Фолк певицата Мария с бебе по Коледа! Призна: Ще бъде трудно! (Вижте защо)

https://hotarena.net/laifstail/folk-pevicata-mariia-s-bebe-po-koleda-prizna-shte-bade-trudno HotArena.net
Фолк певицата Мария с бебе по Коледа! Призна: Ще бъде трудно! (Вижте защо)

Фолк певицата Мария и съпругът й Християн Гущеров чакат бебе по Коледа, узна HotArena.

 

Двойката се надява за следващия декември малко юначе в креватчето да плаче.

 

Навръх рождения си ден, Мара призна, че вече са посетили клиника за репродуктивно здраве, където ще осъществят ин витро.

 

 „Цялата фамилия вече чака това бебе, затова реших да не отлагам повече. Консултирахме се с проф. Тимчева“, заяви певицата. Тя припомни, че през 2015 г. е вложила много усилия в работата си – записала 7-8 песни, направила клипове към тях, както и фотосесии. Ето защо тази година ще се отдаде предимно на семейството, зачевайки второто си дете, пише \"Всеки ден\".

 

„Надявам се максимално бързо да забременея, защото Марая ми е направила поръчка и чака сестричка. Ние с Хриси също нямаме търпение и дано скоро „щъркелът да ни донесе бебе“. Не крия, че забременяването с дъщеря ми не беше лесно. И сега ще е трудно“, сподели още Мария.

 

Тя призна, че съпругът й е идеален баща – той глезел Марая повече от нея. Затова е категорично решена да го дари с дългоочакваното дете до Коледа или за следващата годишнина от сватбата им – 14 януари, когато е и рожденият й ден.

 

Самата бременност не притеснява певицата, тъй като непрекъснато спортува. Доскоро се подлагаше и на изтощителни диети, но след като се омъжила за Християн, това се променило. Сега тя се хранела нормално, но само с качествени продукти, приготвени по здравословен начин.

 

„Той много ме гледа, прекрасен е“, не спира да се хвали Мария.

 

Възхищавала се на семейството на свекър си Добромир Гущеров и съпругата му Диана, които се обичали безумно.

 

„Те постоянно пътуват и на мен много ли липсват разговорите с тях. Като скачени съдове са – ако единият си помисли нещо, другият вече го е реализирал. Получих много съвети от тях как да съхраня любовта в брака си и дай боже с Хриси да се обичаме вечно“, моли се пайнерката, която в началото на 2012 г. се разведе с първия си съпруг Димитър след множество разправии.

13 Коментара

Ева

преди 8 години

МРЪСНА ПОДМАЗВАЧКА!

Коментирай

э

преди 8 години

Изумявам се от такива хора. Всеки път я гледам и чета и търся някакъв признак в лицето й, някакво потрепване, нещо което да издаде, че лъже... И не откривам. И чак започвам да се чудя аз ли пък съм се заблудила? Но не вярвам. И все пак възможно ли е човек да превърне целият си живот в театър и да играе целодневно, целогодишно... Какъв актьор трябва да си?

Коментирай

блаа

преди 8 години

Няма как да играеш постоянно. Ще те проличи в един момент и в случая съпругът ще се усети. По-скоро наистина е влюбена. И то в такова отношение как да не се влюбиш.

Коментирай

do 'blaa'

преди 8 години

Naistina e vliubena....v parite mu! ..Parite kakvo li ne praviat..

Коментирай

Рони

преди 8 години

Проф. Тимчева е онколог.

Коментирай

Диди

преди 8 години

А защо да не е влюбила в отношението му към нея и дъщеря й, примерно? Защо виждате само пари, бе хора, толкова ли сте меркантилни? И дори й да се е влюбила в парите му- вас какво ви интересува? Гледайте си своя живот и своите мъже!Мария ще си носи нейния кръст, какъвто и да е той , вие своя!

Коментирай

э до диди

преди 8 години

Абе по принцип така и аз самата съм казвала много пъти това, което ти, в разговор за други хора. Но тук някак си не мога да го повярвам особено.. Можеше и да звучи по-правдоподобно, ако чак толкова не се тръшкаше и се превъзнасяше чак до такава степен колко приказни и колко силни са чувствата им. Мария е човек, който все гледа да изкара нещата да й изглеждат перфектни отвън, да живее перфектния живот за пред хората... Тя и с другия така все говореше до последно за някаква извънземна любов... Може би и тук ми изглежда съмнително, като се сетя, че тя каза, че е било любов от пръв поглед - пак се мъчи да пробута приказен сценарий, как от първия миг, в който очите им се засекли, тя била вече покорена... Ами много фалшиво ми звучи някак. А и как все милионери са? После се сещам и преди години пак като я гледах в едно интервю като говореше за бившия си как нейна приятелка й го представила, и как Митко, въпреки че той изглежда далеч по-добре от Криси, й се бил видял доста "скучен", но като попитала приятелката си с какво се занимава и приятелката й казала "Банкер нещо" и тя каза смеейки се как е казала: "Абе я дай насам да го видим тогава пак тоя банкер!" и още много такива други неща ме карат доста да се съмнявам, колкото и да не виждам никакво потрепване в лицето й, когато лъже без да й мигне окото. И как Митко имал тогава дългогодишна приятелка, но тя разказа историята как го накарала да я остави и т.н. Уж скучен беше, уж това-онова, ама като е банкер преосмисляме нещата. Няма лошо де. Но просто не ми се вярва Криси да е нейния тип мъж. Естествено, че заради отношението му към нея може да го заобича, но не и да се влюби в него. Любов е нещо различно - то е желание, страст, копнеж... Не е дъщерната обич към родителите или обич, породена от благодарност.

Коментирай

э до диди

преди 8 години

приятелката си с какво се занимава и приятелката й казала "Банкер нещо" и тя каза смеейки се как е казала: "Абе я дай насам да го видим тогава пак тоя банкер!" и още много такива други неща ме карат доста да се съмнявам, колкото и да не виждам никакво потрепване в лицето й, когато лъже без да й мигне окото. И как Митко имал тогава дългогодишна приятелка, но тя разказа историята как го накарала да я остави и т.н. Уж скучен беше, уж това-онова, ама като е банкер преосмисляме нещата. Няма лошо де. Но просто не ми се вярва Криси да е нейния тип мъж. Естествено, че заради отношението му към нея може да го заобича, но не и да се влюби в него. Любов е нещо различно - то е желание, страст, копнеж... Не е дъщерната обич към родителите или обич, породена от благодарност.

Коментирай

до диди

преди 8 години

Мария си е златотърсачка и такава ще си остане винаги ,освен ако някой свестен мъж не и натроши главичката алчна.Тя търси риби ,намерила етози балък,че чак простак и си го дои и ще продължава да го дои.Единственото което още и пречи доенето да е 100% е ,че още не го вързала с дете и затова се мъчи всячески да забременее.Но тука вече и съдбата си казва думата и скоро ще бъде изгонена.

Коментирай

?

преди 8 години

Мара вече се изживява като Божията Майка - ще ражда по Коледа.

Коментирай

2

преди 8 години

за оскар

Коментирай

2

преди 8 години

за оскар

Коментирай

душичка

преди 8 години

Да не зачева като майката на Хриси, Анелия? С шофьорите????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.