Фолк СКАНДАЛ! Пепа Прашката опозори и Глория: Беше магистралка и благодарение на това стана певица! (+Русенката: Ще те съдя!)

https://hotarena.net/laifstail/folk-skandal-pepa-prashkata-opozori-i-gloriia-beshe-magistralka-i-blagodarenie-na-tova-stana-pevica HotArena.net
Фолк СКАНДАЛ! Пепа Прашката опозори и Глория: Беше магистралка и благодарение на това стана певица! (+Русенката: Ще те съдя!)

Грандиозен скандал разтърси чалга средите, след като най-устатата певица в бранша – Пепа „Синята прашка“, обвини Глория, че в миналото си е заработвала като момиче на повикване, научи HotArena!

 

В интервю за столичен вестник, публикувано вчера, Пепа хвърли бомбата, че в началото на 90-те години на миналия век колежката й е заработвала на Дунав мост.

 

Пред репортер на „Всеки ден“ Пепа Секса потвърди казаното от нея и отсече, че не се отмята от думите си. „Че аз това в поне 5 интервюта съм го казвала, писал го е и Георги Стоев в книгата си. Каква тайна може да е?!“, озадачи се изпълнителката на вечния чалга хит „Синя прашка“.

 

Пепа разказва, че било „публична тайна“, че през 1992-1993 г. родената в русенското село, сега вече град -Две могили, Галина си изкарвала прехраната на шосето. Тя дори познавала нейни клиенти, които я качвали в кабините на тировете си, за да ги обслужи орално.

 

„И така един ден тя попада на някакъв баровец, който много лапва по нея. И понеже е балък, решава да си я прави гадже. А тя му споделя, че иска да е певица. И оня я води при Митко Пайнера и така я правят фолк певица. Хайде сега, не се правете и вие на умрели, че не знаете тая работа“, отсича Пепа. След това, ако се вярва на слуховете, Галя получава артистичния псевдоним Глория и става официална любовница на Митко Пайнера.

 

„Няма лошо, всеки тръгва отнякъде. Не всички са като мен, сами да се борят. Колежките лапат пи*ки и им се получават нещата“, цветисто обясни Пепа Секса. И потвърди, че лично е виждала Глория в компанията на боса на ВИС-2 Георги Илиев.

 

Тя му беше официална любовница, замени Кати в леглото му, разказва Пепа.

 

„Всеки ден“ потърси за коментар по въпроса и Глория. Примата на фолка изригна, че й е под нивото да се занимава с подобни глупотевини и затвори телефона. По-късно получихме SMS от нея, че ще търси правата си по съдебен ред и от Пепа Секса, и от медиите, които са тиражирили думите й.

 

 

17 Коментара

о

преди 8 години

Глория беше... не знам и аз каква дума да употребя, за да опиша какво беше тя през 90-те. Може би "явление" най-точно я описва. Нормално е, след като беше най-популярната певица тогава, хората да завиждат и да си измислят какви ли не слухове, а след като един повярва, а на друг му изнася да вярва, за да не се чувства по-нискостоящ от нея и за да оправдае собствените си неуспехи в живота, тръгват да разпространяват лъжата, измислена от някой и една лъжа повторена сто пъти ставала истина. Ако и аз тръгна и кажа нещо пикантно сега и го разпространя на много хора, със сигурност един ден пак ще стигне обратно до мен от много места, но това че е минало през много усти, няма да го прави истина. И Георги Стоев не е казвал никога, че е била проститутка на шосе. Пепа стига е злобяла и се е чудила как да изкара всички по-успели от нея черни. Той каза, че е била любовница на Г. Илиев. Разликата от това, да си на шосето е... Всъщност няма никаква прилика, че да търсим разлики.

Коментирай

версия

преди 8 години

Сега-Пепа вярно има малко по-различна позиция от повечето певачки,но понякога много дрънка,пък дори не се касае темата за нея. Аз пък знам друга версия за Глория.Била танцьорка в Бургас.Една вечер в заведението,където е била запява случайно.Един озвучител (той е учител по музика) я чул да пее.Та той казал,че има талант и я праща при Пайнера на прослушване....ха,сега кое е вярно?

Коментирай

реалист

преди 8 години

Много от хитовете певици са казвали от къде са тръгнали.някои са били в музикални училища-Десислава,Емилия и т.н.Някои са открити от Милко Калайджиев-Преслава,Галена и т.н.За Глория не се казва нищо.Тя все тръбеше,че е била певица в кабаре,ама как е станала певица?Не,че ме интересува,просто коментирам реално.

Коментирай

тая пък кой я пита

преди 8 години

Тази Прашка доста е позакъсала щом е взела да печели на гърба на колежките и то по най долния начин. Ти мила имаш вид на проститутка и без някой да го казва, и колкото и пишки да си изяла нищо не стана от теб. А те такива или онакива..визирам Алисия и Глория нали срещу тях скача въпросната селска тяга са жени с класи и не мисля че биха се унижили дори да ти отговорят на обидите и лъжите.

Коментирай

баце роман

преди 8 години

Tоз Митко освен глупости да пише в последно време друго не виждам .Нито доказателства има , нито интервю е направил е така си ги пише колкото да запълни рубриката.

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

Браво на Пепа....на малко им стиска да говорят нещата с истинските им думи! Тази новина наистина се тиражираше още преди 6-7 години като тогава баба гло се направи на ударена и пак щеше да си търси правата и да съди...нооо бързо млъкна! Със сигурност синята прашка има някакви доказателства ,които да пази за евентуален съд...защо да ги дава на обществеността или пък още по-малко на жълтите медии просто така...като не вярвате -е никой не ви кара! Пепа няма нужда от евтина реклама:1-во:тя просто има голяма уста и говори истината без блясък! и 2-ро: тя си има изяви и участия и никога не е била алчна и да ламти за богати чичковци или за голяяямата слава..а баба гло умира и за двете...а как ли е станала такава като ..таланта на оралната лове или...хахах....изводите са за вас..

Коментирай

кака от Русе

преди 8 години

Права е Пепа - Глория пееше навремето в една долнопробна кръчма на Дунав мост , където спираха тираджии да се хранят и почиват .....то, като стане някоя по-извесна и забравя от къде е тръгнала.... а иначе правеше свирки за по 5 лева , да си донади някой лев към мизерния си хонорар

Коментирай

Списък

преди 8 години

Само ще изброя кои са известните спонсори,благодарение на които някои певици станаха това, което са или заради които все още не са залезли: Коко Динев -Нелина, Емилия и Анелия; Галин "Вафлата" - Галена; Г.Илиев - Кати, Глория, има слухове и за Бони, Кали и много други; Красьо Черния - Магда; Божинов и Ники М.- Алисия; Християн Гущеров - Алисия и Мария; Петко Димитров и Бирмата - Преслава.

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Колежките лапат пи*ки и им се получават нещата“, Кажете ми,коя нормална,интелигентна и държаща на сесбе си жена,ще напише това!Олелелеее,потресена съм!Като цяло не симпатизирем на фолк певиците,а и защо са ФОЛК,под тази дума разбирeм съвсем друго нещо,от евтино звучащата музика,която правят!Коя,откъде е тръгнала и какво е правила,си е неин проблем,но да се пишат такива работи за колежка......олеле!!!

Коментирай

едно е да си рязък, съвсем друго е да си прост, ама много прост

преди 8 години

Кой се намери да говори за проституция и лапане на пишки? Простакесо, ПЕПА СЕКСА, само си погледни името псевдоним и замълчи завинаги, защото не си смешна, а си неизмерно жалка!

Коментирай

fg

преди 8 години

Ама ти досега си мислише, че някой човек е станал самичък нещо, без помощта и подкрепата на някой ли? И на Мадона някога са й помогнали хора, и на Риана й помогна Джей Зи, и на 50 сент му помогна Еминем и нямаше и те да са това, което са, без помощта на други хора. Това се нарича Живот, ако не знаеш - случайността и начина, по който ти се стичат нещата, та да доведе едно нещо до друго. И в това няма нищо неестествено, странно, лошо и т.н., така че освен да се изложиш с невежество, нищо не доказа с написаното. Никоя от тези певици не е продукт и плод на работата само на един човек. Всички са се оказали на точното време, в точния момент, някой е повярвал в тях и им е помогнал с нещо. На теб какъв точно ти е проблема? Че искаш да виниш някого за своите неуспехи в живота, ама няма кого ли? А и миризливият ти измислен писък е пълна глупости. Явно нищо не знаеш за светския живот, защото елементарна логика показва, че всички тези хора са били вече много много известни още преди изобщо да познават името, което ти тук свързваш с тях. :)

Коментирай

о

преди 8 години

името, което ти тук свързваш с тях. :)

Коментирай

.

преди 8 години

Малки и заблудени чалга дечица, вероятно мечтаещи да си намерите спонсор като вашите идолки, не давайте примери с Мадона,Риана и т.н., защото да имаш спонсор срещу секс е едно, а да имаш истински продуцент зад гърба си е съвсем друго. Правете разлика - на запад забелязват таланта ти и затова екип от специалисти ти поемат разходите, а тук се продават като евтини курви, само и само да имат клипове по някоя чалга телевизия, а талантът не е определящ за успеха! ДесиСлава, Ивана и Глория защо не са на върха в момента? Защото не разчитат на богати мамини синчета и мутри като голяма част от вашите любимки!

Коментирай

f

преди 8 години

Защото вече бяха, но времето им отмина. Нищо не стои статично и непроменящо се в природата. Всяко нещо има своето развитие, пик, а след пика идва спад. Просто нещата следваха естествения си ход. И надали съм по-"дечица" от теб. Вероятно аз на теб би било по-удачно да ти казвам "дечица". :)

Коментирай

f

преди 8 години

И в България няма "истински" продуценти. А кой как се издига и използва ресурсите, които Бог и природата са му дали, си е негова работа. Нормално е, човек да използва всичките си средства, за да успее и да постигне целите си. Ако това ти е проблем, не го прави ти за себе си, но нямаш право да казваш другите как трябвало да живеят живота си. В крайна сметка ето те теб къде си - четяща за тях, а не те за теб. Те не знаят и че съществуваш дори, а ти живееш, интересувайки се от техния живот и техните успехи и постижения. Каквито ще да са, явно все пак са по-големи от твоите.

Коментирай

Лупи

преди 8 години

Две магистралки ще се хванат за изкуствените коси!

Коментирай

георги симеонов

преди 7 години

никой няма право да обсъжда личния живот на хората.Глория е най добрата певица .Харесвам я такава каквато е

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.