Филип от „Островът на изкушението“ вече не заляга под плеймейтки, а под...коли! Вижте как сваля мацките днес

5285
13 Май 2017, 12:50


Доста години минаха от "Островът на изкушението", a куп участници от него поеха по доста любопитни пътища, научи HotArena.


Читателски сигнал до редакцията ни припомня едно от лицата на формата, което днес се подвизава в онлайн пространството. Надали си спомняте мускулестия Филип, който днес е позастарял и пуснал бирено шкембенце. Вижте с какво се занимава той днес.


"Спомняте ли си онова предаване по Нова със странната задача да изкуши мъже, оставени на остров с плеймейтки да изневерят на жените си? "Островът на изкушението" направи много жени като Златка Райкова и Калина Паскалева известни, но какво се случва с мъжете от предаването днес, почти 10 години по-късно?!


Филип, който не успя да издържи и изневери в национален ефир на приятелката си с "Miss Playmate" - Златка Райкова, стана влогър. Софиянецът стартира онлайн предаване "Bri4ka", където представя различни автомобили от автокъща, в която работи.


Макар Филип да не е типичната представа за гадже на моделка - възрастен милионер, се доказва като голям мачо, който доста разбира от работата си и е един от най-гледаните български влогъри в момента. Самата Златка също разби отдавна стереотипа и все още има връзка с MMA боеца Георги. А дали автомобилният маниак и Златка са все още приятели не е ясно, но русото изкушение беше причината за раздялата на Филип с приятелката му."Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени