Фолкпевица ще трепе мъжа си: Баща ми ще те сготви! (Подробности за заплахите й към неверника)

3331
19 Ноември 2015, 13:16


Фолк изпълнителката Стефани ще бъде съдена от 23-годишния си съпруг Георги Мирчев – Малкия Фрико за домашно насилие, узна HotArena.

 

Младежът твърди, че е бил подложен на психически тормоз както по време на брака им, така и през последните 3 месеца, откакто са разделени.

 

Стефани се изнесла от общото им жилище в Благоевград и се върнала при родителите си в София. Двегодишната им дъщеричка Марта живее при таткото, като за нейното отглеждане помагала основно майка му Гергана Мирчева.

 

Георги се оплаква, че съпругата му Стефани непрекъснато отсъствала – понякога с дни, понякога цяла седмица, и всяко нейно прибиране било съпроводено със скандал ту към него, ту към детето, от което страдала и бабата.

 

Мирчев бил силно притеснен от заплахите, които отправил тъстът му Методи Спасов, че „ще го пребие и ще го вкара в затвора и че няма да види повече детето“, цитира „Телеграф“.

 

Баща ми ще ви сготви всички, ще дойдем в Благоевград и ще ви ликвидираме, ще си измисля причина и ще подам жалба, за да те вкарам в затвора“, допълнително нажежавала обстановката със заплахи Стефани.

 

В момента Георги води дело срещу майката на детето си.

 

Напомняме ви, че отношенията на семейтвото се влошиха, след като Стефани хвана Мирчев да й изневерява.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени