Футболист за Валери: Той е дебел! (Има ли нужда от диета Божинов?)

https://hotarena.net/laifstail/futbolist-za-valeri-toi-e-debel HotArena.net
Футболист за Валери: Той е дебел! (Има ли нужда от диета Божинов?)

Футболистът на „Партизан“ Валери Божинов бе атакуван за наднормено тегло за пореден път в кариерата си, узна HotArena.

 

Бившият сръбски национал Ивица Драгутинович се изцепи, че българинът трябва да свали някое друго килце, тъй като е доста натежал и няма как да е полезен на сто процента за отбора си.

 

От актуалните снимки на 29-годишния футболист обаче се вижда, че Божинката е в топ форма.

 

„Сърбинът просто злобее“, категорични са от обкръжението на нашия. 

 

Валери започна страхотно представянето си в „Партизан“, след като се разписа още на старта на първенството, наказвайки „Металац“ при успеха с 4:0. Българинът се отличи и с две асистенции. Въпреки това той отнесе критика от страна на бившия играч на „Севиля“ Ивица Драгутинович, пише „Всеки ден“.

 

„Божинов е готов физически за игра, но е дебел. Трябва да се справи с наднорменото тегло, ако иска да се представя на максимално добро ниво с екипа на „Партизан“. Излишните килца ще му се отразят в бъдеще“, изригна сърбинът. 

 

Всъщност обаче в момента Валери изобщо не страда от излишни килограми, а е в страхотна форма. Това се вижда и от снимката, която си пусна в социалните мрежи. „Даже вече е малко кльощав“, разправят близки до българския голаджия. Преобладаващите коментари са в защита на Божинов, а Драгутинович е обявен за злобар. „Чуди се какво да измисли, тъй като не се радва на бързата популярност, която българинът доби в Белград“, отсичат ортаци на Валерко. 

 

Божинов не за първи път е обвиняван, че е дебел, но за разлика от сега предишните пъти е било с основание. През лятото на миналата година, когато още бе в „Левски“, се оказа, че е с шокиращите пет килограма повече от допустимото за футболист с неговия ръст. Тогавашният треньор на сините Пепе Мурсия бе категоричен, че Валерко играе слабо, защото едва се движи по терена. Испанецът го постави на специална диета, за да може да влезе в релсите. 

 

През август българинът бе пред трансфер в английския „Уест Хем“, а „новината“ за наднорменото му тегло стигна и до феновете на „чуковете“. „Значи искаме да подпишем с безполезен, дебел българин. Това е шок за нас“, ядосваха се английските ултраси. До подпис в крайна сметка не се стигна, а Валери отиде да играе в италианския „Тернана“. 

Като добър познавач на футбола на Ботуша той бе извикан за европейската квалификация с Италия през март (2:2).

 

Преди мача футболистът заяви: „Ще докажа на Ивайло Петев, че не съм дебел“. Оттогава нападателят се амбицирал да поддържа идеални килограми и в момента е категоричен, че няма никакви проблеми с тях, а думите на Ивица Драгутинович нямат нищо общо с истината. 

 

2 Коментара

DIANA

преди 8 години

majat e supeeeeeeeer vie imate nujda ot diti

Коментирай

да го духаш ма

преди 8 години

прай свирки в холандия и мълчи ма!! скапанячкоо!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.