посолството на Руската федерация във Вилнюс.

 

 

В литовската столица роденият във Варна певец имаше концерт и затова гласува извън Москва, където по принцип живее. Всъщност, произнасяйки фразата „За силен президент, за силна Русия”, руската поп звезда открито призна, че е гласувал за Владимир Путин, тъй като това беше неговият лозунг в кампанията за Кремъл.

Странно защо изведнъж Филип Киркоров, който винаги с гордост е заявявал, че е роден в България и че се чувства наполовина българин, се отрече от своето Отечество и роден град. 

 

 

През септември 2017 г. в морската ни столица по време на грандиозното му турне по случай 50-ия юбилей Киркоров получи званието „Почетен гражданин на Варна”, като отличието му бе връчено по време на шоуто в Двореца на културата и спорта. Радостният изпълнител се окичи с медала, закачен на красива синьо-бяла лента и се похвали гръмко в социалните мрежи, че вече е почетен варненец.

 

 

Варна е малката ми Родина. За мен е огромна чест да стана неин почетен гражданин и да нося това звание. Това място за мен е свързано със слънчеви ваканции, които прекарвах с родителите ми, които виждах по-рядко, отколкото би ми се искало”, каза тогава Киркоров, чийто баща Бедрос също е роден във Варна в арменско семейство. „Варна е най-красивият град на света. Сърцето ми е тук, в този град”, обяви още при пристигането си миналата есен атрактивният музикант, който бе придружен от двете си деца Алла-Виктория и Мартин-Кристо. За да потвърди думите си, певецът се разходи по варненската улица „Беласица”, където на номер 30 е била къщата, в която е прекарал първите години от живота си.

 

 

Певецът с българо-руски-арменски корени има двойно гражданство – руско и българско, и притежава имоти както в Москва, така и по българското Черноморие.

След изборите в Русия, спечелени безапелационно от Владимир Путин, у българските фенове на Филип Бедросович остана горчив привкус. На тях така и не им стана ясно кое накара Киркоров да обяви, че е роден в Русия, когато в свидетелството му за раждане пише „Варна, България”

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени