Фото факт! Маги Желязкова отпра задница (Ще става културистка?)

https://hotarena.net/az-jenata/foto-fakt-magi-jeliazkova-otpra-zadnica HotArena.net
Фото факт! Маги Желязкова отпра задница (Ще става културистка?)

Моделката Маги Желязкова прекалява с фитнеса и от желание да има стегнато тяло, вече е на друга фаза - да трупа мускули, видя HotArena!

 

Къдрокоската вече не е с фини форми, а по-скоро с такива като на културистка.

 

Маги до такава степен е напомпала мускулите на дупето и бедрата, че потребителите във Фейсбук започнаха да й се подиграват, че е „отпрала задник“, дори по-огромен от на Ким Кардашиян, пише „България Днес“.

 

4 Коментара

Kavalera

преди 9 години

Извинете но това е фотошоп ефект, направо си е изрязала от гърба за да изглежда с ненормално тънък кръст и дупето е коригирано СЪЩО

Коментирай

Болни ли сте?!

преди 9 години

МРАЗЯ ТАЗИ КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ИЗДИГА В КУЛТ КЛЬОЩАВИТЕ ЖЕНИ!!! КАКВА КУЛТУРИСТКА БЕ, БОЛНИ ЛИ СТЕ, СЛЕПИ ЛИ СТЕ?!?!?! ЕЙ, ЖЕНИ, ХВАНЕТЕ СЕ ХРАНЕТЕ НОРМАЛНО И ПОСЕЩАВАЙТЕ ФИТНЕСА - ТРНИРАЙТЕ ПОВЕЧЕ, ЗА ДА НЕ ИЗГЛЕЖДАТЕ КАТО ОТПУСНАТ САЛАМ!!! АМА Е ПО-ЛЕСНО ДА ГЛАДУВАШ И ДА МЪРЗЕЛУВАШ, ТА ДА ИМАТ ОТПУСНАТ ЗАДНИК И БЕДРА, ЗА ДА СИ "МНОГО КРАСИВА'! ДЕЕБА И ПАТКИТЕ С ПАТКИТЕ МАЛОУМНИ!

Коментирай

Зидан

преди 9 години

Абе ти да не си нацепената батка -новия любомник дето толкова си се развихрил , хайде че ни омръзна от грозотии които се самоизтъкват колко са эапалени по фитнеса , здравословното хранене и колко са ПРОТИВ ПЛАСТиЧНаТа ХИРуРГИЯ и т.н.Чуди се милата какво да направи да е все така оборотна и да се пише за нея.

Коментирай

Болни ли сте?!

преди 9 години

Зидан - Нищо на разбрах, неграмотно лайно!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.