Гаджето на Брендо спи с дърт американец за паспорт! (Невероятна история за падението на манекенката Снежина)

6509
25 Януари 2014, 10:00


Моделката Снежина нашумя през 2005 година, когато вземаше участие в редици конкурси за красота. Името й бе непрекъснато лансирано от Киро Скалата, с който изживя кратък романс. В жълтите хроники непрекъснато се шумеше по неин адрес, тъй като обичаше да се забърква в скандали с пиянски вечери, наркотици и интимни ласки на публични места, разбра HotArena.net.

 

Сред многото й мъже един се откроява най-много и това е подземният бос Евелин Банев – Брендо, заради който й бе лепнат пракора Брендовица. Говори се, че те са изживели нещо повече от няколко страстни нощи. Банев е изпитвал обич към моделката, но тя е предпочела да поеме по друг път, пише в. „Всеки ден“.

 

През пролетта на 2007 година Снежина заминава на бригада, благодарение на студентските й права, предоставени от колеж. Същата година се завръща през есента, но е решена, че няма да стои дълго в пределите на България. Още на следващата година се сдобива с друга студентска виза и заминава за Сан Диего.

 

Започва като сезонен наемник. Срокът на визата й обаче бил 5 месеца. Живяла е нелегално известно време, докато не се възползвала от красотата си и се залюбила с 60-годишен бизнесмен, с когото сключили брак. Така се е сдобила и с американско гражданство.

 

Днес обаче Снежина е с друга половинка – дели леглото си с известен американски модел от афроамерикански произход, отново паралия. Той се стараел да урежда ангажименти и на нея/

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ели
преди 4 години
-1
Добре се справя , БРАВО
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фжгб
преди 4 години
-7
ама моля ви се отворете профила на Азис и го вижте идиота как се е снимал до гробища... е те това нормално ли е ми кажете...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени