Фолк певицата Ани Хоанг: Не ми пречи, че Люси е дебел!

4615
18 Май 2013, 15:30


Килограмите на Люси Иларионов не са пречка за любовта на младата певица Ани Хоанг към него. Фолк изпълнителката призна, и така си го харесва и иска да са заедно, независимо че е дебел, разбра HotArena.net.


Ани напълно подкрепи желанието му да смъква килограми, но защото се смущава от вида му, а защото смята, че за него е по-здравословно да е по-слаб.


„В никакъв случай не бих му поставила за цел да отслабва, ако той няма желание. Разбира се, че той ще се чувства много по-добре, ако е по-слаб. Това ще е добре и за здравето му.”, каза Ани.


За пореден път Хоанг декларира, че е заедно с Люси от любов, а не защото желае да получи някакви облаги от връзката им. И се дразни, когато й напомнят, че е развела Иларионов.


„Реших да изляза и да кажа, че не съм аз причината за неговия развод. И не съм с него заради това, че е режисьор на фолк клипове, пък аз искам да бъда фолк певица. Просто това беше късмет.”, споделя Ани.


 „Има много талантливи хора, които нямат като мен късмета да срещнат точния човек на точното място и той да им помогне, за да се развиват в това, което искат.”,  казва още певицата, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени