ФОТО ФАКТИ! Как Пайнер успя да унизи Алисия и Коце? (HotArena улови комичен гаф от снимачната площадка)

https://hotarena.net/laifstail/foto-fakti-kak-painer-uspia-da-unizi-alisiia-i-koce HotArena.net
ФОТО ФАКТИ! Как Пайнер успя да унизи Алисия и Коце? (HotArena улови комичен гаф от снимачната площадка)

Фолк певците Алисия и Константин станаха жертва на човешка грешка - случайна или умишлена, която датира от месец и половина и все още никой не я е отстранил, видя HotArena!

 

В сайта на телевизия „Планета“, който обслужва интересите на музикална компания „Пайнер“, в началото на януари е публикуван кадър от клипа на тандема към песента им „Не си ти“. Във фотото обаче е допуснат нелеп гаф.

 

На масата, зад главите на Алисия и Коцето, има голяма ваза, а до нея забравена пластмасова бутилка с препарат за почистване. Сигурно са почиствали масата, пред Коце да реши да просне Алисия страстно върху нея.

 

Спреят придава неподправена колоритност на цялата снимка, но може би не е коректно спрямо изпълнителите и всички от екипа, които са се потрудили да реализират конкретния музикалния проект.

 

Все пак човешко е да се греши, особено ако е случайно. Друг е въпросът ако някой нарочно е забравил тубичката с препарат, в момента, в който дуетът позира за фотосесия.

 

HotArena провери и не откри същата изцепка във видеото на „Не си ти“. Дори да е имало заснети кадри с Коце, Алисия и препарата, те са били уловени и изрязани навреме.

3 Коментара

Саша

преди 9 години

Гаф ли казвате, нека да е гаф...песента е тотален хит, гледана е от повече от 3 000 000 души , а излезна толкова скоро ;). А на мен ми харесва и бутилката и вазата хохохохохохохохохо! За нивото което имате мисля, че не би трябвало да се занимавате с популярни личности от класата на Алисия, много сте малки и нисши, тоест амеби хихих. За вас е по важно кой как дъвчи баничка, кой къде се напил , кой говори в гръб с телефона си или да как някой за никви пари се крие из храстите за да се опива да прави предаване хахахаха.

Коментирай

123

преди 9 години

Много добре казано!

Коментирай

-

преди 9 години

Не, баба Ася просто е забърсвала с парцала преди снимките, след което го е прибрала и е забравила препарата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.