Габриела, това ти ли си?! Новата Мис Силикон се показа дибидюс на басейн, гледката обаче е КОФТИ! (Папарашки снимки)

https://hotarena.net/intimno/gabriela-tova-ti-li-si-novata-mis-silikon-se-pokaza-dibidius-na-basein-gledkata-obache-e-kofti HotArena.net
Габриела, това ти ли си?! Новата Мис Силикон се показа дибидюс на басейн,  гледката обаче е КОФТИ! (Папарашки снимки)

Мис Силикон 2015 Габриела Попова бе уловена от папараци да пъчи сочен бюст около басейна на тузарски комплекс в Слънчев бряг, писа HotZona.bg!

 

Перничанката събира лъчи в компанията на свои дружки, които бяха претендентки за короната, с която само тя обаче се сдоби.

 

Преди време миската имаше любовен романс с футболиста Антон Карачанаков.

 

В четвъртък се окичи с титлата „Мис Силикон“, като победата й бе придружена със спекулациите, че е купена, пише „Телеграф“, който излови и щракна как Габи препича голи цици на Слънчака.

 

Габи отрече версиите за нагласената надпревара и гордо изтъкна: „Преди две години станах „Най-добър еротичен модел на България“, а това е втори конкурс, на който се явявам. Развълнувана съм, не го очаквах, конкуренцията беше много голяма. Всички момичета бяха много красиви. Радвам се“.

 

Виж горещите фотоси на Габриела Попова около басейна ТУК.

7 Коментара

IQ

преди 8 години

Да пази Господ от жени с такива грозни цици! Виждал съм какво ли не, ама това е много повече плашещо, отколкото еротично! А тия от журито на Мис Силикон, дето са я избрали, явно са с психични отклонения или със силно развито чувство за хумор :)

Коментирай

баце роман

преди 8 години

Таз мома е нямала никва връзка с Карачанаков , просто момчето е забърса в една дискотека изчука е за една нощ и от там се тръгна ,че имала връзка , ако това е връзка за една нощ то незнам .

Коментирай

o

преди 8 години

Обаче винаги, когато някой спечели, казва "всички момичета бяха много красиви". В смисъл "КОГАТО АЗ УЧАСТВАХ всички бяха супер красиви, ама аз най-красивата от всичките". Уж искат да се изкарат много добри и великодушни, признавайки красотата на съперничките си, но всъщност само искат да направят комплимент на себе си и да изтъкнат самите себе си. И същите тези, когато участват в друг измислен конкурс и загубят, се започва с едно: "ТОВА Е НАГЛАСЕНО. Нямаше нито една достойна..Всичките са грозни и говореха в съблекалнята как имат богати гаджета и аз знаех още от преди това коя ще спечели."

Коментирай

EI GLUPACI

преди 8 години

Jenata si dari nagradata da go duhate zlobari takiva, inache i na men ne mi haresva vizualno no pone e chovechna a j Mariana vinagi vika neini priqtelkj da spechelqt kolkoto da ima konkurs za pred vas hraneshtite glupaci xo xo xo

Коментирай

Koko

преди 8 години

Taka li ne razbrahte purvoto mqsto Vinagi ama vinagi e naglaseno!!! Gledaite ot vtoroto natatuk

Коментирай

Ончо

преди 8 години

Долни пачаври , стават само за изтривалка на гъза на паралиите

Коментирай

DIANA

преди 8 години

pravilno i GLEDKATA NAISTINA E KOFTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.