Финци от „Фермата“ скочи в огън

856
22 Ноември 2017, 22:00


Сирни Заговезни се оказа обичаят, който най-много трогна участниците в риалитито „Фермата“. Тази вечер те си поискаха прошка и изпълниха всички обреди, които са спазвали старите българи – прескачаха огън, месиха баница и хамкаха яйце за здраве.

 

 

Фермерските конфликти бяха заменени с молба за прошка към младите дори от най-възрастния Гечо. „Моля да ми простите, защото не намерих точните думи и точния начин, а само ви овиквах и за това може би съм ви наранил и допринесъл за лошо настроение“, разкая се емигрантът от Голец.

 

 

Футболистът Алек също наруши традицията и поиска прошка от най-малката фермерка – Валерия.  „За моментите, в които може да съм се държал тъпо и безотговорно и съм те карал да се чувстваш неудобно и глупаво“, дръпна поредната си реч влюбеният. Малко по-късно се оказа, че Валерия си дала сметка, че иска да бъде с него, защото има чувства.

 

 

Истинското послание на Сирни Заговезни обаче беше дадено от винаги веселият Финци, който сега се разплака. „Бъдете малко по-добри, животът е кратък и на моменти толкова безсмислен, че нямате представа колко малки неща могат да ви зарадват“, обърна се към новите фермери ветеранът и ги призова вместо измислени прошки, да обръщат повече внимание на родителите и децата си. А след това със същия ентусиазъм скочи право в огъня за здраве, тъй като заради понаедрялото си тяло не можа да премине през пламъците.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени