F.O. дойде с гръм и трясък: „Пречим“ е един от любимите ми проекти

3697
08 Юли 2016, 14:47


Тъмни коридори, момичета с бухалки, момчета с кърпи на лицата и скорострелни рими представя в най-новия си проект  Михаил Митев – F.O.

Без да чака излишно, рапарът  директно визуализира заканителния си текст с видео към парчето „Пречим“. Така премиерата е неслучаен факт на седмия ден от месец №7 на годината.


„Дошли сме да ви пречим да скучаете“ нарежда на един дъх рападжията върху инструментала на Юлиян Макавеев Севдалинов - Cj Smoke Beats.

Да си „в крак“ с бързината на F.O. е доста трудна задача, която обаче не се оказа проблем за танцьорите от „Skywalkers“. В цялото видео виждаме изключителния хъс и пластичност на младите професионалисти.

„Останах възхитен от всички идеи, които „Skywalkers“ представиха пред нас“ – коментира режисьорът на видеото Виктор Антонов – Rikk, за когото това е шести съвместен клип с F.O. и продължава -  „Пречим“ е един от любимите ми проекти тази година. Исках всеки кадър да е максимално прецизен, но все пак да изглежда неподправен и натурален, което беше трудна задача за екипа ми, но всички се справиха страхотно.“

Освен да „пречи“ това лято, F.O. ще работи и върху нови проекти, които ще бъдат представени пред широката аудитория до края на годината. Преди ден музикалният портал hiphoparena.bg пък пусна интервю с бургазлията, от което може да добиете какво се случва около него (ВИЖ ОЩЕ).


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мн добър рапът
преди 2 години
0
талантлив рапър, страхотен потенциал
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени