Фирма разкри 3000 работни места!

3660
12 Май 2014, 17:00


В тези трудни времена на безконечна криза и стагнация родна форма може гордо да се похвали с откриването на над 3000 работни места и продължава да открива нови!

 

Въпреки негативната кампания срещу Lafka, която определени кръгове водят от доста време насам, фактите са си факти – компанията дава възможност на хиляди хора, които са доволни от работата си. Нещо повече – HotArena.net научи, че над 10 човека кандидатстват за работа само в един от павиолионите на Lafka.

 

Защо е така? Много просто! Освен приятните условия на работа – винаги е топло, с нормирано работно време, а лятото има климатик, служителите редовно получават заплатите си и взимат бонуси.

 

„Няма как да не съм доволна, когато не ми бавят заплатата и ме осигуряват на толкова, колкото получавам. Живея наблизо, не харча за транспорт и работното време ми е много удобно. Не може и дума да става за сравнение с предишната будка, в която работех.“ Това разказа една от продавачките в Lafka пред наш репортер, която преди това е работела в старите и порутени павилиони, където е студено и неприветливо.

 

Важно е да се отбележи, че при отварянето на един павилион на Lafka, се откриват поне две или три работни места, тъй като се работи на смени и се спазва трудовото законодателство. Много от протестиращите търговци срещу Lafka всъщност не могат да осигурят подобни чисти условия на своите служители, които да са извън сивия сектор.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени