Фурията Мария си показа цепката в новия клип! (+ФОТО ОТБЛИЗО на двете бузки)

https://hotarena.net/intimno/furiiata-mariia-si-pokaza-cepkata-v-noviia-klip HotArena.net
Фурията Мария си показа цепката в новия клип! (+ФОТО ОТБЛИЗО на двете бузки)

Фолк фурията Мария си показа цепката в новия клип, забеляза най-горещото издание на България HotZona.bg.

 

Изпълнителката подготвя видеото към последното си парче „Твоите сто лица“, където по всичко личи ще бъде по-провокативна отвсякога.

 

Облечена в прозрачен тоалет, Мария закачливо е забравила да си облече бельо. Така в гръб лъсва цепката й, а в анфас – знойните й силикони.

 

Със сигурност това не е първата еротична проява на изпълнителката.

 

След 3-годишното й отсъствие от сцената Мария трябваше да направи ударно завръщане и неслучайно заложи в голяма степен на голичкото.

 

А феновете очевидно нямат нищо против.

 

Кадри от новия й клип „Твоите сто лица“, плюс фото отблизо ВИЖТЕ ТУК.

 

9 Коментара

катерина кокс

преди 8 години

Красива е,с прекрасно тяло,няма значение,че е по-дребничка,това не пречи! Сега остава и песента да е хубава ,и всичко ще е ТОП! Интересен тоалет,цепката и се видяла,ами може,ама и да се вижда е мноого финно загатнато всичко!Браво Мария,личи си,че има възможности,но най-вече вкус!

Коментирай

Алоооо , ненормалната:)))))))))

преди 8 години

Катерина Кокс, ти май имаш някакъв проблем със зрението? Кое и е красивото на тази? Хайде първо я виж тази " красавица" на плажа, без тоновете грим и фотошопа, с който заличават умело увисналата и петниста кожа и след това изразявай "компетентното" си мнение по сайтовете! По краката на Мара отварачката се забелязваха доста гнусни следи от автобронзант, както и не малко целулитни дупки... Това, че по клиповете се минава на какви ли не програми, за да заблуждава хората колко е перфектна, не означава, че и на живо отговаря на така прецизно граденият с години фалшив образ на голямата хубавица! Супер дребна, с адски къси крака, дакелоподобна структура на тялото, огромна глава, която стои някак неестествено, спаружени очички и отвратително гнусна на форма и размери камилска паст - това е Мара Отварачката!

Коментирай

персоналната смешка кокска

преди 8 години

пак си изака мнението ...вкус,възможности ?! стилът се притежава ,а не се купува! мария е една тъпа и проста меркантилна курва,която ако не са богатите мъже в живота и още щеше да лапа мухите и да носи кафенца в някоя квартална бакалия...стига си вярва ,че е смешно отстрани :X :D

Коментирай

галя

преди 8 години

опитва се да танцува като алисия ама не й се получава. Да си стои вкъщи при дебелия си мъж и да се лъжат колко се оби1ат двамата..

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Благодаря за уникалната обида.........ненормална не съм и да,наистина за съжаление имам проблем със зрението..........!Не съм виждала Мария на плажа,не зная колко целулит има,и как изглежда!Имах предвид как ми изглежда тук,на снимките от този клип!Защо беше нужно, веднага да ме нападаш и обиждаш!Благодаря,все пак! А никъде не съм казала,че с пари си е купила вкус! ..........Браво Мария,личи си,че има възможности,но най-вече вкус!Прочети мила по-добре,или разбирате нещата,както искате и ви е удобно на вас! Защо не уважавате чуждото мнение,дори и да е в разрез с вашето!ПОРАСНЕТЕ............!!!!

Коментирай

ДИВИЯ ЗА КОКС

преди 8 години

НИКОЙ НЕ ТЕ НАПАДА ИЛИ ОБИЖДА ...ПРОСТО СЕ ГЪБАРКАМЕ С ТЕБ ,АМА ТИ НЕ СХВАЩАШ! живей си живота и се усмихвай ....стига се впряга!

Коментирай

ггг

преди 8 години

Грозно е. Не забравяй, че именно този дебел мъж е платил протезите в гърдите на Алисия. Човек не бива да забравя от къде е тръгнал.

Коментирай

Tanya

преди 8 години

Хаха Мария имитирала Алисия хахаха Ало, село :Ддд Алисия нищой не би искал да я имитира, защото не става за нищо ;) Мария КЛАСАТА ще тръгне да имитира вакарелския парцал Ася хахахахах

Коментирай

Нися

преди 8 години

заралийска курва

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.