Фитнес инструкторът Недик би шута на Албена Вулева! (Избяга с 200 от нея и майка й Людмила)

https://hotarena.net/az-jenata/fitnes-instruktorat-nedik-bi-shuta-na-albena-vuleva HotArena.net
Фитнес инструкторът Недик би шута на Албена Вулева! (Избяга с 200 от нея и майка й Людмила)

Една от най-скандалните дами в родната журналистика, Албена Вулева, е била изоставена от годеника си – фитнес инструктора Недик Недев, узна HotArena!

 

Причината е банална – острият език и безпардонната арогантност на блондинката. Промяната в семейния статус на бившата водеща на „Сигнално жълто” е изненада, тъй като в шоу средите очакваха много скоро тя да се накипри със сватбена рокля, пише „Уикенд“.

 

Нейни приятелки споделят, че колкото и да е серт, Вулева не успяла да остане равнодушна пред воплите на майка си Людмила Захажаева – още по-серт и от нея, да скрепи съжителство на семейни начала с Недик Недев в брак. Любовната им хроника стартира преди години. Тогава, понаедряла заради хормонално дисбаланс, Вулева се запознала във фитнес залата с Недев, за да й помогне да се раздели с излишните над 30 кг.

 

Идеалната им приказка заскрибуцала след Нова година. След участието си във „ВИП Брадър” блондинката, която по начало не страда от излишно самочувствие, се надула още повече. Започнала да се изживява като домашен генерал. Макар да е канара от мускули, Недик бил изключително свястно момче и добряк, от което се възползвала властната Албена.

 

Де да беше обаче само тя терористът вкъщи! Бъдещата му свекърва, г-жа Захажаева, също правела луд културиста с повод и без повод. Например, ползвала го за личен шофьор, без въобще да се съобразява с неговите ангажименти във фитнес залата.

 

Търпението на Недик Недев в крайна сметка се е изчерпало и преди около 2 месеца той напуснал Вулева. Въпреки раздялата им, двойката се появи на Руския бал в ресторант „Друзья” в края на април. Спортистът се съгласил просто да придружи Албена, тъй като останала без компания за помпозното събитие. Според запознати, Недик не е изтрил напълно чувствата си към Албена и е много вероятно тя да го омае да се съберат отново за постоянно.

3 Коментара

mamka vi

преди 8 години

Умно момче!!!

Коментирай

а

преди 8 години

Защо? Познаваш ли го?

Коментирай

da i drugi raboti sum pravila s nego, problem?!

преди 8 години

albena e zastarqvashta qlova pacha koqto ne umee nishto osven da izsipva huli i pomiq vurhu horata koito sa uspeshno realizirani v jivota za razlika ot neq. nedik mi e golqma slabost i znam che mu e otvratitelno da sedi s taq otkachalka miss piggy

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.