Фолк певица призна: ОМРЪЗНАХМЕ на хората!

3477
30 Юли 2012, 12:16


 

Най-накрая се намери една певица, която с ръка на сърцето да си признае туй, що всички се опитват да скрият. А именно – че чалгата започна много да омръзва на хората!

 

 

И този път не кризата е оправданието, а просто затъпяването в жанра, ако питате нас от редакторската плесница на HotArena.net.

 

 

Началото на края

 

 

„Не мога да отрека, че малко или много поомръзнахме на хората. Поп фолкът е на друго ниво – когато нещо е ново, интересът е голям. Навремето ни излъчваха по една кабелна телевизия, сега информацията е навсякъде и затова вече не сме чак толкова интересни”, призна си Емилия.

 

 

Изпълнителката на „За мен забрави” не крие, че на хората вече им дотегна от поп фолк, макар завоалирано да посочва причините.

 

 

Всъщност, истината е, че чалгата не търпи почти никакво развитие, а си стои на едно ниво от 90-те. За 20 години жанрът съвсем малко се измени и дори не се опитва да следва музикалните тенденции сред новото поколение меломани.

 

 

В забрава

 

 

Емилия говори открито и за други проблеми на фолка – а именно неспособността на много певици трайно да задържат вниманието на феновете.

 

 

Неслучайно малко чалгаджийки си позволяват лукса да забременеят – защото знаят, че дори само една година оттегляне от сцената по майчинство може да им коства кариерата до живот.

 

 

„Ние не можем да си позволим 2 години да не работим като холивудските звезди. Ако спра да работя, хората ще ме забравят точно за 6 месеца”, оплаква се Емилия. Затова и синът й е лишен от голяма доза родителско внимание. Защото трябва да изкарва пари.

 

 

„Изкарваме, колкото да покриваме нуждите си”

 

 

„Изкарваме, колкото да задоволяваме нуждите си. Собствените си пари не ги заделям, за да харча от тези на мъжа ми. Коко ми помага, както и аз на него, затова сме семейство”, разкрива русокосата фурия.

 

 

Е, тук малко не й повярвахме – едва ли изкарва, колкото да си покрива нуждите. Макар че на всеки човек потребностите са различни – баба знае 2 и 200, дето се вика. Но все пак с участия Емилия едва ли изкарва малко пари.

 

 

„Ако спра да пея, ще умра. Друго не мога да правя”, заключва Емилия в изповедта си. Уви, скоро може и да й се наложи да се преквалифицира, тъй като чалгата замира...

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 5 години
-4
Не съм на мнението, че чалгата не се е променила през годините. Мисля, че от "Дръжката, дръжката" до по-денс озвучените парчета днес има разлика от тук до Луната
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кк
преди 5 години
-1
Боже, дано поне тая напаст изчезне...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
БОНБОН
преди 5 години
-1
Няма да умре чалгата ! В България простотията умира последна .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Влади
преди 5 години
0
Ама хич няма и да плача......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени