Филип Плейн предизвика масова истерия сред звездите у нас! Вижте снимки от новия му бутик! (+ Галена със специална фотосесия)

https://hotarena.net/pod-pricel/filip-plein-predizvika-masova-isteriia-sred-zvezdite-u-nas-vijte-snimki-ot-noviia-mu-butik HotArena.net
Филип Плейн предизвика масова истерия сред звездите у нас! Вижте снимки от новия му бутик! (+ Галена със специална фотосесия)

Масова истерия сред родните знаменитости и върлите фенове на марката предизвика пристигането на Филип Плейн в България.

 

Световноизвестният дизайнер кацна в София, за да открие свой бутик, видя HotArena.

 

На събитието присъстваха някои от

 

най-нашумелите родни звезди,

 

сред които Николета Лозанова, Андреа, Галена, Христо Сираков, Евгени Минчев, София Борисова, Юрия Юревич, рапърът 100 кила, Наталия Гуркова, Деси Зидарова и много други.

 

Откриването на първия монобранд бутик на „Philipp Plein” в сърцето на столицата е голямо събитие за почитателите на марката, тъй като досега дрехите и аксесоарите можеха да се поръчват само онлайн.

 

Магазинът предлага дрехи и аксесоари за мъже, жени и деца, включително и най-новите попълнения – колекцията от часовници и слънчеви очила.

 

Интериорният дизайн

 

на магазина следва мотива, който обединява всички магазини по цял свят: полирана стомана и бял мрамор е избран за колекцията жени, докато мъжката колекция се помещава сред черен мрамор, а тази за деца сред бял мрамор и сатенен месинг.

 

Една от най-големите почитателки на Филип Плейн

 

Галена

 

толкова се е вдъхновила от откриването на бутика, че е подготвила специална фотосесия за дизайнера. В типичния за марката бунтарски стил, разбира се!

 

Екип на телевизионния таблоид на Николета Лозанова „Папараци“ пък бе на мястото на събитието, като ексклузивният репортаж ще бъде излъчен в неделя по бТВ.

 

Галерия от снимки вижте по-долу.

 

Снимки: Булфото

 

Стела Йорданова

59 Коментара

дияна

преди 8 години

траурен магазин само черно присъства....

Коментирай

Горканчо Филип

преди 8 години

ОХ горкият, като знам хилядите ментета Плейн, завладяли пазара и как всеки прошляк е облечен с тях и се прави на модерен....Ох, май не си е направил допре проучване въобще къде открива бутик!

Коментирай

Бонбона

преди 8 години

HOTARENA, вашето на нищо не прилича. Вече съвсем не се съобразявате, че ставате за смях всеки ден. 99% от новините ви са пълен въздух, а тази тук е 100%. Николета... коя е Николета, че ще има специална покана? Просто клиентка. Освен това "специално поканените гости" не се държат толкова нескопосано и не на място, зяпащи като телета, каквито бяха и дебелата Андреа и фотошопираната Николета. Говоря без капка злоба и преувеличаване, бъдете сигурни! Вие срещу 100тина лева, ще кажете й, че бутика е отворен специално, заради "ВИП спонкорката ви" както се самоопредели Николета. Само мизерни (без извинение) драскачи като вас в един нисък клас интернет таблоид може да лъскаят подобен тип жена. Това момиче (ГОРКАТА) вече е в последна фаза на звездомания. Даже и в профила си била писала "Змиите плъзнаха" без да осъзнава, че тя е тарторката на всички, смешка. Филип Плейн със всичките си световноизвестни клиентки, модели и какви ли не още по цял свят, точно до нашата Николета опря, ох Боже. Пълно ку-ку сте. Освен това, усещам някаква ирония в думите ви, че Алисия не слагала нищо от Филип Плейн на гърба си. Предполагам, че сте мноого далеч от мисълта, че Алисия не може да си позволи дрехите му, при положение, че е една от най-актуалните имена и през вечер има участия + това, че гаджето й има дооста повече възможности и от петима събрани заедно като Николета и Валери. Освен това, всекидневно виждам момичета със стайлинга на Николета - ментета на Плейн - рокли, екипчета, блузки, туники и т.н. Засега обаче, не съм видяла никой със стайлинг като на Алисия. Просто разликата е от тук до небето и обратно. Алисия има много по-висок стандарт на живот, който НЕ натрапва. Залага на български марки без да се притеснява, че паричната им стойност е в пъти по-малка, защото не я тресе мания за суета и има увереността, която Николета без скъпите си изпросени дрехи няма как да има. Приемете истината. Това, че някой не натрапва придобивките си, не значи, че не може да си ги позволи. Хора, това ли е за вас успеха?

Коментирай

Бонбона

преди 8 години

Освен това, усещам някаква ирония в думите ви, че Алисия не слагала нищо от Филип Плейн на гърба си. Предполагам, че сте мноого далеч от мисълта, че Алисия не може да си позволи дрехите му, при положение, че е една от най-актуалните имена и през вечер има участия + това, че гаджето й има дооста повече възможности и от петима събрани заедно като Николета и Валери. Освен това, всекидневно виждам момичета със стайлинга на Николета - ментета на Плейн - рокли, екипчета, блузки, туники и т.н. Засега обаче, не съм видяла никой със стайлинг като на Алисия. Просто разликата е от тук до небето и обратно. Алисия има много по-висок стандарт на живот, който НЕ натрапва. Залага на български марки без да се притеснява, че паричната им стойност е в пъти по-малка, защото не я тресе мания за суета и има увереността, която Николета без скъпите си изпросени дрехи няма как да има. Приемете истината. Това, че някой не натрапва придобивките си, не значи, че не може да си ги позволи. Хора, това ли е за вас успеха?

Коментирай

ФАКТ.!

преди 8 години

Прави сте. Напрежението наистина ще се реже с нож и някой ще преглъща буци в гърлото от завист и злоба и това ще е именно Николета. Горкото момиче, хваща ме искренно жал за нея, че нищо не успя да я излекува вече пет година от синдрома Алисия и всяко интервю, пост в профила и и дума е свързана с Алисия. Защото аз като чета и гледам интервютата на Алисия и профилите й, няма и следа от хейт, камо ли пък към Николета? Само "специалната гостенка на Плейн" още не можа да успокои тая разклатена, пардон разрушена до основи нервна система. Желая й искренно да се излекува, защото има да гледа едно прекрасно момиченце (дори и само, когато сменя стайлинга за снимки).

Коментирай

силвия

преди 8 години

то тук само хубави и искрени коментари!

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Панаир на суетата,и криворазбраната мода,в лицето на Плейн.Моля,коя световно известна звезда,видяхте чаак пък толкова да е залитнала по иначе,кичозните дрехи.Николета е готова,с това кече на гърба си,за роля във филма ФЛИНСТОУН.Гротеска картинка,са тия уж ВИП-ове.

Коментирай

32

преди 8 години

Пак се намесиха ни в клин ни в ръкав верните тролове на Алисия!

Коментирай

Боже, опзи България!

преди 8 години

А като гледам , кои са звездите според вас на снимките , честно казано ми се плаче. Съвсем откровено! Евгени Минчев, циганчето 100 кила, проститутката и еротичен модел без професия и образование Николета Лозанова, най-бездарната гласово в цялата история на България- Теодора/Андреа и все такива отбор дружина. Тук там зная, че е имало и журналисти, и модни гура и топ дизайнер на БГ , като София Борисова, но тя е била там професионално. Жалко за интелигенцията и цвета на България през вековете назад. Много Жалко! НО, на такъв дизайнер , такива и гостите му! Къде са бутиците на големите модерни световни грандове, които виждам тук в Лондон?В София и България идеала за красота и успешна персона е Николета Лозанова. Боже, до къде стиган падението на тази държава! И не мога да не цитирам култовата реплика на Ернестина Шинова- " Как така милиони години еволюция и накрая.... Николета Лозанова!" По-точно, едва ли някой можеше да каже и опише ситуацията към днешен ден... Невероятна е!

Коментирай

??

преди 8 години

Значи ти можеш да се намесваш, а другите не могат? Колко невероятно звучиш. Нещо не ти изнася изказването ми явно, щом наричаш "верен трол на Алисия" човек, който адекватно изказа мнението си с аргументи, за разлика от теб? Караш хората доста да се осъмнят в трезвата ти преценка за околния свят. Освен това "ни в клин, ни в ръкав" беше състоянието на Николета пред Филип Плейн, но не и моята позиция по въпроса тук.

Коментирай

??

преди 8 години

плюс това съм всичко друго, но не и трол, анонимчо.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Верни - да, но чак пък тролове. По-скоро хора със собствено мнение и отличен вкус.

Коментирай

До ??

преди 8 години

Защо се засягаш? Гузен, негонен бяга, а???

Коментирай

Enough!

преди 8 години

Айде пак Алисия! Направо ми писна да я бутате навсякъде, без дори да е спомената в статията:))))) Логично е да си мълчи, нали си плаща да я коментират нон-стоп - няма нужда да показва тъпотията си и бедният си речник при наличието на такива верни тролчета хаха! Това ли ти е играта, Асе? Да се правиш, че не ти пука и си над нещата, а в същото време плащаш на тоя и оня да те набутва във всяка новина по сайтовете! Пак го докарваш жертва, а? Не се ли научи, че така няма да станеш номер 1? Втора цигулка беше преди, такава си и сега, а като гледам, не те очаква нищо различно и в бъдеще! ЖАЛКА!

Коментирай

Аман от чикиджии и двуполови

преди 8 години

Ооо, Пати КОК:))))))) Пак ли еякуираш по снимките на Николета?? Стига толкова, ще похабиш материала :)))))))

Коментирай

модната икона

преди 8 години

Не съм и очаквала по стилно обличане от Николета Лозанова "ВИП гостенката със специалната покана" на партито на този така" велик моден дизайнер"... на кича и циганията! Искам да попитам Николета от коя пещера е излязла, защото стайлига и е точно такъв , като на диваците от първобитно-общинния строй голи и по кожи. Но на такава модна икона такъв и стайлига и. Защо тази жена си мисли, че като се облича , като шут (клоун), никога несъответстващ на това което е и на това, къде отива или се намира. Важното е да блести, да лъщи, да крещи с възможно най-несъответстващи цветове и по възможност най-оскъдно облечена или с една дума - "заметната" с някакъв парцал. И тълпата обезумяла от неграмотност и пошлост, от простотия и глупост истерясва по една нищо и никаква проститутка мислеща се за успяла, за ВИП и за " принцеса". Ако всички принцеси бяха , като нея, ще свършат всички монархии по света! Да се чуди човек! Да се смееш ли , да плачеш ли!?!

Коментирай

shte te shiq

преди 8 години

Da ti pikam v ustata izkrivena, bangio razpasana! Tupa, nedoklatena kurva! Vzemi si go sloji veche, che pochvash da izteriasvash! Trqbva ti sex mai! Da doida da te promusha?? Ili si devstvena? A moje bi si travestit??

Коментирай

до обратното на острото тук :)

преди 8 години

Чуло, недочуло -тролове, хейтъри и де ли си мисли, че , като драска като изоглавена, оригиналничи тук...Ей, тъпунгер, само факта, че си фен на Николета или неин поддръжник е достатъчно, да си направи всеки интелигентен човек извод, що за човек и личност си. Всичко останало е безсмислено да се каже!

Коментирай

Ето, това са фенеовете на Николета!!!!

преди 8 години

Много обичам , когато маските паднат! По-голям кеф, едва ли има! No comment!

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Майтап няма и аз онемях, като му прочетох коментара. Майко мила! Ужас! Това напълно истеряса! Явно, дозата не е набавена за днес! Дори не ми e смешно! Пази, Боже! Те всичките и фенове, като Николета!

Коментирай

hahahah

преди 8 години

Bravo! Iskrenno me razsmq. Istina, ironiq, prismeh, syshtevremnno i humor v izkazvaneto ti! :))))

Коментирай

няма да се учудя

преди 8 години

Няма да се учудя, ако е и тя самата. Засегнаха и егото на модна икона и хоп.... истеряса! Това е типично в неин стил! Арогантна, неграмотна и проста! Николино, не разбра ли, че и в диаманти да се облечеш, пак си оставаш тъпата, необразована, неграмотна, арогантна и злобна проститутка!

Коментирай

Ехо, спите хотарена, ненормалници

преди 8 години

Забелязала съм, че по изяви Николета винаги е с широки дрехи, рокли, туники и каквото и дойде. Явно се притеснява нещо от "перфектното си тяло" и на такива мероприятия. когато някой друг я щракне няма как да си обработи снимките.

Коментирай

:)

преди 8 години

Николета пак ли е черна? О, да вярно, че съвсем типично нейн стил се оправдаваше, че е загубила някакъв бас и си е сменила цвета, заради него. Явно бързо разбра, че не е точно както й се иска и не всичко и стои добре. И без това приличаше на проскубана метла с онова русо, сега поне прилича на нещо.

Коментирай

555

преди 8 години

Ima strahotno tqlo. Ti ne si dobre.

Коментирай

:)

преди 8 години

Хаха я вижте по-горе фенчетата на Вакарелската пляка! Колко възпитани и Хинтелигентни са хихихих ... Едно към едно прости чалгари !

Коментирай

до ...Enough

преди 8 години

Достатъчно си тъпо , за да се правиш за умно! Не лепнеш , а крещиш от простотия. Пак му се привижда Алисия и нейните роднини. Певицата никога не седнала и няма да седни да се занимава, още по-малко да коментира в някакъв пошъл протеже на Николета жълт сайт. Не мислиш ли? Това е в стила на Николета и знаейки, че е протеже на този сайт, постоянно е в нета и в сайта. Тъпа проститутка! Алисия работи упорито и се занимава с детето си в свободното време, живее и се забавлява на живота си! Другата купонясва цял живот- смисъла на живота и!

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Злобите пак са на линия-хайде пуснете си едно от клипчетата от посрещането на Плейн и ще видите на кого искрено се зарадва той и как Я придърпа по-близо до себе си за да се снимат?Ще подскажа- не беше Модната Икона от Вакарел!

Коментирай

obektivna

преди 8 години

В интерес на истината ми харесва как се е барнала Николета, че даже и как изглежда в лице. Не е с онзи отвратителен оранжев нюд грим, който Джулия и прави. Но всъщност свежестта й се дължи на усмивката. Я, каква хубава усмивка имала.

Коментирай

do :)

преди 8 години

Да, тъупунгерчо, можем да четем и виждаме кой какво е написал тук и всички го четат, не мислиш ли? И да , Х-интелигентни сме и сме постигнали доста в живота , за разлика от теб и еротичната проститутка Николета Лозанова! И по-леко не се напрягай, не можеш да смогнеш на всички трезво мислещи хора тук.

Коментирай

До до :)

преди 8 години

Ти с вежливото обръщение "тъпунгерчо" къде се вреш между мислещите! Чалгата и плеймейтките тотално са те увредили!

Коментирай

Специалната гостенка

преди 8 години

Не сте прави като твърдите,че Нкиту е никому не известна ,Плейн вероятно я е забелязал,когато се снима в клип на Ейкън ,забравихте ли,когато заливаше медиите със снимки от САЩ докато Ейкън я обгрижвал като принцеса,хахахахха болно е момичето , това ми прилича на шизофрения,горката има нужда от лекар,спешно....

Коментирай

до 32 ( кой пръв споменава името Алисия тук?)

преди 8 години

ЕТО, КОЙ НАМЕСВА ИМЕТО ТУК НА АЛИСИЯ И СЛЕД ТОВА ТРЪГВА ДА ОПРОВЕРГАВА, ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ ТРОЛОВЕТЕ НА АЛИСИЯ Я СПОМЕНАВАТ НАВСЯКЪДЕ. Не феновете и троловете на Алисия, а ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ хора в България и по света. Дори не сме фенове на Алисия. Това е твое болно въображение. Типично в стил Николета- изсере някое лайно в публичното пространство и тръгва да го опровергава и да напада опонентите си, които са на светлини години пред нея. Мдаааа.... тя е бизнес гърл! хи ги

Коментирай

do 555 -Кой не е добре? ха ха

преди 8 години

Криви , къси крачета, смъкната трътка, ниска, окачена на 25 см. кокили, наричаш страхотно тяло??? Ето, идела ти за красота! Доказано! Всички други плеймейт в историята и , имат по-красиви тела от Николета. Абсолютно всички! Тя е плеймейт с най-грозното и несъразмерно тяло от всички.

Коментирай

До до 32 ( кой пръв споменава името Алисия тук?

преди 8 години

Май пропускаш някоя и друга страница коментари, но ти е простено послушай любимката си и споко :)

Коментирай

оле боже!

преди 8 години

"Ослепителната" конска усмивка на Николета ми напомня за усмивката на един велик френски актьор Фернандел хи хи.. Няма такъв смях!

Коментирай

ало , колежките

преди 8 години

Модната икона от Вакарел не и е мястото на това парти , макар и да е имала покана. И няма какво да търси. Отиват такива, като Курволета да си търсят спонсори. :)

Коментирай

пак до 32

преди 8 години

Едва ли ще послушам някого на този свят, още по-малко този, който цитираш. най-малко! Просто не понасям тъпи кърви- проститутки самозабравили се и мислещи се за нещо, а всъщност са едно ГОЛЯМО НИЩО! Това е! Какво съм виновна, че имаш болно въображение и още нещо! :) :) Много ще те замоля! Не бъркай континентите! :) :)

Коментирай

професионално

преди 8 години

Честата употреба на антидепресанти и кока водят до шизофрения и халюцинации. Халюцинира горката, че е нещо. Поне в делириума си постига това! Да не дава Господ!

Коментирай

до ха-ха

преди 8 години

Хахахахаах..... ама ти наистина ме разсмя. Аз лично гледах клипчетата във ФБ страницата на Хайлайф, и там видях как Ф.Плейн разговаряше със всички около него, с изключение на госпожата със "специалната покана", на която буквално беше обърнал гръб, ами Тъполета освен български не знае и чужди езици, не видях да обръща никакво внимание. А що се отнася до снимките - всички присъстващи се снимаха с него. Е питам каква "специална покана", какво "специално отношение" , К'ВИ 5 ЛЕВА?????????????

Коментирай

taka e...

преди 8 години

i az go zabeliazvam sashtoto! A kolkoto do tova, che niakoi misliat, che "perfektno tialo" e masiven vrat kato na sumo shampion, debel kas vrat, svlechen zadnik, nik'va, ama nik'va talia, kasi i nabiti krivi kracheta- ami haresvaite si ia! Za men perfektno tialo imaJulia Jurevich, kolkoto i da mi e nepriatna kato persona.

Коментирай

Ed hardy

преди 8 години

Kuv e toq Phillip plein. Izvesten li e po evropa. Jiveq v USA ot 13 godini I Nikoga ne sum go 4uval. Tiq 4erepi, most I I manista bqha moderni predi 7-8 godini. Vuvedoha gi Ed hardy, true religion I affliction. Ama tuka ve4e zalqzoha I nikoi ne gi nosi. Sega e gazariq Burberry I podobni

Коментирай

2 ужаса

преди 8 години

Ами да, прав/а си! Кой носи широки дрехи?????? Някой който има какво да крие! А жена с перфектна фигура, няма какво да прикрива!

Коментирай

ана

преди 8 години

хаха,вярно на тази как са й дали виза за САЩ?Кой знае на какъв език е плямпала в посолството.Сигурно и там е обяснявала за Ейкън,щото хората разпитват защо и къде отиваш....

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

До този ,който много гледал клипчета-хайде гледай пак!

Коментирай

Нерде Ямбол, нерде Истамбул!

преди 8 години

От къде на къде, това сравнение с чалгата и плеймейтките. Това са две несъвместими неща, но явно тъпунгерче си точно толкова" вещо" , както за всичко останало и с" вкус" най-вече( тъпунгерче, обръщение в среден род) защото просто те нямам за нищо... независимо какъв роди си. И, не мисли, че както ти си обсебен от Николета ние нехаресващите я непременно сме фенове на Ася. Не, не сме! Но, ти разбираш МНОГО с малко повече обяснения. ха ха . Факт! За твое успокоение.... не слушам чалга и не харесвам плеймейтките, просто защото няма защо! Да не изброявам всичко отначало. на всеки интелигентен човек му е ясно за какво говоря.

Коментирай

Нерде Ямбол, нерде Истамбул!

преди 8 години

От къде на къде, това сравнение с чалгата и плеймейтките. Това са две несъвместими неща, но явно тъпунгерче си точно толкова" вещо" , както за всичко останало и с" вкус" най-вече( тъпунгерче, обръщение в среден род) защото просто те нямам за нищо... независимо какъв роди си. И, не мисли, че както ти си обсебен от Николета ние не харесващите я непременно сме фенове на Ася. Не, не сме! Но, ти разбираш МНОГО с малко повече обяснения. ха ха . Факт! За твое успокоение.... не слушам чалга и не харесвам плеймейтките, просто защото няма защо! Да не изброявам всичко отначало. на всеки интелигентен човек му е ясно за какво говоря.

Коментирай

точно

преди 8 години

Кажете и евтина, злобна и необразована ПРОСТИТУТКА и повече не я обиждайте!

Коментирай

ихууууууууууу

преди 8 години

Николино, защо си откраднала роклята на Тарзан? Няма такава излагация! И се мисли за актуална и модерна. Тъпо, тъпо, та дрънка!

Коментирай

xa xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

преди 8 години

А, Винету подал жалба в съда за кражба на стайлинг хи хи хи смяяяяях

Коментирай

до Ана

преди 8 години

Кой каза, че гнома има виза USA? Няма такава и няма да има! Мечтииииии!!! Те са безплатни!

Коментирай

Стела

преди 8 години

Не е вярно Тарзан е изкопирал Никитууу. Ама може ли така да я обвинявате без да знаете беее. Цял свят е обсебен от нашето ерОдирано момиче.

Коментирай

Аня

преди 8 години

Къде я видя тази усмивка ако не е тайна? Защото аз виждам някакви странни физиономии и зъбене, но не и усмивка.

Коментирай

Sssss

преди 8 години

Не понасям Николета Лозанова,само защото е неграмотна и проста.Обаче,Андреа е типична селска лелка и тя.Ужасна коса,ужасни маниери.Гледах я как се чуди да се впише и ме хвана срам и от двете,какви селски путки са!Жалка деградация!

Коментирай

Kich ta dranka

преди 8 години

Sladur, i az jiveia v USA i az vchera tochno tova komentirah. Kade se prodavat drehite mu? Koe modno spisanie go otraziava tozi "dizainer". Ne sam chula niakoia izvestna lichnost da e zalojila na PP na chervenia kilim. A kolkoto do Ed Hardy- i az tova pisah vchera. Zapochna prez 2006-2007, kogato Britney se oblicahse ot glava do peti s Ed Hardy s cherepcheta, rozi i tatuitovki. PP e mnoooogo zakasnial. Ako beshe Calvin Klein, shtiah da se saglasia, che e svetoven dizainer.

Коментирай

kat

преди 8 години

Nikoleta,ne ti li izmalia liavata raka,vse ti e na krusta.Sigorno i taka spis? Izmisli druga poza,kolkoto i da ti e trudno!!!

Коментирай

Кети

преди 8 години

Галена е най-красива, другите и за подгласнички не стават.

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

Всъщност и Бионсе носи негови дрешки, така че, може би проблема е във вас

Коментирай

do Psychotic

преди 8 години

Vsashnost, Beyonce vaobshte ne nosi negovi drehi. Sledia s nai- goliamo udovolstvie E! i vsiakakvi cherveni kilimi. A Beyonce mi e lubimka. Nikoga, i po nikakav povod ne e nosila Philip Plein. Chesto e oblechena s Armani Prive, Marchesa i Eli Saab. Tova, che se e snimala kato reklamno litse na Philip Plein s lilavata roklia, ne oznachava, che nosi Philip Plein. Do kolkoto se seshtam i David i Victoria Beckham biaha reklamni lista na H&M predi niakolko goditi. Samo, che mito toi ,nito tia niakoga, po niakakav povod obliakoha drehi na H&M. Niama kakvo da ti obiasniavam.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.