Гаджето на Албена Вулева – бивша мутра на Фалконети (Подробности+Още пикантерии)

5388
06 Ноември 2014, 14:00


Гаджето на Албена Вулева - фитнес инструктора Недик, чистосърдечно призна преди дни, че устатата блондинка на три пъти е отклонявала предложенията му да се ожени за него, узна HotArena.net.

 

Макар мускулестият здравеняк да живее на семейни начала с мис „Скандално жълто” от близо 10 години, Албена нееднократно е отхвърляла идеята на Недик двамата да създадат потомство. „Тя е силен характер и е самостоятелна, точно заради това я обичам. Нямам проблеми с майка й, макар да не се срещам често с нея”, разказва 42-годишният фитнес инструктор, пише в. „Уикенд“.

 

Паметливи наблюдатели на ъндърграунда в България си спомниха, че в средата на 90-те години на миналия век Недик работел като силовак в наказателна бригада на свирепия мафиот Пламен Иванов – Фалконети. Един от босовете на групировката СИК вилнееше с мутрите си в столицата в периода 1994-1997 година, когато контролираше силовото застраховане на луксозни автомобили.

 

Фалконети бе арендатор на хотел „Орбита”, държеше казиното в хотела и разполагаше с банда от крадци, които крадяха автомобилите, застраховани при конкурентите от ВИС на Жоро Илиев.

 

„Недик беше бригадир на наказателна бригада от 5-6 човека, която издирваше крадци, дръзнали да задигнат автомобили, застраховани при Пламен Фалконети. Тогава бандата на Недик се придвижваше из София с два автомобила „Фолксваген Голф”.

 

Мутрите пазеха и проститутките в хотел „Орбита” и неведнъж нападаха с бухалки и с вериги нахални клиенти, злоупотребили с проститутки на Фалконети”, описват делата на гаджето на Албена Вулева летописци на подземния свят.

 

През есента на 1996-а Недик и още двама от обкръжението на Пламен Иванов – Фалконети са арестувани заради побой над сирийци пред хотел „Орбита”. Впоследствие обаче арабите оттеглят показанията си и отказват да разпознаят инквизиторите си.

 

Недик напуска ъндърграунда през пролетта на 1997 г., когато наемен убиец разстрелва с 5 куршума свирепия Пламен Фалконети на паркинга на ресторант „Олимп” на Славчо Христов на улица „Черковна”.

 

„След убийството на Фалконети повечето от момчетата му получиха предложение да започнат работа при Любчо Василев, който тогава беше президент на футболния клуб „Славия”. Недик обаче не продължи кариерата си като мутра, тъй като много негови приятели вече не бяха между живите и той се притесняваше, че и него може да го споходи същата съдба”, разказват оцелели мутри от гангстерските войни в София.

 

През последните години Недик успя да се утвърди като един от най-добрите инструктори по фитнес в София. Той тренира в залата на стадион „Славия”, а сред клиентите му са предимно професионални спортисти. Малко известен факт е, че Недик е тренирал индивидуално боксьора Тервел Пулев в края на 90-те на миналия век.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени