Фолк динозавърката Екстра Нина: Платих 5000 долара, за да се отърва от мутрите

3824
23 Септември 2017, 11:45


Нина Панайотова, по-известна с артистичния си псевдоним Екстра Нина, е попфолк и фолклорна певица. В момента живее в Истанбул, като съчетава професионални ангажименти в двете държави, а също така приема покани за музикални изяви в целия свят.

В Турция тя работи в голям ресторант при много добри условия. Изпълнява богат репертоар от балкански, руски, световни и мои хитове. Екстра Нина споделя, че е добре до певиците да има богат мъж.

„Не е задължително, но е желателно. Едни от най-успешните певици наистина имат силен финансов гръб, но има и успешни певици, чиито половинки нямат подобни възможности. Също така това да имаш богат мъж не означава, че ще вложиш парите по най-смисления начин. Необходимо е да имаш нюх. Парите са бонус“.

П
евицата разкрива интересни подробности от 90-те години на миналия век.

„В началото на кариерата си работих с фирма "Милена рекърдс". Живеех във Варна и пътувах в цялата страна. Пожелах да се преместя в София и да продължа пътуванията си оттам. Фирмата ми предложи да работя всяка вечер в софийско заведение, посещавано от тези групировки. Категорично отказах и напуснах фирмата, заплащайки неустойка в размер на 5000 долара. Тогава това бяха страшно много пари, но не можех да жертвам комфорта си, принципите си, а и не исках да ме свързват с подобни истории. За да не прозвуча предубедено, мога да споделя, че 2 пъти съм пяла пред такива хора и не се чувствах на мястото си. За щастие, не се е случвало нищо лошо“, спомня си звездата пред „България днес“.

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vitoshaword
Преди 1 година
-1
Уважавайте себе си и харчете времето си за смислени неща. Прочетете романа-сериал, посветен на обикновените жени на България тук: kralicatanakrastavicite.wordpress.com
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени