ФОТО БОМБА в HotArena! Пияни чичковци от Ню Йорк опипват вулгарно Галена, а тя май няма нищо против! (Вижте снимки)

https://hotarena.net/intimno/foto-bomba-v-hotarena-piiani-chichkovci-ot-niu-iork-opipvat-vulgarno-galena-a-tia-mai-niama-nishto-protiv HotArena.net
ФОТО БОМБА в HotArena! Пияни чичковци от Ню Йорк опипват вулгарно Галена, а тя май няма нищо против! (Вижте снимки)

Читателски сигнал

Наблюдателен читател ни изпрати снимки, на които Галена се държи доста фриволно със свои фенове в Щатите, където е на турне и весели нашенците зад Океана. Ето какво пише читателят:


„След като вече 2 седмици Галена пълни дискотеките в Ню Йорк ,Чикаго и други градове,  успя да се вмъкне в прегръдките и ласките на улегнали господа . От седмици във Инстаграм и Фейсбук се въртят снимки на певицата с най-различни млади и не толкова господа .

А на кадрите се виждат ръце плъзнали се по кръста на Пантерата на поп-фолка. На друга снимка пък се вижда как господинът до нея едва ли не иска и целувка. След като Галена му е позволила да я опипа по бедрата, явно на господина не му е достатъчно а вместо това ... си е лепнал физиономията във косите на Галена“, пише нашият читател.

Шокиращите снимки може да видите ТУК.

6 Коментара

Никито L.

преди 8 години

Курва какво да очаквате.Позори чалгата само.

Коментирай

Елена

преди 8 години

Къде го видяхте това опипване,бе, жълтурковци? Явно гледаме различни снимки,защото аз оп3пване не видях. А и нали имала целулит, къде е тогава целулита и на тази снимка? Как пък си измисляте само нови и нови простоти3 не знам!

Коментирай

Lora

преди 8 години

Гнусна снимка ... Противна ми е тази жена и това си е! Преслава, Галена, Анелия, Цветелина Янева, Мария... един дол дренки са всичките - к**** от класа! Обичат много парите и многото пари! Да не говорим, че на повечето гласовите им данни са точно никакви...

Коментирай

Да да

преди 8 години

Човекът я е прегърнал,а вие веднага опипване му казвате... Мале,малее.... Болни мозъцш сте,ей! Само се чудите какви "сензации" да създадете с болните си мозъци!!!!

Коментирай

x i y

преди 8 години

курва ..галена и николета лозанова са най-големите курви и са срам и позор за българия

Коментирай

Никито L.

преди 8 години

Виж за Цветелина Янева и Преслава не са такива.Мога да ти кажа че съм чувала двете на живо и нямат нищо общо с 0 както ги нарече.А за другите две си е абсолютно вярно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.