Финалът на „Биг Брадър” на косъм от зверско меле заради Никита (Наказателни бригади на Боби Ръгбиста и Цецо щурмуваха Нови хан)

3005
17 Септември 2015, 18:59


С реална угроза да бъде оплискан с кръв се размина финалът на „Биг Брадър”, узна HotArena!

 

Цветелин Николов, един от участниците във формата, и героят от предишен сезон Боби Ръгбиста бяха на косъм от физическа саморазправа, като ябълката на раздора бе победителката Никита Джонсън, съобщи „Уикенд“.

 

След многобройните обиди, псувни и грозни епитети, с които надежденският бизнесмен Цецо заля татуираното блонди по време на едномесечното шоу, нейният приятелят Боби Борисов публично заплаши довереника на братя Галеви.

 

В личния си „Фейсбук” бившият състезател по ръгби се закани, че агресорът на Никита ще си получи заслуженото, щом напусне предаването.

 

В дните след изгонването на гологлавия Цветелин до финала, който бе миналия петък, до физическа саморазправа между двамата мъже най-вероятно не се е стигнало, тъй като вечерта преди обявяването на победителя те се появиха пред Къщата със солидна охрана в бойна готовност, видя репортер на „Уикенд”.

 

Поне 20 души с физиката като неговата придружаваха мускулестия Борислав. Със солидна охрана зад гърба си се появи и Цветелин. Двамата мъже не си общуваха по никакъв начин, но ситуацията бе доста напрегната и не предполагаше добър изход.

 

След края на шоуто и обявяването на Никита за победител агитката на Боби ликуваше, а недоволни от това, че не е спечелил човекът на Цецо - Киро Варненския бе гвардията на Цецо.

 

Двама от гавазите на Тузаря запушиха изхода на студиото край Нови Хан с колите си, като не позволяваха дори на хората от екипа да си тръгнат. Наложи се да се намеси охраната на шоуто. След като представител на организатори поговори с двамата мъже, те доброволно отпушиха изхода и си тръгнаха.

 

Пъзльото Пламен Богданов търпеливо изчака спорът да приключи. Футболягата, който уж е голям мъжкар, но в напечени ситуации се скатава като изплашена мишка, предпочете да не заема страна в конфликта.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени