ФУРОР! Николета подлуди Instagram, 40 000 я последваха

https://hotarena.net/laifstail/furor-nikoleta-podludi-instagram-40-000-ia-posledvaha HotArena.net
ФУРОР! Николета подлуди Instagram, 40 000 я последваха
Николета Лозанова получи неочакван подарък. Близо 40 000 чужденци - колкото един град - я последваха в Инстаграм и наводниха профила й с всякакви коментари, свързани със слуха за свалка между нея и мегазвездата Кристияно Роналдо, видя HotArena.

Вълната от чужди фенове вече няколко дни поред й задават пикантни въпроси на всякакви езици и хвалят пищните й форми - Николета пуска най-провокативните си снимки именно в Инстаграм.

\"Аз съм по-добър от Роналдо, вземи мен\", \"Българките са адски красиви\", \"Истинска класа и перфектно тяло\" са малка част от коментарите.

Същата социална вълна се случи съвсем наскоро с Никол Шерцингер, когато хиляди българи прописаха на стената й, след като стана ясно, че тя споделя спалнята си с Григор Димитров.

А сегашният слух за Николета и Роналдо тръгна от българските медии, които бяха цитирани по света с небивал успех, пише \"Стандарт\".

59 Коментара

ма моля ви, недей е така

преди 8 години

Абе не пишете такива неща, че старата котка порода Улична вакарелска ще получи инфаркт!

Коментирай

potres

преди 8 години

ako ne sa tia socialno mreji, otdavna da sme zabravili koq e taq

Коментирай

Вица на деня-Клозета

преди 8 години

Как си обработва снимките урода мръсен, за да не ѝ се вижда бузестата обла глава с обратна захапка и висяща като на мандрил долна джука! Като допълнение веждите тип Жаджи Войвода още повече натурализират животинският ѝ вид като доказателство преди колко милиона години е спряла еволюцията при нея!

Коментирай

да направо сме паднали от убос неземно

преди 8 години

И в тоя сайт гледам всички сме се прехласнали по Никоклеца ДА АМА Н Е.Стига сте фантазирали и лъгъли хората за тоя прост гнусен урунгел.Напишете нещо за Ани Вангелова.Те наистина е красавица.А тая ващта дето я величаете само вие си я харесрате.Много били харесвали Николаца.ха ха хоЦарет и принцове размитат за нея.Даже папата и патриарха са тръгнали за Караджово взели са и Филип Пелеин ,че и роналдо тичал след тях да ги гони.Мамо Ередина отворила портити да ги черпи с локум.ха ха ха А вие от Хот Арена имате спешна нужда жт психиатър.Аиде майната ви

Коментирай

ихaa

преди 8 години

Кой ви е цитирaл бе Грозевa? Сръбските медии ли? То и те нямaше дa отрaзят Гaрфийлд Лозaновa aко бившия и съпруг котaрaкът Гъмбол Божинов не ритaше зa Пaртизaн.Съпостaвкaтa с Никол и Григор е неуместнa, все пaк те сa двойкa докaзaно е.Тaкa и не стaнa ясно дaли Ронaлдо знaе, че Николетa му е любовницa.Дa не подвие опaшкa, кaкто стaнa с Гришо.

Коментирай

каф фурор бе Тоя вампир

преди 8 години

Ха ха ха ха Пак имате халюцинации.Що се отнася за тенесиската Ани Вангелова ,наистина е много красива.

Коментирай

VANKO 1

преди 8 години

ЦИГАГНЕ ТО Е ЗА БОЛНИЦА

Коментирай

A stiga be

преди 8 години

Taia grozna kifla stava vse po grozna i stara.Darta prostitutka.Palna otrepka.Puska si sama sluhovete a vie im davate glasnost zashtoto vi plashta.Srabskite medii se izgavriha s nea.I nie se gavrim ejednevno s grozotiata i prostotiata i.ho ho ho

Коментирай

Огнян

преди 8 години

Грозева сигурно добре ти плаща проститутката за да пишеш такива смешни статии.Гледам ,че и името вече не смееш да си напишеш.Защо срамуваш ли се Грозева от името си.То си е за срам да ти кажа.Жалки сте и ти и проститутката ти.Колкото до коментарите тук като чета всички са подигравателни. ццццццццц язък

Коментирай

pppp

преди 8 години

Тaкa, тaкa нaселението нa Столипиново и Фaкултетa, вече освен роми сa познaти и под друго нaйменовaние " чуждестрaнни фенове".Може би е зaрaди товa, че бългaрският език им е мaлко труден

Коментирай

Потрес

преди 8 години

Хахаа , не сравнявайте Ирина Шейк с тая смешка , Роналдо не може да падне толкова ниско - ГАРАНТ , няма да иска да се излага с тая , а и освен това тая курва Лайнозанова не знае английски , то тя и българския не го знае ама е отделен въпрос , тогава вече ще буди съжаление Роналдо хахахаххахахахахаха

Коментирай

а защо не отразите коментарите тук

преди 8 години

Защо не отразите какви са коментарите тук.Защо отразявати Инсграм.Отразете веднъж нашите коментари.Или не ви е угодно??????????

Коментирай

hahahahahahaha

преди 8 години

Zashto ne kajete, che tia novi posledvateli 1) sa detsa? Vijte im profilite- niakakvi futbolni fancheta na 12-13 godinki, momchentsa s neiasna etnicheska prinadlejnost (nai-veroiatno bosnentsi, jiveeshti v Germany taka kato gledam po ime i location). 2.Zashto ne kajete, che "svetovnite medii' se pozovavat samo i edinstveno na BG mediite. Niama edin nezavisim ili dori chujdestranen iztochnik da potvardi tazi "novina." 3. Samiat Ronaldo e prekaral Koleda i Nova godina v Miami s krasivo ruso momiche na ime Natalie- vijte ima snimki neta i neinata istoria. A Nikoleta nali uj shteshe da prekara praznitsite s nego v Dubai, che beshe slojila status"podarakat mi katsa sled 2 chasa." Osven ako podarakat ne e bil shishito. 4. Ronaldo haresva Kendall Jenner- mlada, 20- godishna manekenka na Victoria's Secret i Chanel, bez plastichni operatsii i polu-sestra na Kim Kardashian (visoka, mnogo slaba i neveroiatno krasiva. Nishto obshto s Kim i druite 2 kokoshki- Klo i Kortney. Otdavna ia presledva). 4. A komentarite pod angliiskata statia shto ne gi pokajete? Smeshnitsa. Obache, horata sa potarsili za kontakt PR-a na Ronaldo, taka, che ochakvaite komentari v skoro vreme. DA ne stane kato s Grisho- mejdu drugoto, tam pak se pozivavat na BG medii i tvardiat, che vaprosnata Nikoleta e bila faktor v razdialata na Masha i GRisho.

Коментирай

Ева

преди 8 години

Мечтая си за интервю с Николета на английски.

Коментирай

Такова е

преди 8 години

Интернет създаде звезди, които са популярни с това, че са популярни. Красиви момичета (разбира се с намеси от хирург и фотошоп), които споделят луксозният си начин на живот. В Русия си имат Алена Шишкова,в Сащ си имат цял клан Кардашиан, в България си имаме Николета. Не я защитавам, нито е най-красивата, нито най - умната.

Коментирай

Блиц

преди 8 години

Статията първо я пусна Блиц. Убичам тъ, Шиши. Много искам да я видя тази мургавела без всичкото макиаж, фотошоп и екстеншъни.

Коментирай

Я си .....................

преди 8 години

Я си ...................... с твойта циганска перколясала проститутка.

Коментирай

О лелелелеле

преди 8 години

Циганейша пак халюцинира. Смешна си, бе момиче, как нямаш малко акъл да го осъзнаеш? ТИ СИ НАЙ-ЖАЛКАТА ЖЕНА НА СВЕТА, КОЯТО СИ ПУСКА САМА СЛУХОВЕ, ЧЕ ТОЗИ И ОНЗИ СА Й ГО СЛОЖИЛИ. Курва малоумна. Като те видя на улицата бягам на 5 метра, че да не хвана нещо

Коментирай

Ана

преди 8 години

Ще коментирам тази статия така - хахахахахахахахахахахахахаххахаххаххахахахахахахахахахахахахахахах....................хахахахаххахахах.........................хахахахахаха

Коментирай

Em

преди 8 години

Цял свят разбра, че Роналдо е педал. И да с тежи вежди - нищо чудно да се е объркал!

Коментирай

Бончо

преди 8 години

И на мен ми мяза на травестит!

Коментирай

До Em

преди 8 години

Хахах така е и нашата мангалка май на това се надява, че прилича на травестит и може да го заблуди, че е от предпочитания му пол хихихих

Коментирай

иска й се и на някой приближен

преди 8 години

Изтрепахте се на прехвърляте този вонящ парцал от един жълт сайт в друг и да и правите реклама. Не разбрахте ли жълтуркови, че колкото и да стреляте в космоса името и лъскате имиджа тази жена не лепне. Тя става за мига и шута в гъза. Къде ги видяхте тези чужденци и тези хиляди коментари? Иска й се , на някой също. Едни и същи нейни чекиджии и болни за славата й фенки. Кой интелигентен и нормален човек ще хареса това изкуствено чучело, което няма никаква реална стойност, освен една лъскава опаковка? Пошлост, злоба, неграмотност и наглост! Това е проститутката Николета Лозанова. Ще седне някой още по-малко чужденец да си слага таралеж в гащите с една необразована и пропаднала персона нон грата в българското общество. Те по света не са виждали проститутки с тази разлика, че повечето там са с естествена красота и дадености.

Коментирай

Няма такъв Фотошоп, като тук , просто не е истина

преди 8 години

И , като я видя Роналдо в действителност с трътката и набитите бутчета и увесени скули с четириъгълната форма на лицето минаваща права между чатала му и без грим...... се уплаши и избяга от хотела. Изпрати Николета в Зоологическата градина, да се види с побратимите и посестримите си. Няма такъв смях! """Новото гадже на Роналдо""""Може временна играчка, но за гадже и жената до него, ще остане само с бляновете. Реалист!

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Направила си е още ПО-ГОЛЕМИ ВЕЖДИ. Направо са гнусни. Мъжете нямат толкова големи и гъсти вежди.

Коментирай

грозна в действителност

преди 8 години

Хаха, интересно ако всички тези от инстаграм я видят на живо какво ще кажат хаха защото ако си говорим местно ама на живо си е чак грозновата. Снимките са не само на макс обработени но и реално тя изобщо не изглежда по този начин. Тя е ниска, широка в раменете има голяма глава, почти плешива иииииуу да са живи и здрави гримьорите и фрузьорите без тях е грамофон свири, майка плаче.

Коментирай

ел

преди 8 години

Два коментара от чужденци за наша Циганейша! Това само от снимки, ако я знаеха каква е КОвренейша, не ми се мисли какви щяха да са! 1."Meh...none of those women have the class and elegance of Irina Shayk. They all look like your typical big-chested bar girl. What a downgrade." 2.Where's the "smoking hot" girl? All I see is Plastic, extensions and spray tan. Smoking hot would be his ex Ms. Shayk.

Коментирай

:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D

преди 8 години

Тая наркоманка пак се е надрусала и халюционира Роналдо. За другаде не знам, но в Сърбия яко й се подиграват, такъв клоун не е имало в цяла Югославия, не са виждали такова нещо хората - смешно им е.

Коментирай

e

преди 8 години

Е! Що за коментар! Всеки знае, че тези инстаграм красавици дължат една немалка част от красотата си на приложения и всимки виждаме кога една снимка е правена с проф. грим, осветление, апарат, резолюция. А някои даже виждаме и хилядите левове хвърляни редовно по поддръжка, така че какво са казват? Надали някой очаква някоя от тези жени да изглежда действително така.

Коментирай

Ай

преди 8 години

40 000? Само? Ами много малко, при положение, че Европейският съюз е над 500 милиона души и то без мигрантите. А лудото къде ли е-гледам има само един коментар в началото.

Коментирай

ихaa

преди 8 години

НЛО, нaмaли мaлко веждите, по дебели и буйни сa ти и от тези нa Ронaлдо!Aко ви види някой зaедно, ще имa дa се чуди, кой от двaмaтa е мъжa, той спрямо твоятa трaвеститскa визия изглеждa нaпрaво женствен.

Коментирай

A-a-a-a

преди 8 години

Айде сега очакваме да подпише договор за милиони с NIKE или ADIDAS, стига е рекламирала ментета на тия фирми на цена по 20-30 лв. от фейсбук страницата си! D :D :D Ха-ха-ха, ма няма такъв смях, с тая амеба, пардон, семейство амеби – нали още е омъжена госпожата?

Коментирай

парата ебе фукарата

преди 8 години

Точно! То е по-женствен от нея! Иначе и двамата от малцинството. Ама той е чужденец мангал от Португалия. Да не е български. От Ванко1 мина на чуждестранни цигани. Не ,че има нещо против малцинствата, просто коментирам. какво значение има, дали ще е мангал някъде от света, арабин, бъл, циганин и индийски, афганистанец, грък или турски такъв, важното е да е известен и богат. Парата да пада и чантета и роклета да купува.

Коментирай

комплексарка

преди 8 години

Колкото и дебели да направиш веждите си, огромното чело не можеш да смалиш. Там и е проблема. Пак комплекси. Мисли си,че като удебели веждите ще прикрие другият дефект. Дебелите вежди вече отдавна ги изнесоха други жени по света, знаят се, но на тях за разлика от теб им отиват, защото имат и съответстваща височина и тела за това, демек пропорционалност. Не може да си 1, 60 см и да лепнеше на челото си две черни греди , които от космоса радарите ги засичат. От теб е останала една увиснала джука, две увиснали скули, едно джезве кокали и една вмирисана преупотребена слива миризлива. Хайдушките вежди са украса към кък увисналата конска п*тка джука. Е, голяма работа си точно колкото 10 малки бракувани. ПРОСТИТУТКА - ПАРЯСНИЦА! И нищо друго! Голям имидж!

Коментирай

До А-а-а-а

преди 8 години

Ааааааама, сте лощи. Имаше сттия в клюки нет че тази особа била ухажвана от короновани особи и замайвала главите на световно известни дизайнери ;):D.А за Роналдо че бил един вид слаба топка за нея, щото бил за старяващ футболист ;) хаха, а тя нали световно известната звезда, само да я попитаРоналдо ако я изхвърлят и от телевизията в която и тя не знае каква роля изпълнява как ще се прехранва, за детето ясно има си богат баща, ами тя цървула. Ето затова се напъват сега да я пласират дали ще е Роналдо или някой друг няма значение, пари да има. Ясно мила, търсят ти мъж, толкова ли е зле положението при теб, а се спука да се хвалиш как си влюбена по Нова Година, май си все същия балон пълен с въздух, ама нищо те като тебе много, ама ти остаряваш така че побързай. А за Роналдо също е ясно, видял те е на живо и сигурно чак се е объркал дали е същата от снимките които е виждал хахахахахаах.

Коментирай

hahahahahahaahhahahahaha

преди 8 години

Ahahahahahahaha, ahahahahahhahahahaha , ahahahahahahahahha oh vie ste prosto unikalni hahahahahahah, komentarite tuk sa super sme6ni i nteresni. A tova za 4ernite gredi hahahahah smqh sas sulzi.

Коментирай

офффффффффф

преди 8 години

Офф, чак сега про1итам статийката , досега четях само коментарите та Първо: НаШта мома Николета Лозанова е на светлинни години от Никол Шерцингер защото едната е световно известна и всички знаем с каво, а нашето цигане и то не знае, ама знае че е известно, Второ Никол и Грогор Димитров не само че спят в една спалня ами имат и връзка която обявиха официално , Трето Никол на Грищо е красива и слага в джоба рахитичната и несъразмерна Лозанова в джоба въпреки че нашата е по млада, не си личи ама хич, Четвърдо за раика от наша Николинка другата не си пуска постоянно слухове че има връзка с този онзи пък а дано е забележат, да не говорим че казват че ги дебне в кой хотел отсядат и тя хоп на манджата мерудия. Изобщо тази статия е пълна боза и няма кой да повярва че мъж като Роналдо е с тази освен ако не я работи за тройки и за развлечение, тоест не е единствена,май както винаги.

Коментирай

ма, парцал

преди 8 години

Изглежда е усетила, че и при Роналдо и изтече времето и сега започна да го плюе пред приятелки. Бил застаряващ футболист..... ха ха Да се сееш ли, да плачеш ли? Той застаряващ, ама милионер, а ти застаряваща - проститутка без мангизи гонеща чичкови и дядковци за пари. Как ти звучи? Има ли разлика от единия и другият застаряваш- А? И както поговорката дето си прави тънки сметки без кръчмар.... " Лисицата , като не стигнала гроздето, казала, че е кисело!" Демек не ти се върза на курвенските евтини и дребни , като теб номерца , да го вържеш. ха ха ха Роналдо и вързан за една жена! Смях в залата! Дори там не можеш и да мечтаеш да си жената до Роналдо. А, минавало ли ти е през ума, че този мъж, който може да има всяка красавица по света само при мисълта, че ти си била съпруга на далеч по-нищожният футболист от неговата класа едва ли ще се принизи да вземе неговата изритана съпруга. Един вид се принизява до степента да сложи до себе си утайките изхвърлени от дребни негови колеги футболистчета. Абсурд! ТИ си изтривалка и такава само ще си останеш. Помечтай още малко, че петте минути слава ти изтекоха. Следващият клиент да влезе!

Коментирай

Въх!

преди 8 години

Никой не е толкова закъсал, че да вземе на Валери Божинов смешника карикатурен парясаната сгърчена съпруга. Най-малкото пък Кристиано Роналдо! Малко коте, локай си от паничката, тоз филм го гледахме вече с Ейкън и Гришо!

Коментирай

mdaaa

преди 8 години

и Плейн ........и другите

Коментирай

алоооооо

преди 8 години

Хот Арена прочетохте ли коментарите в реномирания си сайт?Ами ако е толкова реномиран отразете ги.Аз досега ги четох и не видях един положителен.Така ,че следващата ви статия трябва да бъде читателите на Хот Арена се подиграват на Николета.Ако твърдите ,че пишете само истини би трябвало да напишете и тази истина.В противен случай излиза ,че заблуждавате читателите си и никой повече няма да ви вярва.Това е положението!

Коментирай

Наистина красива

преди 8 години

Наистина красива е Ани. Нежна, свежа, естествена, усмихната, чаровна и позитивна. Да ти е кеф да видиш нейна снимка, зарежда с положителна енергия.

Коментирай

ужас много грозно

преди 8 години

Страшилище.Циганейша на снимката е страховита направо.Мали мали мали тва кукер ли е що лие?Май вече и фотошопа не помага.Николацоооо четеш ли много си зле.Роналдо ,ако те види на живо ще фане пътя пеши за Мадрит .

Коментирай

Zvezdichka1

преди 8 години

Umriah ot smiah. Strashen komentar. Taka me razvedri. Blagodaria ti ot sartse:)))

Коментирай

hahahahahahaah -prodaljenie

преди 8 години

pak sa nemesili imeto na Grisho, kato "faktor v razdialata na Grisho s Masha," i nai- veroiatno pak shte se namesi PR- at na Grisho, za da ia postavi na miasto. Po- natataka v statiata se kazva, che sa se obarnali za komentar kam Pr-at na Ronaldo, taka, che i ot tam shte ima oproverjenie. Tazi kak ne ia e sram da si praviat gargara vsichki...

Коментирай

Надя

преди 8 години

Хм, интересно защо "гаджето" й Роналдо не я следва в инстаграм и не е харесал нито една нейна снимка...

Коментирай

браво Надя

преди 8 години

Направо ги разби лъжливите жълтурковци.На лъжата краката са къси.На мангалката ви също.Този път коментара на Нада ви разби!

Коментирай

направил си гаргара човека и изплюл

преди 8 години

Какво гадже, какви пет лева?! Ако веднъж е Улабил жилата и беж краченца да бягаме, тази ще лети до Мадрид всяка седмица, белким го види по стадионите стадионите ха ха ха хаааааааааааааа Няма такава излагация!

Коментирай

хихи

преди 8 години

Стига вече с тази досадница.Дори да се омъжи за Роналдо, по-трудната задача е да си излекува болната комплексарска душа.Цялото и поведение е плод на комплекси.Парадиране снимки селфита - гледа се и се опитва сама да се хареса, но не става.И точно затова хората не я харесват, защото самата тя мрази себе си - оттам е това нейно неприятно излъчване.Ако ще със златни дрехи да се облече пак смръднята която идва от душата и не може да скрие.Мисли си че и завиждат и натрива носове, а то хората и се смеят и я съжаляват.Жена на близо 30 да пуска такива смешни слухчета и единственото с което може да се похвали е че някой мъж задължително богат и известен и обърнал внимание.И щом такъв мъж и е обърнал внимание значи тя е нещо неземно.Хайде похвали се с нещо друго освен с мъже , но мозъчната ти гънка не може да си представи че и други неща и постижения в живота може да има.

Коментирай

Жужи

преди 8 години

Важно съобщение от Мадрид.....говори Роналдо-във връзка с последните спекулации по мой адрес искам да заявя,че определени улични котки се опитват да си правят пр на мой гръб.....за мен това е недопустимо,по простата причина, че имам алергия към подобни.

Коментирай

Хм

преди 8 години

Тая вони и от снимката дори....

Коментирай

опа.....

преди 8 години

Алоу, како, що така, каква е тази нелоялна конкуренция на Гайтан Веждьо Войвода? У вас огледала няма ли, или те е страх да се погледнеш в тях без допълнителна многочасова обработка на фейса? Ако Роналдо те види натюр, ще го хване страхова невроза и неговата кариера ще отиде по дяволите като на нещастника Божинов! Как ти се струва звезда от неговия ранг да те забележи, ти виждала ли си му ''бившите''? Не мога да разбера откъде го вземаш това неизчерпаемо самочувствие и що не послушаш съветите на толкова много хора, които ти казват, че имаш нужда от психиатрична помощ СПЕШНО?!!!!!!!

Коментирай

Nikoleta prostitutkata

преди 8 години

Kolkoto Nikoleta e s Ronaldo tolkova az sum s Brat Pit...aide stiga tupi statii ...

Коментирай

Jorkata

преди 8 години

Kakvi sa tiq vejdi govejdi be mome ??

Коментирай

преди 8 години

А сега напишете статия,както казват други медии,че Алисия и Николай са заедно и никога не са се разделяли. Трябваше на фона на Алисия и някаква си бирма да изпъкне колко високо е свирколета уж с Роналдо. Отново 1:0 в полза на Алисия-нито се е разделяла с Михайлов,нито чучелото е свалило "застаряващия" Роналдо.

Коментирай

истината

преди 8 години

Алисия потвърди в предаване днес ,че не e с Николай Михайлов и че са разделени, но поддържат прекрасни приятелски отношение. С Бирмата е. Официално не го потвърди, но се подразбира от разговора. Но, дали ни харесва на нас или не живота си е неин и тя има право да го живее така, както намери тя за добре и я прави щастлива. Никой не засяга, обижда, наранява или предава тази нейна връзка. Касае само тях двамата. Свободни, необвързани хора!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Да,права сте.

Коментирай

...

преди 8 години

molia, molia- glavata i ne e kvadratna, a obla, goliama i podpuhnala- a ,be tochno Dunkin' Donut s gigantski variant.

Коментирай

ужас

преди 8 години

Тази Николета е най-грозната циганка на света!! Изрод с ръбава глава

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.